Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => İLK 100 FFC TURNUVAMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 95 => Konuyu başlatan: Hamza - 07 Şubat 2007, 20:08:30
-
OYUNSİTENİZ 95. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP [ FFC 95 ] TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT : 95. FFC TURNUVALARINA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
Tüm katilimcilarimiza başarilar diliyorum
-
aGA bende sohbet açtım silsene bi zahmet :D :D
-
3 tane sohbet oldu yaw :D :D :D
-
BENDE AÇTIM ;D :D
-
aGA bende sohbet açtım silsene bi zahmet :D :D
seninkini silelim aga :D en önce ben açtim :D
-
BENDE AÇTIM ;D :D
sende mi açtin :D :D
-
KİMİNKİ KALCAK ;D :D
-
herkese başarılar arkadaşlar
-
Sa Beyler Kolay gelsın
-
KİMİNKİ KALCAK ;D :D
üçümüzünki de kalsin :D herkes istediği yerden sohbet etsin :)
-
Sa Beyler Kolay gelsın
a.s kardeşim . turnuvamıza hoşgeldin ;)
-
Hamza bana 45 rep borcun var aga bi zahmet verirsen 91 de şampiyon oldum 90 da da finalde kaybettim sana zahmet ;)
-
Hamza bana 45 rep borcun var aga bi zahmet verirsen 91 de şampiyon oldum 90 da da finalde kaybettim sana zahmet ;)
tamam aga veriyorum hemen ;)
-
beyler ben maça giriyorum . 15 dakika içerisinde buradayimdir ;)
-
tamam aga veriyorum hemen ;)
saol aga bide bizim finali ne zmn yapalım
-
HERKESE BAŞARILAR
-
Hamza benden anket açma yetkisi yok naptınız olm bozdunuz lan :D :D
-
bele respectmare ffc 94 y.final maçına girip gelioruz kimsyei aalmayın
-
Tamam kardeşim yerine ilk yedek kayıtı alıyorum :D :D
-
Tamam kardeşim yerine ilk yedek kayıtı alıyorum :D :D
;D :D
-
maçtan döndüm beyler :) başlamadiniz mi halen :D
-
rep ne oluyo yaw.. herkes bi reptir tutturuyor
-
Sende bişeyden çakmıyon kanka ama dur söliyem cahil kalma :D :D :D . İsminin altındaki puanlar varya işte onlar maksat hava olsun artslik ypalaım diye işte yanında druyo öle puanlar :D . Al bitanede ben sana verim :D :D
-
Sende bişeyden çakmıyon kanka ama dur söliyem cahil kalma :D :D :D . İsminin altındaki puanlar varya işte onlar maksat hava olsun artslik ypalaım diye işte yanında druyo öle puanlar :D . Al bitanede ben sana verim :D :D
walla benim de bi 100- 200 alcagım war :D :D :D
-
Sihirbaz msn den msj attım Görmedin galiba gelde maçımızı yapalım kardeşim