HAMZA ABİ ÖNCE BENİM YANIMDA KOMŞU VAR O MAÇINI YAPSIN SONRA Bİ Z YAPALIM OK ROBEN06 BENİM KOMŞUOK
roben hadi maçımızı yapalım
herkese başarılar hamza kardeşim msnede bişi knşabilirmiyiz işin yoksa
rakibim Hakan1989 ne msn de nede hamachide yok gereken yapılsın
hamza abi hadi bekliyorum gelde yapalım maçımızı
Beyler yedegim maç yapmak isteyen var mı
alıcakmısınız beni
??=
hamza kardes su ffc bitsin yapalım
ERDOĞAN:0-3:BİG SEXY
Fabregas:4 oltan:2
ellerine saglık kardeşim güzel maçtı
Mansız26s ordaysan maçımızı yapalım
hamza müsait oldugun zaman mseden msj atarsın direk kardeşim knşalım yarım kalmştı az önce konuşmamız sende istersen tabi ;)
biz erginle giriyoruz oke mansızın yerine girdim adam yokmuş...
tmm kardeşim sorun deil başarılar sizehamza müsait oldugun zaman mseden msj atarsın direk kardeşim knşalım yarım kalmştı az önce konuşmamız sende istersen tabi ;)
kardeşim birazdan hamza abi ile maça gircez çıkınca konuşursunuz tmm
BEYLER MOD ARKADAŞLAR BİRİ İLGİLENSİN BU KOBUYLA YA ARKADAŞ BENİM YERİME GİRMİŞ ERGİNLE MAÇA, BEN ERGINI BEKLİYODUM ADAM MAÇA GİRMİŞ BİLE, BU SORUNU DUZLETİN LUTFEN, ERGINLE BENİM MAÇ YAPMAM LAZIM
mansız da burqinin yerine girsin?
gir aga burqinin yerine en doğrusu bu olur artıkmansız da burqinin yerine girsin?
EVET BEYLER MADEM OYLE ERGIN MAÇI YAPMIŞ BENİ DE BURQININ YERİNE ALIN, YAW ALLAH RIZASI İÇİN BU TURNUVAYI KİM YONETİYO BİR ÇÖZÜM BİR CVP VERSİN BEKLİYORUZ HADİ, SADEE MAÇ SONUÇLARIYLA İLGİLENMEYİN ARAKADAŞLAR
sen burqinin yerine girersen nolucak burqi 2.tura yukselmiş zaten ;)
arkadaş kapamış heralde nerde rakipp.
hamza musaidsen ffc139 macımızı yapalımmı
geldim arkadşalar kimse gelsin rakip..
hamza musaidsen ffc139 macımızı yapalımmı
bir üst tur eşleşmelerini belirledikten hemen sonra yapalim kardeşim oke ;)
roben hadi maçımızı yapalım
ergin kardeşim müsaidsen ffc 139 maçimizi yapalim mi şimdi
önemi yok hamza kardeşim başarılar dilerim sizee dedim geç kaldım henen gidip oynıyım ama başkası girmiş np kardeşim hadi kolay gele ;)
GELDİM HAMZA ABİ HADİ GEL MSN YEDE ŞU GERİ KALAN SÜREYİDE OYNUYALIM
hamza kardes macın yoksa yapalımmı bizim diger ffc deki macı
tamam kardeşim ama öncesinde bir üst tur eşleşmelerini belirle istersen . bizim maçin galibi ile de bir üst tura yükselen herhangi bir katilimcimizi eşleştiririz oke
hamza fenalık geldi artık çek şu üst turu yapılmayan varsa da yapıldıktan sonra rakibiyle oynasın hadi ama
tamam kardeşim ama öncesinde bir üst tur eşleşmelerini belirle istersen . bizim maçin galibi ile de bir üst tura yükselen herhangi bir katilimcimizi eşleştiririz oke
TMM KARDEŞİM HADİ HEMEN BELİRLEDE GİRELİM
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bekliyoruz
hamza musaid oldugun zaman bana mesaj atarsın
KORSAN06 5 - 1 HAMZA
KORSAN06 5 - 1 HAMZA
ellerine sağlik korsan kardeşim . zevkli maç oldu fakat oyunun özellikle ikinci yarısında son zamanlarda oynadiğim en kötü futbolu sergiledim . umarim bu kötü performansimin arkasi gelmez . sana bir üst turda başarilar diliyorum
hamza sans senden yana degil sanırım bu aksam yapalımmı macımızı:)))
hamza msn acılmıyor bende hamchi agın varmı
ben su an ffc 143 agındayım istersen oraya gel
istersen ag vereyim ulmus sifreside :12
hamza kardeşim mete host banı olduğu için giremediğini soyledi bir cevap yazabilirmisin acil