-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 157 [ FFC 157 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
hopeful
[email protected]
hamaçi
hopeful_123
123
-
Hamza
[email protected]
-
fabregas
[email protected]
-
forza kartallı
[email protected]
-
[email protected]
Yüzbaşı AKIN
-
CeMaL
[email protected]
.:: HERKESE BAŞARILAR ::.
-
johnner
[email protected]
-
.:: SON KAYIT ::.
[/b]
-
tugkan
[email protected]
-
Hamza imzalarda reklam yapmak serbest mi?Eğer serbestse biz de yapalım.Cemalin imzasın var da ondan sordum
-
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
Hamza imzalarda reklam yapmak serbest mi?Eğer serbestse biz de yapalım.Cemalin imzasın var da ondan sordum
VALLA HAMZAYA SORCAKTIM MSN DE BI TURLU DENK GELEMEDİK... AMA Bana BİŞİ DEMEDİĞNE GÖRE YASAK DEİL HERALDE..
YASAKSA HEMEN KALDIRAYIM HAMZA KARDEŞ...
-
VALLA HAMZAYA SORCAKTIM MSN DE BI TURLU DENK GELEMEDİK... AMA Bana BİŞİ DEMEDİĞNE GÖRE YASAK DEİL HERALDE..
sna hamza 1z1n verm1st1 san1r1m ole hat1rl1yorum kardesm
-
ahanda 1. yedek :)
crash
[email protected]
başarılar
-
imzanda reklam olduğu dikkatimi çekmemiş cemal kardeşim . forum kurallarina göre imzaya reklam içerikli resim koymak yasaktir . imzani en kısa zamanda değiştirirsen memnun olurum
-
beni kaydetmedinizmi :(
big sexy
[email protected]
-
imzanda reklam olduğu dikkatimi çekmemiş cemal kardeşim . forum kurallarina göre imzaya reklam içerikli resim koymak yasaktir . imzani en kısa zamanda değiştirirsen memnun olurum
TAMAM KARDEŞ DEİŞİYORUM HEMEN ;)
-
beni kaydetmedinizmi :(
big sexy
[email protected]
:D TÜH DÜŞÜNEMEDİK...
-
Siteye yazmıştım ondan dedim sana düşün diyen olmadı zaten ;)
-
Burqi
[email protected]
-
hamza 156 da ben kaydederim seni demişsin bana ama kaydetmişsin kırıldım :(
-
aman boswer olm c1kan olur merak etme :D
-
cüneyt kardeşim tamamen aklımdan çıkmışsın . çok üzgünüm :( sana oynamak istiyorsan kendi yerimi veriririm
-
hamza nezaman cek1cen kuralar1
-
hamza nezaman cek1cen kuralar1
şu anda eşleşmeleri belirliyorum kardeşim . en geç 2-3 dakika içerisinde hazir olacaktir. bir yere ayrılmayin
-
geçti artık hamza ffc 151 de merti yendim 30 repi verirmisin?
-
tabi kardeşim hemen veriyorum . seni kaydetmediğin için çok üzgünüm gerçekten :( tamamen aklımdan çıkmış . hakkını helal et kardeşim
-
önemli değil ya kaydetmek zorunda değildin takma..
-
puanım 333 oldu :D :D :D
-
tabi kardeşim hemen veriyorum . seni kaydetmediğin için çok üzgünüm gerçekten :( tamamen aklımdan çıkmış . hakkını helal et kardeşim
banada 15 rep werirsen sevinirim hamza yine finali kaybettik ;D
-
sana söz vermiştim kardeşim . bunu yapmak durumundaydim fakat gerçekten unutmuşum . eğer istiyorsan yerime girebilirsin
-
banada 15 rep werirsen sevinirim hamza yine finali kaybettik ;D
hemen veriyorum kardeşiM ;)
-
sana söz vermiştim kardeşim . bunu yapmak durumundaydim fakat gerçekten unutmuşum . eğer istiyorsan yerime girebilirsin
yok hamza olmaz öyle şey sen devam et..
-
yok hamza olmaz öyle şey sen devam et..
tamam kardeşim . anlayişin için teşekkür ediyorum . hakkını helal et . ffc 158 ' de görüşürüz o zaman . isterseniz yedek kayitlar için omffc açabiliriz şimdi ?
-
gerek yok
-
gerek yok
sen bilirsin kardeşim .
omffc isteyen varsa başka , açabilirim hemen ?
-
gerek yok
sen bilirsin kardeşim .
omffc isteyen varsa başka , açabilirim hemen ?
Hamza kardesım kuraları hazırlıyımmı..??
-
geldim kardeşler kuraları bekliyoruz...
-
seninle eslestik kardes msne gel yapak
-
eşleşmeler belli oldu kardeşim . maçlariniza girebilirsniz . iyi şanslar ;)
-
Metehan95
[email protected]