Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 86 => Konuyu başlatan: hakan1989 - 05 Şubat 2007, 14:56:03
-
HARUN ---- RESPECTMARE
HER İKİ TARAFADA BAŞARILAR DİLERİM ARKADAŞLAR İYİ OLAN KAZANSIN.
-
2 TARAFADA BAŞARILAR DİLERİM ARKADŞAALR. GİRİN MAÇA.
-
tamam girioruz hakan saol
-
BAK SON UYARI KAAYIP OL DEDİM BİR DHAA BİRŞEY YAZARSAN BİLGİSAYAR >:( HAYATIN SİLİNİR .SON UYARI.
-
böle bişeyi ilk defa görüyorum başkasını olsa beklerdiniz biz maçtayız hemen elemişsiniz yarı finalde yedekmi alınır allahını seversen ya
-
sagol hakan
-
KARDŞE SÜRE KOYDUK O SÜRE İÇNİDE GELEMDİNİZ HATTA BAK BİZ FİNALİ OYNATIYOZ. O YÜZDEN SİZİN YERİNİZE BAŞKALARINI ALDIK VE OYNADILAR. İNŞ BAKŞA FFFC YE YENİDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM.
-
BAK SON UYARI KAAYIP OL DEDİM BİR DHAA BİRŞEY YAZARSAN BİLGİSAYAR >:( HAYATIN SİLİNİR .SON UYARI.
sinirlenme hakancığım
la bu kız değil ama ismi BEDRİYE
-
BAK BENİ KÖTÜ KONUŞTURMA >:( >:(
-
sinirlenme hakancığım
la bu kız değil ama ismi BEDRİYE
seni bana sihirbaz bey tavsiye etti .
kaç yaşindasin fehmi bey
yaşın kadar YAHU b kız değil kandırıyor sizi bakı foyanı ortaya çıkaracam Ha Labı: BEDRİYE İSMİ BEDRİYEYE BENZER BİŞİY NE OLUR ODA BU SİTEDE Belki Tanırsınız
-
tamam girioruz hakan saol
biriniz harun gibi efendi olsa >:(
harun sevgilin varmiydi :-[
adım cilvenaz
16 yaşindayim
bakireyim
bu kim la resimdeki isen çok güzelmişşin :D :D ;D ;D ;D
-
yaaa çok güzel MAŞALLA MAŞALLA
-
cilveli kız bedriye sonr görüşürüz cnm bedriye b.mun sın biliyom sus yani şimdi dicem ama yazık hadi bay çıkmam lazım mucuk bedriye abla
-
senin ben kızlık grurunu pipp >:(
-
hoşuna mi gitti :D
ne bakiyorsunuz bana ;D
sen kimsn dostum
-
ya malmisi sen nerden ciktin ya salak salak konusma
-
sen benm msnime gel istersen ordan konusalim tugkanturnuva ekle bunu yiyosa eklersin
-
ya salak sen nkim oldugunu buldum ya beyler en son siz kimi banladiniz bu o gerizekali bu baksaniza aptal ya bukadar salk birin gormedim kendini ne kadar asagiliyor salak kendini kiz yapti olm sen gaymisin
-
ya salak sen nkim oldugunu buldum ya beyler en son siz kimi banladiniz bu o gerizekali bu baksaniza aptal ya bukadar salk birin gormedim kendini ne kadar asagiliyor salak kendini kiz yapti olm sen gaymisin
ALLAHIM FFC YE BAK NE HALE GELDİ
;D ;D ;D :D :D
-
yenı ffc acar mısınız?
-
yetkili kimse yok sanırım
-
Hamza abi ffc 87 ne zaman açılcak.
-
hamza şuan yok burda olanlardan yetkili benim şimdilik. arkadaşlar yeni ffc hamza geldiginde açılacaktır. daha açamam ben bu kız yazdıkça bi bulabilsem silemiyomda onun yazdıklarını.
-
:D :D :D neler olmuş burda ya.. :D :D :D
Hey cilvenaz nickli adam burda cins cins hareketler yapma kim olduğunu anlamayacak kadar aptal değiliz ;)
-
ya arkadaş biri şunu bulsun bana yollasın. söylesin. >:(
-
lan bedmun lan bu >:( >:( olum sen cocukmusun lan
-
sabahleyin saat 11 den beri bu ffc devam ediyooo, ben gittim geldim hala devam ediyoo :D :D :D
-
Yeni ffc açılcak mı??
-
HEMEN AÇIYORUM İZLEMEDE KAL DİYE BİR MESAJ GORURSEN BİLKİ MESAJDAN 10 DK SORA AÇILACAKTIR ;)
-
Yeni ffc açılcak mı??
hemen şimdi açiyorum kardeşim . izlemede kalin ;)
-
Hamza abi ne zaman açılcak.Hala bekliyoz.
-
Hamza abi ne zaman açılcak.Hala bekliyoz.
alt bölümü açtim kardeşim . katilimlarinizi bekliyorum
-
SONY_HARUN : 3 RESPECTMARE : 4
-
Tebrikler kardeşim
-
Tebrikler kardeşim
saol kardeşim
-