Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 77 => Konuyu başlatan: YuRY - 02 Şubat 2007, 10:04:12
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 77 [ FFC 77 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
sony_harun
harunabuska@hotmail.com
-
reaper
emicin6@hotmail.com
-
hakan1989
hakan1989-5@hotmail.com
-
Fehmi1903
Ricardinho_17_47@Hotmail.Com
-
beckham06
b_e_c_k_h_a_m06@hotmail.com
-
erdogan
tirbison_excalibur@hotmail.com
aga hızlı olalım namaza kadar bitsin
-
burak
burak_han12@hotmail.com
-
SON 1 KİSİ
-
HAMZA BU SİTE HACKLENCEK BU BİR KESİN HEMDE İSTİKLAL-TEAM ADINA NADİR_PİERO VE ALEMİN_KRALI ADINA ANCAK İLK BAŞTA UYARI İNDEXİ ÇAKILACAK EĞER ADAM OLMAZSANIZ..DAHA SONRASINDA İLK BAŞTA DATABASENİZ SONLANDIRILIP FTPDEKİ DOSYALARINIZ SİLİNECEK + İNDEX BASILACAK.....DAHA SONRADA WWW.FİFASİTENİZ.COM GİBİ DOMAİNİNZ ELİNİZDEN ALINACAKTIR
İTAAT EDECEKSİNİZ...!!!
BY NADİR_PİERO AND MURAT
YAHU GÜLDÜRMEYİN BENİ NE KOMİK ADAMLARSNIZ SİZ YAHU :DDDDDDDDDDDDD YANİ İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK BOK İŞLERİ İLE URAŞIYONUZ EŞŞEK KADAR ADAMOLMUŞSUNUZ HALEN KÜFÜR PİSLİK PEŞİNDE YUH ZİZE YUH
-
SON 1 KİŞİ
-
bedmun
bedirhanmungan@gmail.com
-
hasanklkn
hasanklkn@hotmail.com
-
ya hep 1 kişiyle kaçırıom :) :)
yine aynısı oldu ;D ;D
-
kuraları bekliyoruz
-
efet hade yazın artık
-
HAMZA BU SİTE HACKLENCEK BU BİR KESİN HEMDE İSTİKLAL-TEAM ADINA NADİR_PİERO VE ALEMİN_KRALI ADINA ANCAK İLK BAŞTA UYARI İNDEXİ ÇAKILACAK EĞER ADAM OLMAZSANIZ..DAHA SONRASINDA İLK BAŞTA DATABASENİZ SONLANDIRILIP FTPDEKİ DOSYALARINIZ SİLİNECEK + İNDEX BASILACAK.....DAHA SONRADA WWW.FİFASİTENİZ.COM GİBİ DOMAİNİNZ ELİNİZDEN ALINACAKTIR
İTAAT EDECEKSİNİZ...!!!
BY NADİR_PİERO AND MURAT
YAHU GÜLDÜRMEYİN BENİ NE KOMİK ADAMLARSNIZ SİZ YAHU :DDDDDDDDDDDDD YANİ İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK BOK İŞLERİ İLE URAŞIYONUZ EŞŞEK KADAR ADAMOLMUŞSUNUZ HALEN KÜFÜR PİSLİK PEŞİNDE YUH ZİZE YUH
Lann Dua Edin Sitedeyimm Nadirinde Alemin kralının daa Anasını Avradını Düz Geçerdim Ama Uyarı Almak İstemiorumm Bakın ARkadaşlarr Nadir de Alemin kralıda Bi Bok Değildir Benle Amcamın Oğlu Zahitt Cracfifa yı Hacklemekten Adam Kapttı Siteyii Ve Sizi Hacklicemm Diodu Hiç Bi Bok Değildir....Bizim Sitede de Bi Salağın Şifresini 123456 Tahmin Ederek Girdi Ve BAzı msjları Sildiii Seni Hackledim Dedi :D Ondan Sonra Korkusundan Fazla Silemedii 1 Üye Bile Silemedi Çünkü Başına Ne Gelecektii Biliodu O Korkuylaaa Silemediii Şimdi Hamzaa Sna Sesleniyorumm Bu adamlarr Tam Bir Mersin Piçi Sakın Ama Sakın Korkmaaa Vee Kimse Sana Bişiy Yolladımı Alma Ve Yapmaa Çünkü Çoğu İİnsanı Kandırıyortrr ve Bişiy İstetiyorrr Ben Sana Söledim Canım Abim...
LAN NADİRR PİEROSUN NE BOKSUN ADAM OL TMM MI CRAZYFİFA BİZİM YÜZÜMÜZDEN KAPANDI ADAM OLL VE BAŞKA SİTELERİ KORKUTACAĞINI SANMAAA....KENDİLERİNEE ÖZENTİ YAPIOLAR BİZ HACKERİZZ Bİ BOKUZ DİOALRR YANİİ HALBUKİİ HİÇ BOK DEĞİLDİRLERRR BAKMAYIN ONLARA....
BANA SÖLEYİN HANGİ SİTEDEN KOVULMADILARRR BENİM SİTEMDEN SİKTİRİLDİLERR BU SİTEDEN SİKTİRİLDİLERR AMCAMIN OĞLU SİTESİNDEN SİKTİRİLDİİ SAY SAY BİTMEZZ SİKTİR OLDURTTUKLARI SİTELERİ..........
TEKRAR SÖLİYORUM BU SERSERİ KKILIKLARIII ADAMLARDAN KORKMAA.....
-
İTAAT EDECEKSİNİZ...!!!
BY NADİR_PİERO AND MURAT
ORDA SALAK DEMİŞSİN HANGİ KERİZ SALAK YATPI ŞİFREYİ 123456 YATPI HANGİ SALAK :ddddddddddd
Lann Dua Edin Sitedeyimm Nadirinde Alemin kralının daa Anasını Avradını Düz Geçerdim Ama Uyarı Almak İstemiorumm Bakın ARkadaşlarr Nadir de Alemin kralıda Bi Bok Değildir Benle Amcamın Oğlu Zahitt Cracfifa yı Hacklemekten Adam Kapttı Siteyii Ve Sizi Hacklicemm Diodu Hiç Bi Bok Değildir....Bizim Sitede de Bi Salağın Şifresini 123456 Tahmin Ederek Girdi Ve BAzı msjları Sildiii Seni Hackledim Dedi :D Ondan Sonra Korkusundan Fazla Silemedii 1 Üye Bile Silemedi Çünkü Başına Ne Gelecektii Biliodu O Korkuylaaa Silemediii Şimdi Hamzaa Sna Sesleniyorumm Bu adamlarr Tam Bir Mersin Piçi Sakın Ama Sakın Korkmaaa Vee Kimse Sana Bişiy Yolladımı Alma Ve Yapmaa Çünkü Çoğu İİnsanı Kandırıyortrr ve Bişiy İstetiyorrr Ben Sana Söledim Canım Abim...
LAN NADİRR PİEROSUN NE BOKSUN ADAM OL TMM MI CRAZYFİFA BİZİM YÜZÜMÜZDEN KAPANDI ADAM OLL VE BAŞKA SİTELERİ KORKUTACAĞINI SANMAAA....KENDİLERİNEE ÖZENTİ YAPIOLAR BİZ HACKERİZZ Bİ BOKUZ DİOALRR YANİİ HALBUKİİ HİÇ BOK DEĞİLDİRLERRR BAKMAYIN ONLARA....
BANA SÖLEYİN HANGİ SİTEDEN KOVULMADILARRR BENİM SİTEMDEN SİKTİRİLDİLERR BU SİTEDEN SİKTİRİLDİLERR AMCAMIN OĞLU SİTESİNDEN SİKTİRİLDİİ SAY SAY BİTMEZZ SİKTİR OLDURTTUKLARI SİTELERİ..........
TEKRAR SÖLİYORUM BU SERSERİ KKILIKLARIII ADAMLARDAN KORKMAA.....
ORDA SALAK DEMİŞSİN HANGİ KERİZ ŞİFREYİ 123456 YATPI HI HANGİ SALAK YATPI :DDDDDDDDDDD
-
harunakgul
harunmertakgul@hotmail.com
-
sihirbaz
felony1907@hot
-
arkadaşlar yine yetişemedim turnuvayaa!! :D