tüm katilimcilarimiza 9 . ve 22. hafta karşılaşmalarinda başarilar diliyorumhamza kardeşim galiba pes4 cd leri bulamamıştın macı oynayabilicez mi ??? yoksa hükmen mi
tüm katilimcilarimiza 9 . ve 22. hafta karşılaşmalarinda başarilar diliyorumhamza kardeşim galiba pes4 cd leri bulamamıştın macı oynayabilicez mi ??? yoksa hükmen mi
YERİNE ALİKUTAY DAHİL OLMUŞTUR BAŞARILAR ;)
Mehmetsen 0-3 Daywalkerx
Daywalkerx 4-0 Mehmetsen
Mehmetsen 0-3 Daywalkerx
Daywalkerx 4-0 Mehmetsen
Mehmetsen 0-3 Daywalkerx
Daywalkerx 4-0 Mehmetsen
liderle maçım varmış ;D ;D ;Deet erdoan kardeşim ben bu akşam müsait deilim dışarda olcam yarın yaparız...kork benden :)
Quadriceps 1 - 1 Dark
Dark 2 - 1 Quadriceps
Güzel maclardı ama birazda insanın yanında şans olcak
Quadriceps 1 - 1 Darksorma bu dark çok şanslıdır ;D ;D
Dark 2 - 1 Quadriceps
tebrikler ;)tüm tebrik eden arkadaşlar saolun ;DMehmetsen 0-3 Daywalkerx
Daywalkerx 4-0 Mehmetsen
tebrikler ;)tüm tebrik eden arkadaşlar saolun ;DMehmetsen 0-3 Daywalkerx
Daywalkerx 4-0 Mehmetsen
yaw illa bi hücum futbolu oynuyoz kardeşim.
biz bu oyunu ne için oynuyoz zevk için.yanii zevk almak için çok çok hücum yapmalıyız. ;D
ama benimgibi yaparsanız böyle fark yersiniz. :'( nedeni de sadece benim takımım sahaya hücumu düşünerek başladığı için ;D
bide şu var arkadaşar yaw ben madem hücum futbolu oynuyom defansım da zayıf bunu hepiniz blionuz ve buna rağmen halaa defansa çok önem veriyonuz.
arkadaşlar benle yaparken sizde hücum futbolu oynayın.
zaten öyle de yenersinz böylede ;D ;D ;D
(serkan ve erdoğan )hariç :D
Quadriceps 1 - 1 Dark
Dark 2 - 1 Quadriceps
tamam kardeşim bundan sonra kendi oynadığım emniyetsporun taktiğini uygulayarak oynayacağım.tebrikler ;)tüm tebrik eden arkadaşlar saolun ;DMehmetsen 0-3 Daywalkerx
Daywalkerx 4-0 Mehmetsen
biz bu oyunu ne için oynuyoz zevk için.yanii zevk almak için çok çok hücum yapmalıyız. ;D
ama benimgibi yaparsanız böyle fark yersiniz. :'( nedeni de sadece benim takımım sahaya hücumu düşünerek başladığı için ;D
bide şu var arkadaşar yaw ben madem hücum futbolu oynuyom defansım da zayıf bunu hepiniz blionuz ve buna rağmen halaa defansa çok önem veriyonuz.
hücum futbolu güzeldir kardeşim bende genelde 3 savunma oynuyorum..ama herseyi tadında yapmak lazım..yani öle 4-5 adamı rakip cezasahaya yıkıp 3-4 defans adamını senin ceza sahana yıkıp orta sahada 2 adam bırakmak mantıklı bir taktik deil gibi gelio bana..saygı duyuyorum senin görüsündür..ama senin zevk anlayısın deişik o zaman..cnkü sen cok gol olursa ii diorsun..elbette iyi ama iyi bir savunma yapmakta,takım halinde bişeler yapmaya calısmakta güzel..senin gibi oyunda durmadan bos goller olacak adam yok cnkü..aslında sen futbolcu olarak tam bir gercek takım taktiği ile cıkman gerek ;)
bence sende taktik muhabbetine fazla girme artık..bizde 5 savunma 4 ortasaha ile karsılastık ama onun görüşüdür die saygı duyduk..yapma böle hagi yaww ;D
erdoğan 2-3 zlatan
zlatan 2-1 erdoğan
eeeet en çok korktuğum maçı atlattım ii bi şekilde :D erdoan kardeşimle 2 güsel maç yaptık...güsel oyunundan dolayı erdoğanı tebrik ediyorum we onu şampiyonluk mücadelesinden uzaklaştırıyorum :P ;D :D şampiyonluğa emin adımlarla gidiyorum :) herkese başarılar arkadaşlar ;)
eyw kardeşim saolasın herkesi yensem bu kadar sewindmem ama özellikle erdiyi dewirmek çok hoşuma gitti ;D herkesin nedense erdiye bi garizi war ;D ;D ;Derdoğan 2-3 zlatan
zlatan 2-1 erdoğan
eeeet en çok korktuğum maçı atlattım ii bi şekilde :D erdoan kardeşimle 2 güsel maç yaptık...güsel oyunundan dolayı erdoğanı tebrik ediyorum we onu şampiyonluk mücadelesinden uzaklaştırıyorum :P ;D :D şampiyonluğa emin adımlarla gidiyorum :) herkese başarılar arkadaşlar ;)
demiştim erman sana senin ordoganın sansına sansın sökmüyodur..gndüzde söledim 1 alırsın 2 alırsın sora böle tepetaklak olursun die erdogana..ya oynayan hakeden almıs..sampionlukta cok co k avantajlısın kardeşim..basarılöar kalan maclarda
arkadaslar 2 haftadır maclarım sona kalıyooo..kusura bakmayın...ama benden kaynaklanmıyo..bana herzaman uyuyo..mehmet ve serkan görmemişti galiba mesajlarımı...masla yapalım dedim demin ama onun hafta içleri müsait olmayısı biraz zorlastırıo..(ince işler anlayısla karsılayın artık ması ;D)...bende hafta sonu yapamıcam sınavlar için balkese gitcem...hayırlısı artık...mas ben genelde müsaitim sen ne zaman hazırsan yaparız kardeşim
hüseyin kardeşm taktiğimi deşiştirdim 4-2-4 den (4-4-2 contra attack) a geçtim.ve ilk olarak yılmaz la maç yaptım hazırlık maçıydı ve 3-2 kazandım ;Dtebrikler ;)tüm tebrik eden arkadaşlar saolun ;DMehmetsen 0-3 Daywalkerx
Daywalkerx 4-0 Mehmetsen
hücum futbolu güzeldir kardeşim bende genelde 3 savunma oynuyorum..ama herseyi tadında yapmak lazım..yani öle 4-5 adamı rakip cezasahaya yıkıp 3-4 defans adamını senin ceza sahana yıkıp orta sahada 2 adam bırakmak mantıklı bir taktik deil gibi gelio bana..saygı duyuyorum senin görüsündür..ama senin zevk anlayısın deişik o zaman..cnkü sen cok gol olursa ii diorsun..elbette iyi ama iyi bir savunma yapmakta,takım halinde bişeler yapmaya calısmakta güzel..senin gibi oyunda durmadan bos goller olacak adam yok cnkü..aslında sen futbolcu olarak tam bir gercek takım taktiği ile cıkman gerek ;)
bence sende taktik muhabbetine fazla girme artık..bizde 5 savunma 4 ortasaha ile karsılastık ama onun görüşüdür die saygı duyduk..yapma böle hagi yaww ;D
erdoğan 2-3 zlatan
zlatan 2-1 erdoğan
MAS:4 ULTRAHUSEYİN:2
ULTRAHUSEYİN:2 MAS:0
eline koluna yüreğine saglık mas kardeş...basarılar