Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => BİRİNCİ WE 8 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: rdgnblt - 01 Mart 2007, 22:30:25
-
OYUNSİTENİZ BİRİNCİ WİNNİNG ELEVEN 8 TURNUVAMIZ KATILIMCILARI , BU TOPİC ALTİNDAN SOHBET EDEBİLİR VE KAFANIZA TAKILAN TÜM SORULARİ BİZLERE SORABİLİRSİNİZ
-
AGLAR KAYITLARINIZI BİR AN ONCE YAPIN BEN DE CD TEMİNİNE ÇALİŞİYİM BU ARADA ;)
-
AKYOLLU HADİ KAYIT OLSANA SENİN İÇİN AÇTIK ;)
-
EYVALLAH KARDEŞİM BEN 1-2 GÜNE KADAR BURAYA YÖNLENDİRMEYE ÇALIŞACAM WE8 CİLERİ ;D ;D ;D
-
EYVALLAH KARDEŞİM BEN 1-2 GÜNE KADAR BURAYA YÖNLENDİRMEYE ÇALIŞACAM WE8 CİLERİ ;D ;D ;D
karagümrük çalışıyo desene ;)
-
HEPİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN ;D
-
tüm katilimcilarimiza başarilar diliyorum
birinci we 8 turnuvamız hayırlı olsun
-
yeni turnuvamız tum oyunsiteniz camiasına ve we-pes ailesine hayırlı olsun :)
-
yeni turnuvamız tum oyunsiteniz camiasına ve we-pes ailesine hayırlı olsun :)
BÜYÜK BİR BİRLEŞME GERÇEKLEŞTİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN ;D ;D ;D
-
hayırlı uğurlu olsun da ben de cd'si yok piyasada da bulamayız eskidi artık.internetten indirsek kaç saatte veya günde iner ki?..ayrıca we8 de takılma olmuyor diyorlardı doğru mu?doğruysa niye we8 daha az oynanıyor... ;)
-
HAMZA ABİ NEDEN PES 4 TURNUVLARI İÇİNE AÇTIN ALT BÖLÜMÜ
-
herkese hayırLı oLsun böLümümüz ve herkese başarıLar diLerim...
-
hayırlı uğurlu olsun da ben de cd'si yok piyasada da bulamayız eskidi artık.internetten indirsek kaç saatte veya günde iner ki?..ayrıca we8 de takılma olmuyor diyorlardı doğru mu?doğruysa niye we8 daha az oynanıyor... ;)
arayan bulur kardeşim oyun cd si satanlarda var biz hatta kırtasiyeden almıştık ;D ;D ;D pes4 e göre çok daha iyi clint we8 oynanıyor kardeşim ayrıca google de biraz araştırırsan görebilirsin 1-2 güne kadar siteye we8 cileri yönlendireceğim inş.
-
we8 ve pes4 oyun olarak aynı oyunda ufak tefek bir iki ayar farklı sadece
biri asya(WE)
biri diğer kıtalar için hazırlanıyor diye biliyorum
;)
fakat oynarken bi fark goremiyoruz ;)
-
ganyan kardeşim we8 cd sini bulman kolay eskimesi bişey değiştirmez az oynanmasına gelince her bi oyunun yenisi cıkınca malumundur millet bi üstüne atlar bakar neymiş ne değilmiş diye merakını giderir pes 4 ve we 8 kendi serilerinin içinde en iyileridir bence bu oyunları oynayanlar sanıldığı kadar az değil ama nerde buluşucaklarını bilmiyolar bende bu siteyi crazy sayesinde hamachide tanışıp buldum yani anlıycan we 8 az oynanmıyor diyebiliriz ;)
-
evet ilk turnuvamızda 8 kişiydik teknik problemlerden dolayı altıya kadar inmişti :)
zamanla 25 civarı bir sayıya geldik we8 oynayanlarla beraber 50 yi buluruz inş.
-
evet ilk turnuvamızda 8 kişiydik teknik problemlerden dolayı altıya kadar inmişti :)
zamanla 25 civarı bir sayıya geldik we8 oynayanlarla beraber 50 yi buluruz inş.
İNŞ. KARDEŞİM SAYIMIZ GÜNDEN GÜNE ARTIYOR ;D ;D ;D
-
ERDİ PLAYSTATİONU OLAN İNDİRSİN BARİ WE8 İ İŞİNE YARAR :D :D :D ÇOCUĞUN BİRİ DE İNDİRDİKTEN SONRA YAZISINDA DEMİŞ Kİ ŞUNUN PS OLDUĞUNU NEDEN BELİRTMEDİNİZ BOŞU BOŞUNA İNDİRDİM >:( >:( >:(
;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
ERDİ PLAYSTATİONU OLAN İNDİRSİN BARİ WE8 İ İŞİNE YARAR :D :D :D ÇOCUĞUN BİRİ DE İNDİRDİKTEN SONRA YAZISINDA DEMİŞ Kİ ŞUNUN PS OLDUĞUNU NEDEN BELİRTMEDİNİZ BOŞU BOŞUNA İNDİRDİM >:( >:( >:(
;D ;D ;D ;D ;D ;D
ahh ahh indirme hızım yavaşolsaydı 3 saatimi alırdı neyse bi saatte kurtardık :-\
-
şimdi we8 mi alacaz yaw. ;D ;D ;D
-
şimdi we8 mi alacaz yaw. ;D ;D ;D
bilmiyorum aga sen bilirsin ;)
-
we8 ve pes4 oyun olarak aynı oyunda ufak tefek bir iki ayar farklı sadece biri asya(WE) biri diğer kıtalar için hazırlanıyor diye biliyorum ;) fakat oynarken bi fark goremiyoruz ;)
erdoganinda dediği gibi we 8 ve pes 4 oyunlari arasinda gözle görülür farkılılıklar bulunmuyor . bu sebeple iki oyunu bir başlık altinda toplamaya karar verdim . bu şekilde hem görsel açidan hemde pes 4 - we 8 turnuvalarinin bir katagori altinda toplanmasindan ötürü online turnuvalar & yarişmalar katagorisi altinda düzen bakımından daha hoş durduğuna inanmaktayim
-
agalar kaydoluyorsunuz da hepinizde we8 var mı ;D ;D ;D
-
agalar kaydoluyorsunuz da hepinizde we8 var mı ;D ;D ;D
bende yok şu anda :) yarın bir aksilik olmazsa temin edeceğim inşallah
sen alabildin mi aga :)
-
akyollunun linklerini indirmiştim playstation içinmiş :D :D :D
en kısa zamanda temin etmeye çalışacağım :)
-
hahahahahaha ulen akyollu ne adamsın yaaa playstation ha hehehehehehehehe :D
-
we8 ve pes4 oyun olarak aynı oyunda ufak tefek bir iki ayar farklı sadece biri asya(WE) biri diğer kıtalar için hazırlanıyor diye biliyorum ;) fakat oynarken bi fark goremiyoruz ;)
erdoganinda dediği gibi we 8 ve pes 4 oyunlari arasinda gözle görülür farkılılıklar bulunmuyor . bu sebeple iki oyunu bir başlık altinda toplamaya karar verdim . bu şekilde hem görsel açidan hemde pes 4 - we 8 turnuvalarinin bir katagori altinda toplanmasindan ötürü online turnuvalar & yarişmalar katagorisi altinda düzen bakımından daha hoş durduğuna inanmaktayim
ewet kardeşim hoş oldu dediğin gibi sağolasın
-
yalçın abi toplamıssın milleti yavaş yavaş geliyolar ;)
-
BİR KARDEŞİMİZİ YÖNLENDİRDİM ONÜÇ ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN :D :D :D
-
SENDE KAYIT OLDA ERDİİİ 8 OLALIM :D :D :D
-
bende oyun yok halille bakıcaz oyun için :)
-
bende oyun yok halille bakıcaz oyun için :)
desene işimiz zor, bu oyunda eski ,bakalım ..araştırmaya devam. ;)
-
selam ben şu an işteyim.evden çıkarken bir download programından buldum şu ana kadar büyük bir kısmı indi (4 saatte filan)eve gittiğimde inmiş olur eğer çalışırsa yarın haber bırakırım.....
-
bekliyoruz ganyan abi ;)
-
selam ben şu an işteyim.evden çıkarken bir download programından buldum şu ana kadar büyük bir kısmı indi (4 saatte filan)eve gittiğimde inmiş olur eğer çalışırsa yarın haber bırakırım.....
tamam kardeşim . umarim indirirken bir problem yaşanmamiştir ;)
-
tmm kardeşim inş güzel turnuvalar yaparız
-
inşallah kardeşim , sen katilmayi düşünüyor musun
-
kardeşim ben iyi oynuyamıyorum pes 4 var cdleri ama bi ara pes oynamaya başladım fifayı unuttum bide pes 4 de kadrolar çok kötü pes 5 olsa hadi neysem ama cnm sıkılırsa gelirim ;)
-
selam...we8 tamamı inmiş ama ne yaptım ettim çalıştıramadım ama en azından,bugün cd'sini bulduk.onur'a(bjk) haber verdim bulmuş almış getirdi saolsun inşallah herkes bulur oyunu da güzel turnuvalar yaparız... ;D
-
inş. abi bulmak dileğiyle
-
kardeşim ben iyi oynuyamıyorum pes 4 var cdleri ama bi ara pes oynamaya başladım fifayı unuttum bide pes 4 de kadrolar çok kötü pes 5 olsa hadi neysem ama cnm sıkılırsa gelirim ;)
oynamak istediğin zaman kapımız sonuna kadar açıktır korsan dostum ;)
-
HAMZA ABİ DÜN CNM SIKILMIŞTI PES 4 Ü YÜKLEDİM GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM KESİNLİKLE BİR SONRAKİ TURNUVADA VARIM BİDE BANA KURMAYI ÖĞRETİN TMM DIR İŞ ;)
-
BEYLER BENCE BU İLK TURNUVAYI 8 KİŞİDEN YAPIN DİĞERLERİNİ DEĞİŞİK FORMATLARDA YAPARSINIZ
-
HAMZA ABİ DÜN CNM SIKILMIŞTI PES 4 Ü YÜKLEDİM GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM KESİNLİKLE BİR SONRAKİ TURNUVADA VARIM BİDE BANA KURMAYI ÖĞRETİN TMM DIR İŞ ;)
online bolumu var oyunun ana sayfasında oraya geliyorsun oyunu kuracakssan host diyorsun ayarları yaptıktan sonra ok dedikten sonra rakibinin gelmesini bekliyorsun aynı anda girme şartınız yok 3-4 dk bekleyebiliyorsunuz ligimizde olan katılımcılarımızın hepsinde 1,10 versiyonu var. versiyon farklıysa oyuna girilmiyor.client olan kişi ise online bolumunden cliente geldiğinde ekranda server listesini gorebileceği bir şeyler çıkıyor bu serverlar oyunu kuran kişiler tabii hiç kimseyi goremezse a tuşuyla orta tuşuyla refresh yapabilir gene gozukmuyorsa şut tuşuna basıp hamachi ipini girebilir bu şekilde bir bağlantı sağlanabilir
oyuna girmeden once pingleri kontrol edinçunku client olan kişi zorlanabiliyor bu nedenle maçlarımızı rovanşlı yapıyoruz.we8 de pese nazaran daa az bir kasılma oluyor bu da we8 in avantajı
-
buna sevindim kardeşim , yeni açılan turnuvalarimiza bekliyorum seni . erdogan kardeşim yukari da nasil online oynayacağini da en ince ayrıntısına kadar anlatmiş saolsun ;)
-
BEYLER BENCE BU İLK TURNUVAYI 8 KİŞİDEN YAPIN DİĞERLERİNİ DEĞİŞİK FORMATLARDA YAPARSINIZ
bana kalırsada as kayitlarimiz 8 ' e ulaşmişken bundan sonraki kayitlarimizi yedek kayit olarak nitelendirilip turnuvamızı 8 kişililik play - off veya grup formatinda düzenleyelim . ne diyorsunuz beyler ?
-
uygun bence ;)
-
uygun bence ;)
peki o halde eşleşmelerimizi belirlemeye başlayalim istersen . grup formatinda mi yapiyoruz , yoksa play off usulüne göre mi ?
-
PLAY -OFF USULUNE GORE YAPALIM BENCE BİR AN ONCE BİTSİN 16 YA ÇIKARSA SAYIMIZ GRUBA GEÇMEMİZ DAHA UYGUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM
İNŞ. ONUMUZDEKİ TURNUVALARDA ;)
-
PLAY -OFF USULUNE GORE YAPALIM BENCE BİR AN ONCE BİTSİN 16 YA ÇIKARSA SAYIMIZ GRUBA GEÇMEMİZ DAHA UYGUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM
İNŞ. ONUMUZDEKİ TURNUVALARDA ;)
katiliyorum kardeşim , o halde eşleşmeleri belirlemeye başlayabiliriz , kuralari sen çekiyorsun değil mi
-
EVET HAZIRLADIM SANIRIM TORBA OLAYINA GİRMEDİM ABİ DAHA ÇEKİŞMELİ GEÇER BOYLE ;)
-
EVET HAZIRLADIM SANIRIM TORBA OLAYINA GİRMEDİM ABİ DAHA ÇEKİŞMELİ GEÇER BOYLE ;)
tamam kardeşim , ellerine sağlik ;)
-
EŞLEŞMELER NASIL OLMUŞ ABİ SKOR TAHMİN BOLUMU AÇALIM MI :)
-
EŞLEŞMELER NASIL OLMUŞ ABİ SKOR TAHMİN BOLUMU AÇALIM MI :)
bence açalim . turnuvamız daha eğlenceli hale gelir .
-
SKOR TAHMİN & İDDİA BÖLÜMÜNÜNÜN AÇILIP AÇILMAMASİ HAKKINDA ORTAK BİR KARARA VARMAK İÇİN ANKET AÇMİŞ BULUNUYORUM .
TOPİC ALTİNDAN OYLARİNİZİN YANİNDA YORUMLARİNİZİ DA BEKLİYORUM
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=20879.0
-
RAKİBİM ONÜÇ OLMUŞ OYUNUNU HİÇ BİLMİYORUM AMA WE8 DE İYİ OLDUĞUMA İNANIYORUM ONÜÇ MÜSAİT OLDUĞUNDA MAÇIMIZI YAPALIM
-
ELLERİNİZE SAĞLIK BEYLER GÜZEL OLMUŞ
-
online bolumu var oyunun ana sayfasında oraya geliyorsun oyunu kuracakssan host diyorsun ayarları yaptıktan sonra ok dedikten sonra rakibinin gelmesini bekliyorsun aynı anda girme şartınız yok 3-4 dk bekleyebiliyorsunuz ligimizde olan katılımcılarımızın hepsinde 1,10 versiyonu var. versiyon farklıysa oyuna girilmiyor.client olan kişi ise online bolumunden cliente geldiğinde ekranda server listesini gorebileceği bir şeyler çıkıyor bu serverlar oyunu kuran kişiler tabii hiç kimseyi goremezse a tuşuyla orta tuşuyla refresh yapabilir gene gozukmuyorsa şut tuşuna basıp hamachi ipini girebilir bu şekilde bir bağlantı sağlanabilir
oyuna girmeden once pingleri kontrol edinçunku client olan kişi zorlanabiliyor bu nedenle maçlarımızı rovanşlı yapıyoruz.we8 de pese nazaran daa az bir kasılma oluyor bu da we8 in avantajı
BRAVO ERDİ GÜZEL ANLATMIŞŞIN :D
-
BU TURNUVADA HEDEFİM ŞAMPİYONLUK ;D ;D ;D
-
Size şampiyonluk yarışında başarılar Yalçın bey ama bende elimden geleni yapacağım tabiki pes 4 şampiyonuyla oynamak kolay olmsa gerek :) Yalnız turnuvaya özel bir hamachi ağı açıldımı açılmadımı bilmiyorum maçları nasıl oynayacaz biri açıklarsa sevinirim....Herkese tekrardan başarılar...
-
hemen açıyorum ;)
Size şampiyonluk yarışında başarılar Yalçın bey ama bende elimden geleni yapacağım tabiki pes 4 şampiyonuyla oynamak kolay olmsa gerek :) Yalnız turnuvaya özel bir hamachi ağı açıldımı açılmadımı bilmiyorum maçları nasıl oynayacaz biri açıklarsa sevinirim....Herkese tekrardan başarılar...
-
hemen açıyorum ;)
bekliyoruz kardeşim ;)
-
hamachim açılsın açıcam ama açılmadı bi turlu hamza kardeşim seninki açık ise eğer sen açıver kardeşim ;)
-
eğer seninkide kapalıysa açılmasını bekleriz ;)
-
hamachim açılsın açıcam ama açılmadı bi turlu hamza kardeşim seninki açık ise eğer sen açıver kardeşim ;)
Olur tabi kardeşim , açiyorum hemen ;)
-
eğer seninkide kapalıysa açılmasını bekleriz ;)
benimki açildi kardeşim, bağlantilarinda bir sorun var sanirim
-
EVET SAAT 5 TEN SONRA HER BİŞİDE SORUNUM OLUŞTU PC DE :(
-
...
-
...
ne demek istedin kardeşiM :)
-
Özür... bir şey yazmıştım anlamı kalmadığı için editledim ve açıklama yapmadım kusura bakmayın...Açıklama yapmam gerekiyordu...Ama bizim sitede genellikle silmelerde bunu kullandığım için herkes alışkın...Tekrar özür dilerim...Alışkanlık :-X
Ayrıca bende bir şey sormak istiyorum Teknik kurallarda 8. madde aşırı lag ne demek...
Cahilliğimi bağışlayın... :)
-
oynananmayacak derecede kasıntı: aşırı lag ;)
-
Açıklamanız için teşekkürler.Bir şey daha soracam teknik kurallara eklenmemiş...Herhalde maçların 90 dk lık süreleri geçerli değil mi?
Eğer öyleyse diyelimki ilk maçta ev sahibi 1-0 kazandı ikinci maçtada ev sahibi 1-0 kazandı uzatma bir maç mı yoksa 15 dk oynanan devrelerle tekrar bir maç mı?
:)
Umarım anlatabilmişimdir... :)
-
MAÇ TEKRARI YAPIYORUZ KARDEŞİM ;)
-
SONSUZ DONGU OLASILIĞI VAR AMA MECBURUZ :)
-
Bir çift maç daha değilmi yanlış anlamadıysam...
-
EVET İKİLİ AVERAJDA DA USTUNLUK YOK İSE
TEKRAR MAÇ YAPIYORUZ KARDEŞİM
-
arkadaşlar we8 i aldım ve hemen kurdum pc ye ;D ;D ;D
2.65 lira ya aldım ;D niye öyle 2.65 lira dio sorarsanız adam 3 lira dedi bende bozuk 2.65 vardı recaa ettim aldım we8 i bunuda ucuza kapattık . ;D ;D ;D
oyun ucuz olabilir ama oynayan kalitei olunca rakipler ne yapsın demii ;D
hamza kardeşim en kısa zamanda yapalım maçımızı heralde sen perşembe müsaitmişin o zaman perşemde ben 22:00 dan sonra hamachide olurum...
-
arkadaşlar we8 i aldım ve hemen kurdum pc ye ;D ;D ;D
2.65 lira ya aldım ;D niye öyle 2.65 lira dio sorarsanız adam 3 lira dedi bende bozuk 2.65 vardı recaa ettim aldım we8 i bunuda ucuza kapattık . ;D ;D ;D
oyun ucuz olabilir ama oynayan kalitei olunca rakipler ne yapsın demii ;D
hamza kardeşim en kısa zamanda yapalım maçımızı heralde sen perşembe müsaitmişin o zaman perşemde ben 22:00 dan sonra hamachide olurum...
WE8 İ KAÇ KERE OYNADIN KARDEŞ BİR SONRAKİ TURNUVADA RAKİBİN OLAYIM BAKALIM KİM DAHA İYİYMİŞ ;D ;D ;D
-
ya akyollu mehmetle uğraşma dayanamaz sana yazdıklarına bakma pes4 den biliorum mehmedi we 8 de hiç şansı yok oynayınca oda görücek kızma bana mehmet kardeşim ;) ama akyollu we8 de çok iyidir ;)
-
ya akyollu mehmetle uğraşma dayanamaz sana yazdıklarına bakma pes4 den biliorum mehmedi we 8 de hiç şansı yok oynayınca oda görücek kızma bana mehmet kardeşim ;) ama akyollu we8 de çok iyidir ;)
KONUŞSUN KARDEŞİM SAHADA BAKALIM KONUŞTUĞUNUN NE KADARINI ORTAYA KOYABİLİYOR BEN KALİTE KONTROL EDERİM ;D ;D ;D
-
ERDİİİ LİGDE AÇSANA ŞU WE 8 E TOPLAM 8 KİŞİLİK BİR LİG OLUR HEPSİYLE MAÇIMI YAPİM AÇARSAN YAPARIM TÜM MAÇLARI ;D ;D ;D
-
;) :D iyi fikir doğrusu :D
-
sonra (2 hafta sonra fikri iletiriz çıkmamaya soz verirseniz:@) aklımda güzel fikirler var ;D ;D
-
sonra (2 hafta sonra fikri iletiriz çıkmamaya soz verirseniz:@) aklımda güzel fikirler var ;D ;D
2 HAFTA ÇOK GEÇ OLUR YAW BENİM O KADAR ZAMANIM YOK ;D ;D ;D
-
abi sen bize eleman bulucaktın ???
henüz iki yeni katılımcımız var :-\
biraz çalış ;)
-
abi sen bize eleman bulucaktın ???
henüz iki yeni katılımcımız var :-\
biraz çalış ;)
DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR 1-2 DEME YAVAŞ YAVAŞ YÖNLENDİRİYOZ İŞTE WE8 CİLERİ YÖNLENDİRDİĞİM KİŞİYİ BENLE EŞLEŞTİRİYORSUN ELENİYOZ ;D ;D ;D BEN Bİ ŞAMPİYON OLİM SONRA YÖNLENDİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KALANLARI ;D ;D ;D
-
:D :D :D :D
-
yaw erdi ilgilensene az we8 ligi ile olmuyo böle arkadaşlar da lig istiyo çok ağır kalıyosun bu moderatörlük işinde ;D ;D ;D we8 oyunu sende yok diyemi böyle yapıyorsun ??? ??? ???
-
KORSAN KARDEŞ SEN İLGİLEN ŞU WE8 LE ERDİ DEN SES SEDA YOK
-
YAW SİZ ŞU WE8 BÖLÜMÜNÜ BANA BIRAKINDA NE GÜZELLİKLER YAPARIM BEN BU BÖLÜME ;D ;D ;D :D :D :D :D
-
SLM ARKADASLAR...
WE 8 İ YÜKLEDİM....
SİZİ RAHAT BIRAKACAGIMI MI SANDINIZ....
KABUSUNUZ GERİ DÖNDÜ.....
yeni turnuvalarda görüşmek üzere...
-
SLM ARKADASLAR...
WE 8 İ YÜKLEDİM....
abiler şu we8 i upload edin de bi yere biz de indirek
-
we 8 cdlerini biraz zorda olsa bu akşam itibariyle bende temin etmiş bulunmaktayim . mehmedsen kardeşim maçimizi 20.00 gibi yapalim istersen , olur mu
-
SLM ARKADASLAR...
WE 8 İ YÜKLEDİM....
HER YERİN KABUS OLSA NE YAZAR GEL SENDE KATIL KATILIM ÇOĞALSIN WE8 DAHA ZEVKLİ PES 4 ADİL DEĞİL DİYE KAÇTIM ZATEN ;D ;D ;D
-
SLM ARKADASLAR...
WE 8 İ YÜKLEDİM....
HER YERİN KABUS OLSA NE YAZAR GEL SENDE KATIL KATILIM ÇOĞALSIN WE8 DAHA ZEVKLİ PES 4 ADL DEĞİL DİYE KAÇTIM ZATEN ;D ;D ;D
akyollu senle bi mac yapak be zamanın warsa? we8
-
SLM ARKADASLAR...
WE 8 İ YÜKLEDİM....
HER YERİN KABUS OLSA NE YAZAR GEL SENDE KATIL KATILIM ÇOĞALSIN WE8 DAHA ZEVKLİ PES 4 ADL DEĞİL DİYE KAÇTIM ZATEN ;D ;D ;D
MÜSAİT Bİ ZAMANIMIZDA YAPALIM KARDEŞİM BAKALIM OYUNUNU TEST EDEYİM ;D ;D ;D
-
SLM ARKADASLAR...
WE 8 İ YÜKLEDİM....
MÜSAİT Bİ ZAMANIMIZDA YAPALIM KARDEŞİM BAKALIM OYUNUNU TEST EDEYİM ;D ;D ;D
ok ozaman burdan haberleşiriz ;)
-
SLM ARKADASLAR...
WE 8 İ YÜKLEDİM....
HAHAHAHAHAHA HANKİ KABUS KARDEŞ FREDİNİN KABUSLARIMI :P ;D :P
-
SLM ARKADASLAR...
WE 8 İ YÜKLEDİM....
HAHAHAHAHAHA HANKİ KABUS KARDEŞ FREDİNİN KABUSLARIMI :P ;D :P
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
:D