furkan 4-5sir_SAfakSAĞOL KARDEŞ AMA OYUN HAKKINDA DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞMEDİ HANİ O HAMAÇİDEN DEDİKLERİM VAR YA ONUN ARKASINDAYIM HALA BELKİ BERABERE KALICAKTIM YA OYUNA NOLUYO ONA NE ;D
aga cok guzel mactı vala 3.0 dan 3.3 yakaladın tebrık ederım dıger maclarında basarışlar
Bedmun 8-4 TugkanTEBRİKLER KARDEŞ TURNUVAMIZIN EN BÜYÜK FAVORİLERİNDEN BİRİNİ YENDİN
vala aga neden kaynaklandıgınıda hamachıde belırttım belkı ondan olabılır :Dfurkan 4-5sir_SAfakSAĞOL KARDEŞ AMA OYUN HAKKINDA DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞMEDİ HANİ O HAMAÇİDEN DEDİKLERİM VAR YA ONUN ARKASINDAYIM HALA BELKİ BERABERE KALICAKTIM YA OYUNA NOLUYO ONA NE ;D
aga cok guzel mactı vala 3.0 dan 3.3 yakaladın tebrık ederım dıger maclarında basarışlar
YOK KARDEŞ BEN HALA İÇİMDE AYNI HİSLERİ BESLİYORUMvala aga neden kaynaklandıgınıda hamachıde belırttım belkı ondan olabılır :Dfurkan 4-5sir_SAfakSAĞOL KARDEŞ AMA OYUN HAKKINDA DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞMEDİ HANİ O HAMAÇİDEN DEDİKLERİM VAR YA ONUN ARKASINDAYIM HALA BELKİ BERABERE KALICAKTIM YA OYUNA NOLUYO ONA NE ;D
furkan 4-5sir_SAfaktebrikelr şafakl
tebrık ederım emrecan :)heheheh yenilen herifi nie tebrik edion? :D
aga ılk basta emre yendı dıye yazılmıstı ondan yaws :Dtebrık ederım emrecan :)heheheh yenilen herifi nie tebrik edion? :D
BİG SEXY:5-1:MANSIZ26Stabeırkler bıg sexy
5-1 bitti abi diğeri de 6-2...
BİG SEXY:5-1:MANSIZ26Stamam kardeşim eyvallah
5-1 bitti abi diğeri de 6-2...
FEHMİ_1903 : 1 RESPECTMARE : 4
tbrkler gerçi o böyle birşeye gerek duymadı ama ben arkdaaşı burdan tebrik ediyorum
SCARY MAN nın sitede maç yapcağını sanmıyorum beyler bide 2. ligde hayatta olmaz
hamza abi ben 2. ligi mi hakediyodum allah aşkına?SCARY MAN nın sitede maç yapcağını sanmıyorum beyler bide 2. ligde hayatta olmaz
katiliyorum , topic altindan tek bir mesaj dahi göndermemiş henüz . bana kalırsa yedeklerden birini alalim
bence haketmior big swxy 1.ligde olmalı die düşünüorumhamza abi ben 2. ligi mi hakediyodum allah aşkına?SCARY MAN nın sitede maç yapcağını sanmıyorum beyler bide 2. ligde hayatta olmaz
katiliyorum , topic altindan tek bir mesaj dahi göndermemiş henüz . bana kalırsa yedeklerden birini alalim
birinci ligde olupta onların hangisinden eksiğim var?forumlararası elemelerinde 1 maçım kalmıştı onu alsam reaperle eşittim.ben bu kadar kötümüyüm de burdayım?eğer gerçekten burayı hakediyosam burdanda giderim 3. lige yani hiçkimsenin olmadığı liginde olmadığı yere... :(
2.hafta ne zaman açıklanıcak ?birinci hafta bitince[/b]
BEYLER BENİM YENİ MSN Yİ EKLESİN RAKİPLERİM MSNEM: [email protected] BUNU EKLEYİN YAHU
1 maç yüzünden 2 gündür bekliyoruz.ikinci afta açıklansaydı yarısı oynanmıştı bile.ligin hızlı ilerlemesi için akıllı davranın biraz.1. hafta konusuna yazarlar sonucu hadi açıklayın artık 2. haftayı..
burak 0
Burqı 3
cok kotu bi macti hep takiliyodu macın galibi ben oldm
eywburak 0
Burqı 3
cok kotu bi macti hep takiliyodu macın galibi ben oldm
tebrikler burqi ;)