Sohbet bölümünde takım oyuncularımızdan Berk'in nickinin Horrible olarak değiştirilmesini rica etmiştim,onay da verilmişti ama bir değişiklik yok ilgilenilirse iyi olur.
Sohbet bölümünde takım oyuncularımızdan Berk'in nickinin Horrible olarak değiştirilmesini rica etmiştim,onay da verilmişti ama bir değişiklik yok ilgilenilirse iyi olur.
korsan 06 en kısa zamanda eşleşmeleri editleyip berk yerine horrible yazacaktir kardeşim .
korsan 06 en kısa zamanda eşleşmeleri editleyip berk yerine horrible yazacaktir kardeşim .
Tamam Hamza teşekkürler
Bu arada herkese başarılar
Tamam Hamza teşekkürler
Bu arada herkese başarılar
Ben teşekkür ederim kardeşim . bir üst tura çıkma yolunda siteniz adına yarişacak tüm katilimcilariniza başarilar diliyorum
herkese başarılar arkadaşlar..eyw.
herkewse basarılarumarız hak eden çıkar kardeşim iyi bi oyun sergilemeniz dileğiyle ;)
www.oyunet.net olarak bu gruptan cıkacağımızı dusunuyoruz
kirve-burqi :3-2
kirve-burqi :3-2
kirve-burqi :3-2tebrikler ama maç sonuçlarını yazarken site isimlerinide yaz lütfen
kirve-burqi :3-2tebrikler ama maç sonuçlarını yazarken site isimlerinide yaz lütfen
ya 2 penalti 2 bos kaleye gol atamadım deli oldum wala >:(birazda şans lazım tabi ;)
ya 2 penalti 2 bos kaleye gol atamadım deli oldum wala >:(
BURQI 6
Emre 1
tbrk
eyw kardeşim ;)BURQI 6
Emre 1
tbrk
tbrkler burqi
BURQI 6
Emre 1
tbrk
BURQI 6tbr burqi
Emre 1
tbrk
BURQI 6
Emre 1
tbrk
Burqi :2 [fifanın merkezi]
kirve : 3[bestfifa]
Burqi : 6 [fifanınmerkezi]
Emre : 1 [oyunet ]
Burqi : 6 [fifanın merkezi]
crazy yiğit : 2 [soccercenter]
hamza biz heralde puandurumların da 2. dik 3. ve 4. sıradakı sitelern maçları bitmişti ilgilenirsen sevinirim
Burqi :2 [fifanın merkezi]
kirve : 3[bestfifa]
Burqi : 6 [fifanınmerkezi]
Emre : 1 [oyunet ]
Burqi : 6 [fifanın merkezi]
crazy yiğit : 2 [soccercenter]
hamza biz heralde puandurumların da 2. dik 3. ve 4. sıradakı sitelern maçları bitmişti ilgilenirsen sevinirim
hakan1989 4-2 gökhan
tegmen 2-4 hakan1989
hasan 5-2 hakan1989
çok teşekkür ederim hamza kardeşim. bende sizin siteye başarılar dilerim kardeşim.