Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SİTELER ARASI TURNUVADA YARİŞACAKLAR BURADA => Konuyu başlatan: scary_mann - 01 Şubat 2007, 04:32:54

Başlık: BESTFİFA.COM OZEL MESAJI
Gönderen: scary_mann - 01 Şubat 2007, 04:32:54
Ben 1.5 senedır bestfıfa ıcın calısıyorum ve hopefulun yanlışını bızzat ortaya cıkarıp banlayan kısıde benım!
onun sıtede banının acılması gıbı bı durum soz konusu degıldır!
masumtılkı denılen sahısın sıtemıze ........ kulllanması oyunsıtenız.com adına cok ama cok buyuk bır ayıptır!
herseyden zıyade bunlara cok sevdıgım kardesım hamzanın fırsat vermesı benı saskınlıga sevkettı!
oyunsıtenızın cok eskı uyelerındenımdır ve yonetıcılıkte yaptım ama daha once boyle bır ortamı yoktu!
bu yazılarıda tesadufen okudum ve admın arkadaslarıma ılettım ıletecemde!
masumtılkı bu sıteden sanırım banlanmıs nedenı onemlı degıl ama bu adam bana msn den artık ben sızın sıte ıcın calısacagım dedı! ve oyunsıtenız.com a bır .......... demedıgı kaldı!bılgınıze....
hamza kardesm tkrr bana acıl ulasmanı temennı edıyorum ([email protected])
ve oyunsıteniz.com u bır kez daha sıddetle kınıyorum...
SCARY...
Gönderen: 78eagle - 01 Şubat 2007, 04:34:42
Burda yazılanları hayretle okudum .
Sadece tek tarafı dinleyip olmadık şeyler yazmışsınız .
Hopeful olayına fazla girmicem bundan 10 gün kadar önce ban yedi bizim siteden .
Bütün adminlerin ortak kararıydı .Neden sitenin kendi adına aldığı kararı
eleştiriyosunuz yada aldığı kararı siteler arsı turnuva için bozmamasını eleştiriyosun .
En elem vericide tanımadığı kişiler için masumtilki denen şahısın yazdıklarıdır .
Sebebi birini siteden banlamak ve ne olursa olsun onu siteye birdaha almamak . 

Biz bestfifa olarak aramızda hiçbir zaman bu tip insanları barındırmayacağız .
Görüyorumki bazı kişiler hırs yapmış ama bestfifanın amacı eğlenmek ve diğer sitelerle
arkadaşlığı pekiştirmek .
Gönderen: YuRY - 01 Şubat 2007, 06:56:51
BEYLER HOPEFULL DURUMUNU ANLIYORUM HAKLISINIZ TABİ BEN SATEN ALMAYINCA HEMEN ELEMELERİMİZN 6. SIRASINDAKİ KİŞİYİ ALALIM DEMİŞTİM AMA BAZILARI İTİRAZ ETTİ BENDE HAMZA ABİNİN GELEMSİNİ BEKLEDİM ODA GELMEYİNCE BÖYLE OLDU TABİ Bİ
DE DEMEK BİZE KÜFÜR EDEN MASUMTİLKİ BURDA DA SİZE LAFLAR SÖYLEMİŞTİ ASLINDA MASUMTİLKİ BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIMDIR AMA BUNLARI YAPTIĞINA ŞAŞTIM KALDIM AMA YAPMIŞ ARTIK GÖZÜMDEN DÜŞTÜ. BİDE HAMZA ABİ BU HOPEFULL KONUSNA HİÇ BAKMADI BAKSA İLGİLENİRDİ AMA NEDENSE YA GÖRMEDİ YADA BAKMAK İSTEMEDİ ORASINI BİLEMEM AMA SAOLUN BİLGİLER İÇİN  ;)
Gönderen: YuRY - 01 Şubat 2007, 07:05:15
BEYLER BİDE BİZİM SİTE İŞİ ASKIDA NE OLDU LÜTFEN BİLDİRİN SORUNU ÇÖZÜP KATILALIM YA BENLE OLSUN YADA HAMZA ABİ İLE
Gönderen: hakan1989 - 01 Şubat 2007, 09:18:39
hamza kardeşim bilmeme benen önce biri varmı ama siteyi temsil etmeye hazırım. istersen beni al kardeşim.
Gönderen: яєαρєя - 01 Şubat 2007, 10:30:34
şimdi tilki ile hopefull u cıkartıyozmu
Gönderen: Appiah_4 - 01 Şubat 2007, 10:33:36
valla ben bayadır girmiyorum gelişmelere uzak kaldım  :-\
Gönderen: яєαρєя - 01 Şubat 2007, 10:38:32
evt hemşo sen on elemelerde de yoktun tatildemıydın yoksam

valla ben bayadır girmiyorum gelişmelere uzak kaldım  :-\
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 01 Şubat 2007, 11:29:45
sero,tilki efendiler şimdi de konuşun bakalım.Tilki denilen adamın ikiyüzlülüğü ortaya çıktı.burda bestfifaya neler söyledi sonra bu siteye küfür edip oraya çalışıcam demiş.dün bana hakaret etti sonra gelmiş dost olalım diyor.Böyle dengesiz bir şahsın mod olması çok komik.Ve bu şahıs bu siteyi resmen küçük düşürdü,onun sözlerini  kale almayın bestfifa yetkilileri nerde nasıl konuşacağını bilememiş.hamza da durumu izah edip tilki adına özür dileyecektir sanırım.(hamza 1-saygısızlık 2-modluk görevini üyeye hakarette kullanmak 3-bestfifaya küçük düşürmek ki en kötüsü bu>>>bunların cezası 3 gün mü?)
Gönderen: HaruN - 01 Şubat 2007, 12:48:37
scary kardeşime sonuna akdr hak veriorm ben tilki gerçekten ayıp etmiş sitede o kadr şey söledi bestffia hakkında bende best fifa üyesiyim ordada turnuavalra katıalrım oyunsitenziden sonra en çok takıldıgm site bestfifadır tilkinin burdan banlandıktan sonra scary e bize kızgın odlgu için bize karşı bestfifaya o kadar laf ettikten sonra  o site için çalışacagını sölemsi onu  kişiligini gösterdi buna çok üzüldüm onu ii biri oalrak bilridm ama yanılmışım veb ben arakaşlar iki sitede üyeyim ikistedede takılırom iki siteninde kardeş olasmını isterim ama böle insanlar araya fesat katırolar ben ben arakdaşlar SONY_HARUN MASUMTİLKİ DENİLEN ŞAHIS ADINA BEST FİFADAN ÖZÜR DİLİORM
Gönderen: yilmazb - 01 Şubat 2007, 21:05:59
Herkese Merhaba;

Öncelikle bu konun bu kadar büyütülmesi olayına bir anlam verebilmiş değilim. Bu turnuvanın siteler arası olması ve turnuva düzenleyen büyük sitelerin katılmasının ve burada gösterilen başarının önemli olduğunu düşünüyoruz hep beraber ama bunu düşünürken oyunun eğlence ve zevk amaçlı olduğunu unutmamak lazım. Sanırım beni bu sitede herkes tanır. Özellikle sero, sony harun, hamza da dahil olmak üzere.  Kimseye gereksiz yere kötü bir söylemeyeceğimi kişiliğimi anlatmama gerek yok sanırım.

Hopeful konusuna gelince site içinde birden fazla kullanıcı ile üye olup turnuvaya katıldığı için siteden atılmıştır. Kendisi ile kişisel olarak hiçbir sorunumda yok ama turnuvalarda böyle yapması atılma sebebi olmuştur. Bizim site olarak tek düşüncemizin sevgi ve saygı çerçevesinde oyun oynatmak Biz aynı zamanda arkadaşlıklarımızı dostluğa hatta toplanıp görüşmeye kadar ilerletmiş durumdayız. Bu turnuvanın amacıda bunu birbirimizle yaptığımız gibi siteler arasındada başarabilmektir. Sorunlu insanların bizde yaptığı sorunun ileriki zamanlarda sizinde başınıza gelebileceğini bizleri tenkit veya uyarmak yerine nedeninin araştırılmasının gerektiğini hem sizdeki hemde bizdeki admin arkadaşlara önemle belirtmek isterim. Kimse neyse ne kadar iyi oynasın veya oynamasın Sorunlu adam nereye giderse gitsin sorunludur şimdiye kadarki tecrübelerim hep bunu gösterdi. Bu yüzden konun daha fazla büyütülmemesini Sitenizin tek umudunun hopeful olmadığını onun yerinede oynucak iyi oyuncular olduğunu sanırım söylememe gerek yok.

Herkeze iyi eğlenceler gerisi size kalmış !!!
Gönderen: masumadam - 01 Şubat 2007, 22:45:04
BEN MASUMTİLKİ

GEREKEN AÇIKLAMAYI BURADA YAPTIM  http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18636.0
Gönderen: masumadam - 01 Şubat 2007, 22:48:53
BEYLER HOPEFULL DURUMUNU ANLIYORUM HAKLISINIZ TABİ BEN SATEN ALMAYINCA HEMEN ELEMELERİMİZN 6. SIRASINDAKİ KİŞİYİ ALALIM DEMİŞTİM AMA BAZILARI İTİRAZ ETTİ BENDE HAMZA ABİNİN GELEMSİNİ BEKLEDİM ODA GELMEYİNCE BÖYLE OLDU TABİ Bİ
DE DEMEK BİZE KÜFÜR EDEN MASUMTİLKİ BURDA DA SİZE LAFLAR SÖYLEMİŞTİ ASLINDA MASUMTİLKİ BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIMDIR AMA BUNLARI YAPTIĞINA ŞAŞTIM KALDIM AMA YAPMIŞ ARTIK GÖZÜMDEN DÜŞTÜ. BİDE HAMZA ABİ BU HOPEFULL KONUSNA HİÇ BAKMADI BAKSA İLGİLENİRDİ AMA NEDENSE YA GÖRMEDİ YADA BAKMAK İSTEMEDİ ORASINI BİLEMEM AMA SAOLUN BİLGİLER İÇİN  ;)

BECKHAM GEREKEN AÇIKLAMAYI YAPTIM AHA BURADA http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18636.0 SENDEMİ KÜSÜYOSUN BANA KARDEŞİM BANA AYRICA MSNDE ENGELLEDİNMİ BENİ Bİ OKU BURAYI http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18636.0
Gönderen: masumadam - 01 Şubat 2007, 22:52:14
HAMZA ABİ YENİ ÜYELİK ALDIĞIM İÇİN ÇOK ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN MSNYE GEL HEMEN KONUŞAYIM SENLE GEREK AÇIKLAMAYI YAPAYIM SAVUNMAMAMI DİNLE Bİ LÜTFEN 2 GÜNDÜR MSNYE GELMENİ BEKLİYORUM LÜTFEN HAMZA ABİ YA ÖZEL KONUŞACAM SENLE HAMZA ABİ
Gönderen: masumadam - 01 Şubat 2007, 22:57:28
HAMZA OYUNSİTENİZE HAKKINDA BİRAZ KÖTÜ KONUŞTUM DOĞRU AMA BANLANDIĞIM İÇİN ÇOK SİNİRLİYDİM BANLADIĞIM İÇİN DEĞİL BU KADAR EMEĞİM OLDUĞU HALDE BANLANDIĞIM İÇİN SİNİRLİYDİM BENİM YERİMDE OLDUĞUNU DÜŞÜNSENE BENİ ANLAMAYA ÇALIŞ

TEKRAR TEKRAR ÇOK ÖZÜR DİLERİM :( :( :( :( :(
Gönderen: Hamza - 02 Şubat 2007, 00:06:23
hepinize selamlar ,

sözlerime başlamadan önce sizlere şunu hatırlatmak istiyorum , bizim burada toplanip forumlarasi turnuva düzenleme amacimizin sadece eğlenmek ve oynadiğimiz oyundan zevk almak olduğunu kimsenin unutmamasi gerekiyor . ve bir oyun için kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yoktur , olamaz da . son günlerde internete girmeye pek fazla fırsatim olmadi . scary kardeşimizin yukarida söylediklerini az önce okudum ve adeta bu söylenenler kanımı dondurdu  . son 3 aydir sitemizin moderatörlüğünü yapan ve aramızdan su sızmayan masumtilkinin , sitemiz hakkında bunlari söylemesi beni oldukça üzdü .

hopeful meselesine gelince , kendisinin bestfifa ' dan ayni ip ile birden fazla user alarak turnuvalara katılmasindan dolayi ban aldiğini az önce öğrendim. bu, bestfifa adminlerinin kararidir ve kararınıza saygi duyuyorum . fakat bu sorunu gereğinden fazla abartip , böylesine önemli bir organizasyona hopeful kardeşimizin girmesine engel olmanizi doğru bulmuyorum . fakat hopeful kardeşimizin bu organizasyona girmesini istemiyorsaniz yine kararınıza saygı duyarim . oyunsiteniz olarak forumlarasi turnuvadan çekilme niyetimizin de hiç bir zaman olmadiğini buradan hepinize duyurmuş olayim .

Ayrıca , forumlarasi turnuvada oyunsitenizi temsil edecek 5 kullanıcı dan biri olan masumtilkinin ; şahsıma , oyunsitenize , bestfifa ' ya ve diğer üyelerimize söylemiş olduğu çirkin ve seviyesiz laflarindan sonra defalarca özür dilemesine rağmen , bu organizasyona sokulmayacağini da buradan söylemek istiyorum .

bu durumda oyunsitenizi temsil edecek 5 kişinin isimleri aşağidaki gibi olmuştur :

SONY_HARUN

GFB_SERO

BİGSEXYKN

BECKHAM06

REAPER  

bu isimleri , forumlarasi turnuva ön eleme maçlarinda aldıklari puan sayilarina göre belirlemiş bulunmaktayim .

Son olarak şunu söylemek istiyorum , kimse bu turnuvalari düzenleme amacimizin eğlenmek ve oynadiğimiz oyundan zevk almak olduğunu hiç bir zaman unutmasin . son günlerde yaşanan olaylar beni oldukça üzdü . yalnızca bir oyun için hiç kimsenin birbirinini kırıp aşağilamaya ve sonradan pişman olsada o anki hırsıyla söylenilmemesi gereken şeyleri söylemeye hakkı bulunmuyor . umarim bu yaşananlar bir çok arkadaşımıza ders olmuştur . Hepinizi saygi ile selamliyorum
Gönderen: scary_mann - 02 Şubat 2007, 00:26:36
masumtılkı dostum bu kadar kuculemezsın yaaa
hamza hakkında bbı kufur etmedıgın kaldı hatta ettınde msn de!
daha ne burda konusuyosun anlamıyorum!
Gönderen: masumadam - 02 Şubat 2007, 00:45:21
HAMZA BENİM O KADAR EMEĞİM GEÇMESİNE RAĞMEN BENİ BİR KALEMDE SİLMEN BENİDE ÇOK ÜZDÜ

SCARY SENLEDE İRTİBATIMI KESİYORUM NE HALİN VARSA GÖR

HAYATIMIN EN ÖNEMLİ KARARLARINDAN BİRİNİ VERİYORUM FİFA 07 VE HAMAÇİYİ SİLİYORUM

BELKİ DAYANAMAMDA YARIN YÜKLERSEM KENDİMDENDE UTANICAM...

SAYGILAR...........

MASUMTİLKİ.............
Gönderen: masumadam - 02 Şubat 2007, 00:54:29
masumtılkı dostum bu kadar kuculemezsın yaaa
hamza hakkında bbı kufur etmedıgın kaldı hatta ettınde msn de!
daha ne burda konusuyosun anlamıyorum!
kendinede küfür ettirmeden kapat çeneni

hamzaya küfür etmem benim bi anlık sinirimden gelen gafletimdi küfür ettiğim için kendimden utanıyorum zaten sinir etme
Gönderen: яєαρєя - 02 Şubat 2007, 01:02:19
bu konu hakkında bi yorum yapmıyacam alınan kararlara saygım sonsuz
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 02 Şubat 2007, 01:36:43
HAMZA ABİ KEŞKE SİTEYE GİRME FIRSATIN OLSAYDI DA OLAYLARA MÜDAHALE EDEBİLSEYDİN.AMA ARTIK ÇOK GEÇ.ŞAHSIMA YAPILAN HAKARETLERDEN DOLAYI MAALESEF 1-2 GERİZEKALI KİŞİNİN YÜZÜNDEN www.fifazamani.com İLE TURNUVAYA GİRME KARARI ALDIM.KEŞKE SÖZ HAKKINI BU ŞAHISLARA BIRAKMASAYDIN DA HEM BU SİTEYLE KAYIT OLURDUM HEM DE BESTFİFA'YA KÜÇÜK DÜŞMEZDİK.HATTA BİR ARA KAYDIMI SİLMİŞTİM HOPEFUL OLAYINDAN SONRA BELKİ GİREBİLİRİM DİYE AMA BU SİTENİN BENİ KÜÇÜK GÖRMESİNDEN DOLAYI TEKRAR KAYIT OLDUM.HAMZA ABİ BU SİTEDE EN ÇOK SEVDİĞİM KİŞİLERDEN BİRİ SENSİN.SENİ ANLIYORUM SENİ ÜZMEK İSTEMİYORUM AMA BİRKAÇ  KİŞİ YÜZÜNDEN BU SİTEYLE GİRMİYORUM.TEKRAR SÖYLÜYORUM KEŞKE ZAMANINDA MÜDAHALE EDİP SİTENİN AÇIKLAMASINI ... ŞAHSIN YERİNE SEN YAPSAYDIN DA BUNLARA İZİN VERMESEDİN..ÜZGÜNÜM...
SAYGILAR...
Gönderen: scary_mann - 02 Şubat 2007, 03:03:20
tılkı senın kadar tılkı bı adam daha gormedım! senı hazmaya bırakıyorum sana burda karsılık vermıcem!
allah bıde ben bıılıyorum herseyı!
yolun acık olsun....
Gönderen: hopeful - 02 Şubat 2007, 04:02:29
Herkese Merhaba;

Öncelikle bu konun bu kadar büyütülmesi olayına bir anlam verebilmiş değilim. Bu turnuvanın siteler arası olması ve turnuva düzenleyen büyük sitelerin katılmasının ve burada gösterilen başarının önemli olduğunu düşünüyoruz hep beraber ama bunu düşünürken oyunun eğlence ve zevk amaçlı olduğunu unutmamak lazım. Sanırım beni bu sitede herkes tanır. Özellikle sero, sony harun, hamza da dahil olmak üzere.  Kimseye gereksiz yere kötü bir söylemeyeceğimi kişiliğimi anlatmama gerek yok sanırım.

Hopeful konusuna gelince site içinde birden fazla kullanıcı ile üye olup turnuvaya katıldığı için siteden atılmıştır. Kendisi ile kişisel olarak hiçbir sorunumda yok ama turnuvalarda böyle yapması atılma sebebi olmuştur. Bizim site olarak tek düşüncemizin sevgi ve saygı çerçevesinde oyun oynatmak Biz aynı zamanda arkadaşlıklarımızı dostluğa hatta toplanıp görüşmeye kadar ilerletmiş durumdayız. Bu turnuvanın amacıda bunu birbirimizle yaptığımız gibi siteler arasındada başarabilmektir. Sorunlu insanların bizde yaptığı sorunun ileriki zamanlarda sizinde başınıza gelebileceğini bizleri tenkit veya uyarmak yerine nedeninin araştırılmasının gerektiğini hem sizdeki hemde bizdeki admin arkadaşlara önemle belirtmek isterim. Kimse neyse ne kadar iyi oynasın veya oynamasın Sorunlu adam nereye giderse gitsin sorunludur şimdiye kadarki tecrübelerim hep bunu gösterdi. Bu yüzden konun daha fazla büyütülmemesini Sitenizin tek umudunun hopeful olmadığını onun yerinede oynucak iyi oyuncular olduğunu sanırım söylememe gerek yok.

Herkeze iyi eğlenceler gerisi size kalmış !!!

Konunun büyütülmemesi gerektiğine ben de katılıyorum. Sizinle benim de kişisel bir problemim olmamıştır. Sevgi ve saygı çerçevesinde oynattığınızı söylediniz oyunlarda hiçbir seviyesiz davranışım ve saygısızlığım olmamıştır. Hopeful siteler arası turnuvaya katılmayacaktır merak etmeyiniz. Ama kanımca hopeful paranoyası sitenizde devam edeceğe benziyor. Acaba bu yeni kayıt olan oyuncu hopeful mu diye düşünen adminleriniz olduğuna eminim. Ancak "Sorunlu" olmadığım için bazı cümlelerinizi onaylamam söz konusu değildir. Siz kendi sitenizdeki gerçekten Sorunlu adminlerinizle ve Sorunlu oyuncularınızla ilgileniniz.
Gönderen: YuRY - 02 Şubat 2007, 07:48:24
hepinize selamlar ,

sözlerime başlamadan önce sizlere şunu hatırlatmak istiyorum , bizim burada toplanip forumlarasi turnuva düzenleme amacimizin sadece eğlenmek ve oynadiğimiz oyundan zevk almak olduğunu kimsenin unutmamasi gerekiyor . ve bir oyun için kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yoktur , olamaz da . son günlerde internete girmeye pek fazla fırsatim olmadi . scary kardeşimizin yukarida söylediklerini az önce okudum ve adeta bu söylenenler kanımı dondurdu  . son 3 aydir sitemizin moderatörlüğünü yapan ve aramızdan su sızmayan masumtilkinin , sitemiz hakkında bunlari söylemesi beni oldukça üzdü .

hopeful meselesine gelince , kendisinin bestfifa ' dan ayni ip ile birden fazla user alarak turnuvalara katılmasindan dolayi ban aldiğini az önce öğrendim. bu, bestfifa adminlerinin kararidir ve kararınıza saygi duyuyorum . fakat bu sorunu gereğinden fazla abartip , böylesine önemli bir organizasyona hopeful kardeşimizin girmesine engel olmanizi doğru bulmuyorum . fakat hopeful kardeşimizin bu organizasyona girmesini istemiyorsaniz yine kararınıza saygı duyarim . oyunsiteniz olarak forumlarasi turnuvadan çekilme niyetimizin de hiç bir zaman olmadiğini buradan hepinize duyurmuş olayim .

Ayrıca , forumlarasi turnuvada oyunsitenizi temsil edecek 5 kullanıcı dan biri olan masumtilkinin ; şahsıma , oyunsitenize , bestfifa ' ya ve diğer üyelerimize söylemiş olduğu çirkin ve seviyesiz laflarindan sonra defalarca özür dilemesine rağmen , bu organizasyona sokulmayacağini da buradan söylemek istiyorum .

bu durumda oyunsitenizi temsil edecek 5 kişinin isimleri aşağidaki gibi olmuştur :

SONY_HARUN

GFB_SERO

BİGSEXYKN

BECKHAM06

REAPER  

bu isimleri , forumlarasi turnuva ön eleme maçlarinda aldıklari puan sayilarina göre belirlemiş bulunmaktayim .

Son olarak şunu söylemek istiyorum , kimse bu turnuvalari düzenleme amacimizin eğlenmek ve oynadiğimiz oyundan zevk almak olduğunu hiç bir zaman unutmasin . son günlerde yaşanan olaylar beni oldukça üzdü . yalnızca bir oyun için hiç kimsenin birbirinini kırıp aşağilamaya ve sonradan pişman olsada o anki hırsıyla söylenilmemesi gereken şeyleri söylemeye hakkı bulunmuyor . umarim bu yaşananlar bir çok arkadaşımıza ders olmuştur . Hepinizi saygi ile selamliyorum

HAMZA ABİ KUSURA BAKMA AMA BEN İLK 5 E GİREMEYİNCE BAŞKA Bİ SİTE İLE ANLAŞTIM KUSURA BAKMA YANİ OSİTEYLEDE BOZAMAM ŞİMDİ SATMIŞ OLURUM OK YİNEDE BENİ ALDIĞIN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM AMA OLMADI SAOL BENİM YERİME BENDEN DAHA GÜZEL OYNAYAN ARKADAŞLAR VAR ONLARI AL İSTERSEN SİHİRBAZ GİBİ MSL..

BİDE HAMZA ABİ BEN GİNE BÜTÜN GELİŞMELERDEN HABER VERCEM SİTEYE YANİ OYUNSİTENİZ İ GENE BEN TEMSİL EDECEĞİM OK
Gönderen: HaruN - 02 Şubat 2007, 10:04:30
valla hamza zamanında mudahele etmedigin icin bircok kisi baska site ile anlastı neyse bence big ile korsanın yerine sihirbaz ile kendini al
masumtilkide fifayı ve hamaciyi siliormus yanlıs  yapırosn kardesim bu sanal alemde oyun sitrnizden baska sitemi yok fifayı ve hamacını nedne siliorsn yaw anlamadım gitti baska sitelerde oyna ozaman  ;)
Gönderen: YuRY - 02 Şubat 2007, 10:07:20
valla hamza zamanında mudahele etmedigin icin bircok kisi baska site ile anlastı neyse bence big ile korsanın yerine sihirbaz ile kendini al
masumtilkide fifayı ve hamaciyi siliormus yanlıs  yapırosn kardesim bu sanal alemde oyun sitrnizden baska sitemi yok fifayı ve hamacını nedne siliorsn yaw anlamadım gitti baska sitelerde oyna ozaman  ;)

KARDEŞİM NEDEN SİHİRBAZ VE KENDİNİ ALIYOKİ PUAN DURUMU NEYİ SÖYLÜYOSA ONU KOYSUN YANİ 8. KİMSE ONU BİG DE SANIRIM KATILCAK BİZİM SİTE ADINA BİLMİYORUM ARTIK 
Gönderen: Hamza - 02 Şubat 2007, 11:26:38

tamam beckham kardeşim , anliyorum seni . önemli değil . sanirim bigsexykn de fifazamanı ile turnuvaya katilacak . bu durumda ikinizin yerine puan durumunda 8 ve 9. sirada olanlari almayi düşünüyordum fakat hakan1989 ve tugkanında başka sitelerden bu turnuvaya katildiklarini öğrendim . bu durumda oyunsitenizi temsil edecek 5 kişi aşağidaki gibi olmuştur :

GFB_SERO

SONY_HARUN

REAPER

SİHİRBAZ

HAMZA

bu beşli arasinda forumlarasi turnuvaya başka siteden girecek olan varsa topic altindan söylesin . yerine başkasini alalim
Gönderen: YuRY - 02 Şubat 2007, 11:31:28
SAOL HAMZA ABİ ANLAYIŞIN İÇİN
Gönderen: samed2194 - 02 Şubat 2007, 13:34:03
BEYLER EĞER YEDEK OLURSA BENİDE ALIRMISINIZ?SONUNA KADAR SİTEYİ TEMSİL EDEBİLİRİM EMİN OLUNUZ.O KADAR EMEĞİM VAR SİTEDE.
Gönderen: Hamza - 02 Şubat 2007, 14:14:40
BEYLER EĞER YEDEK OLURSA BENİDE ALIRMISINIZ?SONUNA KADAR SİTEYİ TEMSİL EDEBİLİRİM EMİN OLUNUZ.O KADAR EMEĞİM VAR SİTEDE.

yukarida ismini yazdiğim 5 katilimcidan herhangi birinin forumlarasi turnuvadan ayrılmasi durumunda ilk olarak seni alacağiz kardeşim . izlemede kal ;)
Gönderen: masumadam - 02 Şubat 2007, 14:40:34
HAMZA ABİ BENİ NEDEN SİLDİN TURNUVADAN ANLAMADIM AYRICA BENİM BANIMIN KALDIRILMASINA NE KADAR KALDI Bİ SÖLESENE AYRICA BANA KÜSTÜNMÜ ONUDA SÖLEDE KENDİMİ ONA GÖRE AYARLAYAYIM BEN HER ZAMAN SENİN DOSTUN VE KARDEŞİN OLARAK KALACAĞIM SANA KÜFÜR ETMEMİN SEBEBİDE O AN ÇOK SİNİRLİ OLMAMDI HERKESİN SİNİRLİ OLDUĞU Bİ AN VARDIR BENİ ANLAYACAĞINI UMUYORUM

BECKHAM ARAMIZDA BAĞLARI Bİ ANDA KOPARMAN BENİ ŞAŞIRTTI
Gönderen: YuRY - 02 Şubat 2007, 14:44:15
kardeşim bak benim senel bi sorunum yok ama siteye küfür etmeni hiç ummuyordum hadi ben sana veya sen bana ediyodun şaka mahsatlı ama sen burda bestfifaya bestfifa admunlarınin yanındada bize küfür etmen  dönekli lk olur iki yüzlülüktür yani
Gönderen: samed2194 - 02 Şubat 2007, 15:19:23

yukarida ismini yazdiğim 5 katilimcidan herhangi birinin forumlarasi turnuvadan ayrılmasi durumunda ilk olarak seni alacağiz kardeşim . izlemede kal ;)

ÇOK SAOL KARDEŞİM.

SAMED2194
[email protected]
Gönderen: yilmazb - 03 Şubat 2007, 13:05:06
siteniz katılımcıları ve mail adreslerini güncelleyebilirmisiniz
Gönderen: Hamza - 03 Şubat 2007, 17:15:55

güncelledim kardeşim

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18532.0
Gönderen: yilmazb - 21 Şubat 2007, 10:17:59

güncelledim kardeşim

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=18532.0

S.A. Kardeşler;

Bestfifa.com da yapılan siteler arası turnuvada yaptığı 3 maçıda kazanan Oyunsiteniz.com ve Bestfifa.com finale kalmıştır.
Oyuncularımızın kalitesi burdada kendini belli etmiştir. Aynı gruptan finale el ele çıkmamız beni çok sevindirdi. Son tarih 22.02.2007 aşağıdaki linkten kim kimle ıynayacak görebilirsiniz.
http://www.bestfifa.com/forum/index.php?topic=1758.0
Gönderen: DeViL - 21 Şubat 2007, 15:00:40
saolasın