Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 86 => Konuyu başlatan: hakan1989 - 05 Şubat 2007, 14:26:01
-
HARUN--- TUGKAN
HAKAN1989 ---RESPECTMARE
HERKES MAÇLARINI HEMEN YAPSIN HERKESE BAŞARILAR.
-
Herkese Başarılar
-
MAÇA GİRİYORUZ.
-
benle tugkan girioruz herkese başarıalr
-
AGA BİZİ NİYE ATLADINIZ Bİ MAÇTAYDIK
SİHİRBAZ 7 - 6 T.fehmi
-
AGA BİZİ NİYE ATLKADINIZ Bİ MAÇTAYDIK
aga boşwer bu siktirbazı yahu zaten bişiy bilmiyor bide diyo beni almadım siktir baz
-
aga boşwer bu siktirbazı yahu zaten bişiy bilmiyor bide diyo beni almadım siktir baz
çocuk kapa o tıfıl çeneni yoksa siktirbazı göstericem sana >:( yenildin hazmedemiyosun tabi tıfılcık :D
-
arkadaşlar çok özür diliyoruz ama ççıkarmat zorundaydık yoktunuz. geçikmesin dedik yedek vardı aldık.
-
HAKAN1989 : 6 RESPECTMARE :7
-
sony_harun:4 tugkan:1
-
HARUN GİL MAÇTAN ÇIKAR ÇIKMAZ FİNALİ AÇIKLIYORUM ARKADAŞLAR.
-
OK FİNAL BELLİ OLDU.
-
sony_harun:4 tugkan:1
tebrikler
-
çocuk kapa o tıfıl çeneni yoksa siktirbazı göstericem sana >:( yenildin hazmedemiyosun tabi tıfılcık :D
NAH NAH NAH YENİLDİM DİE SENİN SEWMEDİM OLM SİKTİR BAZ MUCUKMUCUK NASILDI LAN SANA ATIĞIM GOLLER İÇİN SEN ... YİYON MUCUK
-
arkadaşlar çok özür diliyoruz ama ççıkarmat zorundaydık yoktunuz. geçikmesin dedik yedek vardı aldık.
yaw yaptığınızda işmi şimdi biz maçtaydık kardeşim öle şeymi olur başkasına olsa kıyamet kopardı anasını satim >:(
-
fehmiyi ariyordum ben .
kendisini nerde bulabilirim acaba
NEDEN ? KIZMISIN SEN CİLVE Lİ
-
fehmiyi ariyordum ben .
SİKTİR GİT LAN HAYVAN ERİF SANKİ BİLMİYOM KİMSİN TABİKİDE ABLA BEDRİYEEEEEEEEEEEEEEE
-
fehmiyi ariyordum ben .
SİKTİR GİT LAN HAYVAN ERİF SANKİ BİLMİYOM KİMSİN TABİKİDE ABLA BEDRİYEEEEEEEEEEEEEEE
oba tanışıyonuzmu ;D ;D :D :D
-
yaw yaptığınızda işmi şimdi biz maçtaydık kardeşim öle şeymi olur başkasına olsa kıyamet kopardı anasını satim >:(
TABİKİ Yaw benim çıkmam lazımdı ç.finalde