Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ PES 4 EURO CUP => Konuyu başlatan: YuRY - 08 Mart 2007, 06:18:12

Başlık: TAKIMLAR VE SAHIPLERİ
Gönderen: YuRY - 08 Mart 2007, 06:18:12
KURALAR ÇEKİLİŞ İLE GERÇEKLEŞMİŞTİR, AŞAĞIDAKİ GİBİDİR :

A.C.MİLAN : Zlatan

JUVENTUS : Roben06

İNTER  : Alicin6

REAL MADRİD : Mehmetsen10

VALENCİA : Emo

BARCELONA : T@CSIZ KR@L

M.UNİTED : Dark

LİVERPOOL : Korsan06

ARSENAL : Behcet1991

CHELSEA : Halil

BAYERN MÜNİCH : Ganyan78

B.DOTMUND : Onurbjk

ROMA : Erdoğan

O.LYON : Quadriceps

AJAX : Hamza

NEWCASTLE UN. : Ultrahüseyin

TÜM KATILIMCILARIMIZA BAŞARILAR
Gönderen: Quadriceps - 08 Mart 2007, 09:16:33
o. lyon mu?  ???

eyvah eyvah kendimi alıştırsam iyi olacak
Gönderen: DARK - 08 Mart 2007, 09:51:26
s.a arkadaşlar inanılmaz bi eşleşme olmuş behçetle benim takımlarımız tesadüfen ters olarak gelmiş kendi aramızda değiştirebilirmiyiz çünkü o manchesterla ben arsenalle zaten oynuyorduk kendi aramızda değitirsek nasıl olur BİRİLERİ İÇİN SAKINCASI VARMI ???
Gönderen: Quadriceps - 08 Mart 2007, 09:58:13
Herkese haksızlık olur çünkü bende o.lyon dan memnun değilim ama alışmaya çalışıyorum ki sizlerin takımı daha güçlü sadece kendi aranızda maç yapsanız okey anlicam da birsürü insanla maç yapacaksınız.
Gönderen: YuRY - 08 Mart 2007, 13:30:02
s.a arkadaşlar inanılmaz bi eşleşme olmuş behçetle benim takımlarımız tesadüfen ters olarak gelmiş kendi aramızda değiştirebilirmiyiz çünkü o manchesterla ben arsenalle zaten oynuyorduk kendi aramızda değitirsek nasıl olur BİRİLERİ İÇİN SAKINCASI VARMI ???

hayır kardeşim malesef hangi takım geldiyse o takımla oynuyacaksınız yoksa herkez değiştirir ve tadsızlık çıkar ok
Gönderen: rdgnblt - 08 Mart 2007, 13:34:52

hayır kardeşim malesef hangi takım geldiyse o takımla oynuyacaksınız yoksa herkez değiştirir ve tadsızlık çıkar ok
evet kardeşim haksızlık olur bencede :S romayım :S
Gönderen: YuRY - 08 Mart 2007, 13:56:26
beyler birazdan kura ile gruplar belli olcaktır bekleyin  ;)
Gönderen: ultrahuseyin - 08 Mart 2007, 16:44:18
en  istemediğim  takım  geldi  yaaa....arkadaslar bişey soracam.....psvyi  diğerlerinin secmediği  bir  takımla  değiştirebilirmiyim.....psv  gücünde  olmak  şartı  ile...
Gönderen: YuRY - 08 Mart 2007, 16:52:50
en  istemediğim  takım  geldi  yaaa....arkadaslar bişey soracam.....psvyi  diğerlerinin secmediği  bir  takımla  değiştirebilirmiyim.....psv  gücünde  olmak  şartı  ile...

TMM KARDEŞİM SATEN PSV VE AJAX A ÖYLE Bİ ŞAN VERİYORUZ OLABİLİR
Gönderen: ultrahuseyin - 08 Mart 2007, 21:16:43
psvyi   nevcastle olarak deiştiriorum...duyrulur
Gönderen: ermangs1905 - 08 Mart 2007, 21:17:08
alışkınım hala oyuna girerken direk juventusu alıyom sonradan uyanıyorum değiştiriorum hemen  ;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: roben06 - 09 Mart 2007, 06:26:17
alışkınım hala oyuna girerken direk juventusu alıyom sonradan uyanıyorum değiştiriorum hemen  ;D ;D ;D ;D ;D

juventus bende  :D bende hep arsenal olduğum için bende unutuyorum ama bi turnuvalık idare edelim
Gönderen: Quadriceps - 09 Mart 2007, 09:14:18
psvyi   nevcastle olarak deiştiriorum...duyrulur

Hani aklıma gelirse söylerim demiştim ya Aklıma newcastle gelmişti :)
Gönderen: ultrahuseyin - 10 Mart 2007, 00:02:17
ARKADASLAR GRUPTAKİ PSV İSMİNİDE NEWCASTLE OLARAK DEĞİŞTİRİRMİSİNİZ LÜTFEN...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Gönderen: YuRY - 10 Mart 2007, 05:33:17
ARKADASLAR GRUPTAKİ PSV İSMİNİDE NEWCASTLE OLARAK DEĞİŞTİRİRMİSİNİZ LÜTFEN...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

kardeşim o öyle olarak kalsın çünkü çok fazla şey değiştirmem gerekecek sen n. united ile oyna ama psv yazsın boşver bir üst tura çıkarsan değiştitiriz
Gönderen: HaruN - 10 Mart 2007, 08:40:32
anlaşılan takımlardan kimse memnun deil :D :D
Gönderen: DARK - 10 Mart 2007, 14:33:40
ewet çok doğru dedin kardeş  ;)
Gönderen: ultrahuseyin - 10 Mart 2007, 15:45:11
ewet çok doğru dedin kardeş  ;)

dark kardeşim manchester cıksa göbek atardım  beee ;D  iyi takımlardan biri gelmiş yinede ;D  ben newcastle  ile  bişele  yapmaya  calışıorum ;D
Gönderen: DARK - 10 Mart 2007, 21:09:51
ya haklısın kendince ama daha önce hiç oynamadımki m.united le  :(