Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 121 => Konuyu başlatan: Hamza - 18 Şubat 2007, 18:19:42
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 121 [ FFC 121 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Beşiktaşlı Emre
[email protected]
-
Hamza
[email protected]
-
tugkan
[email protected]
-
Resuced
[email protected]
-
Fabregas
[email protected]
harun kardeşimin yerine kayit yaptiriyorum . kendisi online olduğu zaman katilımını onayladiği takdirde turnuvamıza dahil olabilecektir
-
nightmare
[email protected]
kendisi gelicek birazdan
-
geldim saol cesur kardeşim hamza onaylıyorum ;)
-
jixboss
[email protected]
oda gelicek birazdan:D
-
sihirbaz
felony1907@hot
-
jixboss
[email protected]
oda gelicek birazdan:D
beyler arkadaşın işi cıkmış kaytı siln boşa başkaların hakkını yemesin
-
uAarda
[email protected]
-
cisse
[email protected]
-
HAMZA SUAN 9 KİŞİYİZ 12 YAPIPTA EZİYET CEKMEYELİM 8 YAPALIM KARDEŞİM...
-
HAMZA SUAN 9 KİŞİYİZ 12 YAPIPTA EZİYET CEKMEYELİM 8 YAPALIM KARDEŞİM...
ewt aynen hamza hadı cek su kuraları bencede
-
kaydı onaylıyorum
-
BARUT
[email protected]
12 Kişilik yapaLım diLekLerimLe..
-
BARUT
[email protected]
12 Kişilik yapaLım diLekLerimLe..
kardesm 8 kısı olsun sen de yedek olursun hamza ya kalmıs bısı tabııde ordamsın hamza cwpını beklıos
-
Bence OYLAMA YAPALIM..ÇoğunLuğa uyaLım..
-
8 olsun
-
8 olsun
8 olsun bencede
-
8 olsun
8 olsun bencede
bencede 8 olsun
-
8 olsun
8 olsun bencede
bencede 8 olsun
eet 8 olsun ;D
-
8 olsun
8 olsun bencede
bencede 8 olsun
hamza nerdesn
eet 8 olsun ;D
-
hmza nerelersin
-
hmza nerelersin
harun sen ceksene kuraları
-
hmza nerelersin
harun sen ceksene kuraları
eet harun sen çek ben ders yapıyom ;)
-
big sexy
[email protected]
-
8 li olsun big senle maçım var msnden msj at
-
hamza ben 150. fifa lıgınde maca gırıom gelıcem kesın bekleyın
-
hamza kardeşim ne oluyo yav gine banlamışsın ne oldu anlat hele nadir i.
-
hamza ben 150. fifa lıgınde maca gırıom gelıcem kesın bekleyın
tamam kardeşim , bekliyoruz . iyi şanslar ;)
-
hamza kardeşim ne oluyo yav gine banlamışsın ne oldu anlat hele nadir i.
anlatacak fazla bir şey yok hakan kardeşim , nadir maçini kaybetti . sonrasinda olanlari tahmin edebilirsin
-
hamza kardşeim gel ms nye çözelim hele.
-
haydi beyler kuraları çekin artık
-
çoğunluk 8 kişilik play - off usulüne göre yapalim diyor . bu durumda turnuvamızı bu şekilde yapmak durumundayiz . eşleşmeleri 2 dakika içerisinde yayinlayacağim . kimse bir yere ayrılmasin
-
çoğunluk 8 kişilik play - off usulüne göre yapalim diyor . bu durumda turnuvamızı bu şekilde yapmak durumundayiz . eşleşmeleri 2 dakika içerisinde yayinlayacağim . kimse bir yere ayrılmasin
oke hamza bekliyoruz ;)
-
hamza kardşeim gel ms nye çözelim hele.
hakan kardeşim , bu kaçinci oluyor . inan uğraşmaktan bıktım artik . her yenildiği maç sonu rakibine ana avrat küfür eden birini kaçinci kez hoş görebiliriz ?
-
bana deid sana yandan giden dedim diye onu banlamışsın hemen uyardın mı hamza önce ama.
-
bana deid sana yandan giden dedim diye onu banlamışsın hemen uyardın mı hamza önce ama.
hakan kardeşim , nadiri banlama sebebim bana yandan giden çocuk demesi değil , onu burqi ye yenildiğinde ana avrat küfür edip ağıza alınmayacak kelimeleri forumumuzda kullanmasindan ötürü banladim . hiç kimseyi sebepsiz yere sitemizden uzaklaştirmak istemiyorum elbette . fakat nadir bunu hak etti .
-
ok hamza kardeşim ama bari banını kısa yap konuşta onla bi söyleseydin keşke diyo hiç haberim yoktu
-
ok hamza kardeşim ama bari banını kısa yap konuşta onla bi söyleseydin keşke diyo hiç haberim yoktu
kendisine 3 günlük uzaklaştirma verdim kardeşim , ne olursa olsun maç sonu yenildiğinde hiç kimsenin rakibinin anasina küfür etmeye hakkı olamaz . nadir bu cezayi fazlasiyla hak etti .