Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ PES 4 EURO CUP => Konuyu başlatan: YuRY - 08 Mart 2007, 06:18:12
-
KURALAR ÇEKİLİŞ İLE GERÇEKLEŞMİŞTİR, AŞAĞIDAKİ GİBİDİR :
A.C.MİLAN : Zlatan
JUVENTUS : Roben06
İNTER : Alicin6
REAL MADRİD : Mehmetsen10
VALENCİA : Emo
BARCELONA : T@CSIZ KR@L
M.UNİTED : Dark
LİVERPOOL : Korsan06
ARSENAL : Behcet1991
CHELSEA : Halil
BAYERN MÜNİCH : Ganyan78
B.DOTMUND : Onurbjk
ROMA : Erdoğan
O.LYON : Quadriceps
AJAX : Hamza
NEWCASTLE UN. : Ultrahüseyin
TÜM KATILIMCILARIMIZA BAŞARILAR
-
o. lyon mu? ???
eyvah eyvah kendimi alıştırsam iyi olacak
-
s.a arkadaşlar inanılmaz bi eşleşme olmuş behçetle benim takımlarımız tesadüfen ters olarak gelmiş kendi aramızda değiştirebilirmiyiz çünkü o manchesterla ben arsenalle zaten oynuyorduk kendi aramızda değitirsek nasıl olur BİRİLERİ İÇİN SAKINCASI VARMI ???
-
Herkese haksızlık olur çünkü bende o.lyon dan memnun değilim ama alışmaya çalışıyorum ki sizlerin takımı daha güçlü sadece kendi aranızda maç yapsanız okey anlicam da birsürü insanla maç yapacaksınız.
-
s.a arkadaşlar inanılmaz bi eşleşme olmuş behçetle benim takımlarımız tesadüfen ters olarak gelmiş kendi aramızda değiştirebilirmiyiz çünkü o manchesterla ben arsenalle zaten oynuyorduk kendi aramızda değitirsek nasıl olur BİRİLERİ İÇİN SAKINCASI VARMI ???
hayır kardeşim malesef hangi takım geldiyse o takımla oynuyacaksınız yoksa herkez değiştirir ve tadsızlık çıkar ok
-
hayır kardeşim malesef hangi takım geldiyse o takımla oynuyacaksınız yoksa herkez değiştirir ve tadsızlık çıkar ok
evet kardeşim haksızlık olur bencede :S romayım :S
-
beyler birazdan kura ile gruplar belli olcaktır bekleyin ;)
-
en istemediğim takım geldi yaaa....arkadaslar bişey soracam.....psvyi diğerlerinin secmediği bir takımla değiştirebilirmiyim.....psv gücünde olmak şartı ile...
-
en istemediğim takım geldi yaaa....arkadaslar bişey soracam.....psvyi diğerlerinin secmediği bir takımla değiştirebilirmiyim.....psv gücünde olmak şartı ile...
TMM KARDEŞİM SATEN PSV VE AJAX A ÖYLE Bİ ŞAN VERİYORUZ OLABİLİR
-
psvyi nevcastle olarak deiştiriorum...duyrulur
-
alışkınım hala oyuna girerken direk juventusu alıyom sonradan uyanıyorum değiştiriorum hemen ;D ;D ;D ;D ;D
-
alışkınım hala oyuna girerken direk juventusu alıyom sonradan uyanıyorum değiştiriorum hemen ;D ;D ;D ;D ;D
juventus bende :D bende hep arsenal olduğum için bende unutuyorum ama bi turnuvalık idare edelim
-
psvyi nevcastle olarak deiştiriorum...duyrulur
Hani aklıma gelirse söylerim demiştim ya Aklıma newcastle gelmişti :)
-
ARKADASLAR GRUPTAKİ PSV İSMİNİDE NEWCASTLE OLARAK DEĞİŞTİRİRMİSİNİZ LÜTFEN...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
-
ARKADASLAR GRUPTAKİ PSV İSMİNİDE NEWCASTLE OLARAK DEĞİŞTİRİRMİSİNİZ LÜTFEN...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
kardeşim o öyle olarak kalsın çünkü çok fazla şey değiştirmem gerekecek sen n. united ile oyna ama psv yazsın boşver bir üst tura çıkarsan değiştitiriz
-
anlaşılan takımlardan kimse memnun deil :D :D
-
ewet çok doğru dedin kardeş ;)
-
ewet çok doğru dedin kardeş ;)
dark kardeşim manchester cıksa göbek atardım beee ;D iyi takımlardan biri gelmiş yinede ;D ben newcastle ile bişele yapmaya calışıorum ;D
-
ya haklısın kendince ama daha önce hiç oynamadımki m.united le :(