HAMZA FFC FINALINI YAPALIMI _?
HAMZA FFC FINALINI YAPALIMI _?
5-10 dakika sonra yapsak olur mu
hamza abi maçımızı ne zaman yaparız yarın saat: 17:00 uygun mu bişi söle
BAŞARILAR....
BAŞARILAR....
teşekkür ederiz enes kardeşim
başarılar millet !kardeşim ben az önce online olmaya başladım bi işim vardı müsaitsen bu akşam saat 22:30 gibi yapalımmı?
masumcugum ne zaman yaparıs
sihirbaz abi fazla online olamıorsun yhaw ben her akşam 8 den sonra ve öğlenleri onlineyim seni göremiom hafta sonu cumartesi hep onlineyimsallaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
MASUMTİLKİ 3-1 FABREGAStbr masumtilki
saolMASUMTİLKİ 3-1 FABREGAStbr masumtilki
MASUMTİLKİ 3-1 FABREGAS
fabregas maçtan sonra tebrik bile etmedi ama nesesana gelmedi o zaman hamaçide tbrks yazdım sonra kapadım ;)
saolMASUMTİLKİ 3-1 FABREGAS
tbr
oke kardeşim ;)fabregas maçtan sonra tebrik bile etmedi ama nesesana gelmedi o zaman hamaçide tbrks yazdım sonra kapadım ;)
tkrar tebrikler ..
Xsideboy 5-1 Ameettbr
Arkadaşlar ben turnuvadan çekiliyorum..nedenide cl yi indirdim kota haliyle uçtu kotayıda aşmak istemiyorum rakibim hamza dan da özür diliyorum hükmen yenik sayılacağım sorry :(ok kardeş
Arkadaşlar ben turnuvadan çekiliyorum..nedenide cl yi indirdim kota haliyle uçtu kotayıda aşmak istemiyorum rakibim hamza dan da özür diliyorum hükmen yenik sayılacağım sorry :(
turnuvayı yöneten yokmu beyler girsin bu kardeşArkadaşlar ben turnuvadan çekiliyorum..nedenide cl yi indirdim kota haliyle uçtu kotayıda aşmak istemiyorum rakibim hamza dan da özür diliyorum hükmen yenik sayılacağım sorry :(
arkadaşın yerine ben giriyim mi ???
MASUMTİLKİ 3-1 FABREGAS
MASUMTİLKİ 3-1 FABREGAS
Xsideboy 5-1 Ameet
Arkadaşlar ben turnuvadan çekiliyorum..nedenide cl yi indirdim kota haliyle uçtu kotayıda aşmak istemiyorum rakibim hamza dan da özür diliyorum hükmen yenik sayılacağım sorry :(
Sihirbaz 5 - 5 Metehan Bu oyun online oynanınca çok zevklide pcye karşı hiç zevk almıyorum..eline sağlık meto ;)tbr
(Pen.Sihirbaz 4 - 3 Metehan)
Xsideboy 5-1 Ameettbr Xsideboy
HERKESE BAŞARILAR! :Dsen ne diyon ya eminim senin bu yaptığınında cezası verilecektir zuhaha :D :D :D
HAMZA METENİN 5000 MESAJINI YEDİN! ;)
CEZASI VERİLECEK!
MUHUR BASILACAK!
FERMAN OKUNACAK!
ZONE ALINACAK!
VİDEO ÇEKİLECEK!
SS ALINACAK!
başarilar beyler
ha ha ha çok komiK MSn Hack E Gecelimmi :DGulurum Şimdi Alırım Msn yi ;)KİMSİN SEN YAA >:(
Sihirbaz 5 - 5 Metehan Bu oyun online oynanınca çok zevklide pcye karşı hiç zevk almıyorum..eline sağlık meto ;)
sihirbaz penaltılarda halletmiş işi :DSihirbaz 5 - 5 Metehan Bu oyun online oynanınca çok zevklide pcye karşı hiç zevk almıyorum..eline sağlık meto ;)
tbr sihirbaz.
Sihirbaz 5 - 5 Metehan Bu oyun online oynanınca çok zevklide pcye karşı hiç zevk almıyorum..eline sağlık meto ;)
yeni ffc ne zaman açilacak
turnuvayı yöneten yokmu beyler girsin bu kardeşArkadaşlar ben turnuvadan çekiliyorum..nedenide cl yi indirdim kota haliyle uçtu kotayıda aşmak istemiyorum rakibim hamza dan da özür diliyorum hükmen yenik sayılacağım sorry :(
bana demieksin kardeşim ben düz üyeyimturnuvayı yöneten yokmu beyler girsin bu kardeşArkadaşlar ben turnuvadan çekiliyorum..nedenide cl yi indirdim kota haliyle uçtu kotayıda aşmak istemiyorum rakibim hamza dan da özür diliyorum hükmen yenik sayılacağım sorry :(
evt tilki kardeş giriim ben işte hükmen olmasın maçlar ;)
tbrk eden arkadaşlara tşk ederim son maçta yapılsın ve bi an önce yarı finaller çekilsin artık ;)evet ya hemen yapında bitirelim hemen turnuvayı
becks nickli katilimcimiz turnuvamızdan çekildiğini söyledi az önce . birinci yedek kaydi kim yaptirdiysa onla oynayayim . hükmen kazanmak istemiyorumÇEYREK FİNAL MAÇLARINDAN SADECE BECKS - HAMZA MAÇI KALMIŞTIR
hamza hükmen kazan yoksa uzayacak yedekleri daha sonra alırsın ya hükmen çıkbecks nickli katilimcimiz turnuvamızdan çekildiğini söyledi az önce . birinci yedek kaydi kim yaptirdiysa onla oynayayim . hükmen kazanmak istemiyorumÇEYREK FİNAL MAÇLARINDAN SADECE BECKS - HAMZA MAÇI KALMIŞTIR
becks nickli katilimcimiz turnuvamızdan çekildiğini söyledi az önce . birinci yedek kaydi kim yaptirdiysa onla oynayayim . hükmen kazanmak istemiyorumÇEYREK FİNAL MAÇLARINDAN SADECE BECKS - HAMZA MAÇI KALMIŞTIR
hamza hükmen kazan yoksa uzayacak yedekleri daha sonra alırsın ya hükmen çıkbecks nickli katilimcimiz turnuvamızdan çekildiğini söyledi az önce . birinci yedek kaydi kim yaptirdiysa onla oynayayim . hükmen kazanmak istemiyorumÇEYREK FİNAL MAÇLARINDAN SADECE BECKS - HAMZA MAÇI KALMIŞTIR
en iyisi ;) ama yarı finali belirlemeden öcne msnye gelde omffc maçımızı yapakhamza hükmen kazan yoksa uzayacak yedekleri daha sonra alırsın ya hükmen çıkbecks nickli katilimcimiz turnuvamızdan çekildiğini söyledi az önce . birinci yedek kaydi kim yaptirdiysa onla oynayayim . hükmen kazanmak istemiyorumÇEYREK FİNAL MAÇLARINDAN SADECE BECKS - HAMZA MAÇI KALMIŞTIR
hükmen bir üst tura yükselmek içime sinmiyor fakat senin de söylediğin gibi daha bu turu daha fazla uzatip katilimcilarimizi bekletmemizin bir anlami yok . birazdan yarı finalleri belirleyeceğim
ben 2. yedeğim ama hemen bu gece yaparıs maçımısı senle alıon mu beni
hükmen bir üst tura yükselmek içime sinmiyor fakat senin de söylediğin gibi daha bu turu daha fazla uzatip katilimcilarimizi bekletmemizin bir anlami yok . birazdan yarı finalleri belirleyeceğim
:S ya eşleşmeleri belirlersin hamza- x in galibi yazarsın maç oynandıktan sora da editlersin bence öle daa ii olur ;)
okbecks nickli katilimcimiz turnuvamızdan çekildiğini söyledi az önce . birinci yedek kaydi kim yaptirdiysa onla oynayayim . hükmen kazanmak istemiyorumÇEYREK FİNAL MAÇLARINDAN SADECE BECKS - HAMZA MAÇI KALMIŞTIR
kardeş birazdan tilki ile omffc 62 yarı final maçina gireceğiz . ardindan da çıkmam gerekiyor ve yarın akşama kadar online olamiyacağim malesef :(
:S ya eşleşmeleri belirlersin hamza- x in galibi yazarsın maç oynandıktan sora da editlersin bence öle daa ii olur ;)
dediğin gibi de yapabilriiz kardeşim tabi , senden önceki yedek kaydi kim yaptirmişti peki ?
biz maçimizi oynamadan birinci yedek kaydi yaptiran online olursa onla yapmak durumundayim çünki
okbecks nickli katilimcimiz turnuvamızdan çekildiğini söyledi az önce . birinci yedek kaydi kim yaptirdiysa onla oynayayim . hükmen kazanmak istemiyorumÇEYREK FİNAL MAÇLARINDAN SADECE BECKS - HAMZA MAÇI KALMIŞTIR
kardeş birazdan tilki ile omffc 62 yarı final maçina gireceğiz . ardindan da çıkmam gerekiyor ve yarın akşama kadar online olamiyacağim malesef :(
zimap 92 die biri 1. yedek kayıt
hmm .. o zaman zimap_92 yarına kadar on. olmazsa senle yapariz kardeşim . şimdi tilki ile omffc maçina girmem gerekiyor malesef .
hmm .. o zaman zimap_92 yarına kadar on. olmazsa senle yapariz kardeşim . şimdi tilki ile omffc maçina girmem gerekiyor malesef .
oke başarılar size ;)
saolzimap 92 die biri 1. yedek kayıt
oke başarılar size ;)
BÜTÜN KAZANAN ARKDAŞLARI TEBRİK EDİYORUMsaol kardeşim