Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => FENERBAHCE => Konuyu başlatan: Nightmare - 07 Şubat 2007, 18:59:27

Başlık: "F.Bahçe'yi puansız göndereceğiz"
Gönderen: Nightmare - 07 Şubat 2007, 18:59:27
Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, Fenerbahçe'yi Rize'den puansız göndereceklerine inandığını söyledi. Zehiroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile yapacakları zorlu maça en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ''Fenerbahçe maçından çok ümitliyim.

Fenerbahçe'yi Rize'den puansız göndereceğimize inanıyorum. Futbolcularımız da inancını ve mücadele güçlerini sahaya yansıtırsa bu maçtan istediğimiz sonucu alırız'' dedi.

Ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalamak istediklerini ifade eden Zehiroğlu, ''Bu nedenle her maça bir final niteliğinde bakıyoruz.

Fenerbahçe maçı da bu finallerden biri olacak. Özellikle iç saha maçlarında taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Fenerbahçe maçının en zorlu iç saha maçlarından biri olacağını biliyoruz.

Fakat biz de bir an önce ligde alt sıralardan kurtulup kendimize orta sıralarda yer edinmek istiyoruz'' diye konuştu.

Çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Zehiroğlu, şunları söyledi:

''Ligde bir iki maç üst üste kazandıktan sonra çok iyi bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum. İkinci yarının en fazla adından söz ettiren takımı olmak istiyoruz. Bunu da futbolcularımız ve teknik heyetimizin başarabilecek gücü ve tecrübesi var.

Sadece Çaykur Rizespor'a gönül veren taraftarımız gelsinler ve bu zor günde takıma destek olsunlar. Onların desteği ile başaramayacağımız sonuç yok.''

07.02.2007   

Kaynak : AA
Başlık: "F.Bahçe'yi puansız göndereceğiz"
Gönderen: Abdullah - 25 Haziran 2007, 15:45:07
bilgi için saol kardes
Başlık: Ynt: "F.Bahçe'yi puansız göndereceğiz"
Gönderen: Hamza - 10 Ekim 2018, 17:22:50
Gerçekten de 2-1 kazanmışlardı. Fakat o sezon şampiyon olduk