Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 78 => Konuyu başlatan: Hamza - 02 Şubat 2007, 14:31:26
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 78 [ FFC 78 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
hamza
oyunsiteniz@hotmail.com
-
hasanklkn
hasanklkn@hotmail.com
-
harunakgul
harunmertakgul@hotmail.com
-
sony_harun
haruanbuska@hotmail.com
-
burak
burak_han12@hotmail.com
-
halo sener.halil@hotmail.com
-
beckham06
b_e_c_k_h_a_m06@hotmail.com
-
sir_Safak
caring.safak@hotmail.com
-
EmReKe
emre--kartal@hotmail.com
-
bence 12 grub olsun
-
sihirbaz
felony1907@hotmail.com
-
hakan1989
hakan1989-5@hotmail.com
-
75 Saniye içerisinde 11 kişi kayit yaptirdi
bu bir rekor :)
-
evt ya harbiden rekor :) :P
-
12 kişi play-off olsun lütfen yav, grup yapmazsanız tam süper olacak ;)
-
;D ;D ;D aç gibi daldık hemen
-
vallahi ya hemen doldu kayıtlar 16 kişiik olsun bari ...
-
harun kardeşim , kayit mesajini düzeltir misin :D
-
bana kalırsa biraz daha bekleyip , 16 kişilik play - off usulüne göre yapalim turnuvamızı . oldukça ilgi var bu gün
-
devil
isosansli@hotmail.com
-
harun kardeşim , kayit mesajini düzeltir misin :D
düzelttim hamza.
-
HAMZA ABİ BENİM BANIM NE ZAMAN KALKACAK BİDE BANA KÜSTÜNMÜ SÖLE LÜTFEN 2 GÜNDÜR UYUYAMADIM BU OLAY NEDENİYLE LÜTFEN HAMZA ABİ SÖLE KÜSTÜNMÜ BANA
BECKHAM AYNI SORULARI SANADA SORUYORUM ARAMIZDAKİ BAĞLARI Bİ ANDA KOPARMAN BENİ ÜZDÜ
-
bana kalırsa biraz daha bekleyip , 16 kişilik play - off usulüne göre yapalim turnuvamızı . oldukça ilgi var bu gün
pekii abi öyle daha zevkli olur. ;)
-
beşiktaşlı emre bu arada sende avatarını değiştirirmisin o avatar benim masumtilkinin avatarı aynı avatar olmasın ;)
-
HAMZA ABİ BENİM BANIM NE ZAMAN KALKACAK BİDE BANA KÜSTÜNMÜ SÖLE LÜTFEN 2 GÜNDÜR UYUYAMADIM BU OLAY NEDENİYLE LÜTFEN HAMZA ABİ SÖLE KÜSTÜNMÜ BANA
BECKHAM AYNI SORULARI SANADA SORUYORUM ARAMIZDAKİ BAĞLARI Bİ ANDA KOPARMAN BENİ ÜZDÜ
kardeşim sen bizi bi 5 günlük ban için sattın bestfifa ya hadi onu geç burda bizim sitede bestfifaya küfür ettin onların sitede bize küfür ettin ikiyüzlülük yaptın
-
devil
isosansli@hotmail.com
12. kayitsin kardeşim .
-
expert
edibabatfifa@hotmail.com
-
kardeşim sen bizi bi 5 günlük ban için sattın bestfifa ya hadi onu geç burda bizim sitede bestfifaya küfür ettin onların sitede bize küfür ettin ikiyüzlülük yaptın
kardşeim onların sitede değil msnde küfür ettim kabul ediyorum ama çok kızgındım anlasana beni o kadar emeğimi ffc 74 için verdiğim o kadar emeği bi kalemde sildi hamza abi bende çok sinirlendim ama hatamı anladım şimdi hamza abiden beni affetmesini diliyorum
-
hamza abi lütfen artık bi mesaj yaz
-
turnuva kaç kişilik olacak
-
darkachilles
iel_mertcan@hotmail.com
-
kardşeim onların sitede değil msnde küfür ettim kabul ediyorum ama çok kızgındım anlasana beni o kadar emeğimi ffc 74 için verdiğim o kadar emeği bi kalemde sildi hamza abi bende çok sinirlendim ama hatamı anladım şimdi hamza abiden beni affetmesini diliyorum
agam bak sende kabul ediyosun hadi onu geçtim sen neden banlanmıştın
-
YA HAMZA ORDAMISIN YA BENİM SORULARIMA YANIT VERMEYECEKSEN SÖLE BOŞUNA UĞRAŞMAYAYIM
-
SE7EN NoSteam87@hotmail.com
-
agam bak sende kabul ediyosun hadi onu geçtim sen neden banlanmıştın
YA FFC 74'TE KAYITLARI UZATTI HAMZA BENDE SİNİRLENDİM O YÜZDEN BİKAÇ PERVASIZ MESAJ YAZDIM HAMZADA SAYGISIZLIK YAPTIN DEYİP 3 GÜNLÜK BAN VERDİ :(
-
beckham sen beni msnde engelledinmi peki?????
-
YA HAMZA ORDAMISIN YA BENİM SORULARIMA YANIT VERMEYECEKSEN SÖLE BOŞUNA UĞRAŞMAYAYIM
agam su masum adamı afedın herkese 2. bır sans vermege deger;)
-
çoğunluk nasil isterse ona göre bir format belirleyeceğiz kardeşim .
daha fazla vakit kaybetmeden bu konuda anketimizi açiyorum
-
agam su masum adamı afedın herkese 2. bır sans vermege deger;)
EVET KARDEŞİM YA BENDE ONU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM
-
yoooooooo sen açık değilsinki ben çevrimdışıyım a ma sen onlien değilsin
-
merhaba kardeşler
iş yerinden kayıt yaptırıyorum. 19:00-19:30 gibi online olabilirm.. o zamana kadar turnuva başlamzsa ben de varım. başlarsanız bu turnuvaya dahil etmeyiniz. sonraki turnuvaya kayıt yaptırırım artık.. saygılar
hopeful
hopeful_fifaci@hotmail.com
-
HAMZA DUYMUYOMUSUN BENİ YA :(
-
ok kardesım umarım dunku gıbı bı organızasyon olmaz:)
-
yoooooooo sen açık değilsinki ben çevrimdışıyım a ma sen onlien değilsin
EVET ŞUAN KAFEDEYİMDE GÜNLERDİR AÇMAYINCA BENDE ENGELLEDİN SANDIM
-
merhaba kardeşler
iş yerinden kayıt yaptırıyorum. 19:00-19:30 gibi online olabilirm.. o zamana kadar turnuva başlamzsa ben de varım. başlarsanız bu turnuvaya dahil etmeyiniz. sonraki turnuvaya kayıt yaptırırım artık.. saygılar
hopeful
hopeful_fifaci@hotmail.com
turnuvamızı 5 dakika içerisinde başlatacağiz kardeşim . akşamleyin açacağimiz ffclere bekliyorum seni . kolay gelsin . iyi çalışmalar
-
katılıyorum dostum :) :P
-
HAMZA AB İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ HADİ YAW
-
reaper
emicin6@hotmail.com
-
katılıyorum dostum :) :P
eyw. agam eger ısı olan yada cıkıcak olanlar lutfen kaydolmasın rıca edıyorum
-
artık başlasak yaw ;D ;D
-
erdogan
tirbison_excalibur@hotmail.com
yaw şimdi ben kaçıncı kayıtım ;)
-
16 ooldun galiba :D
-
tamam kardeşim , kuralari şu anda hazirliyorum . sende bir yandan isimler ve msn adreslerini yazar misin acaba
-
walla amma ilgi varmış :D
-
hamza abi 16 oldu 16 yı 4 guruba böl ve yap hadi
-
tamam kardeşim , kuralari şu anda hazirliyorum . sende bir yandan isimler ve msn adreslerini yazar misin acaba
tmm agam yapıyorum
-
hopefull olmassa 17. kayıtım ;D ;D
16 kişilik bi turnuva olsa bile yedeğim
-
hopefull olmassa 17. kayıtım ;D ;D
16 kişilik bi turnuva olsa bile yedeğim
hopeful 19.30 civarinda gelebileceğini söyledi . bu durumda 16 . kayitsin kardeşim ;)
-
tmm agam yapıyorum
eyw kardeşim , bekliyorum . kolay gelsin ;)
-
beni unutmayın abeylerrr tamam mı HAMZA ABİİİİİİİİİİİİİİİİİ :D:D:D:D:D
NoSteam87@hotmail.com
-
erdogan
tirbison_excalibur@hotmail.com
yaw şimdi ben kaçıncı kayıtım ;)
İLK YEDEK KAYITSIN
-
NoSteam87@hotmail.com
16. kayitsin kardeşim . seni de turnuvamıza dahil ediyorum . iyi şanslar ;)
-
hamzacım yardıma ihdiyaç varmı. çekiyon mu kuraları. ;D :D ;)
-
hamzacım yardıma ihdiyaç varmı. çekiyon mu kuraları. ;D :D ;)
şu anda çekiyorum kardeşim . az kaldi :D
-
NoSteam87@hotmail.com
HAMZA ABİ NE 16 SI BEA ADAM ÖNCEDEN YAPTIRMIŞ İSİMLER VE MSN ADRESLEİRNE Bİ BAK İSTERSEN
-
NoSteam87@hotmail.com
eyw. hamza abimmmm :D :D :D :D :D
-
la de hadi çekin yaw dünkünden beter oldu walla :D :D
-
o kardeş önceden yapmıştı kanımca boş yer var
furkan
furkankirik@mynet.com
-
big sexy
cuneyt_kmo@hotmail.com