Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 01 Haziran 2007, 20:50:20

Başlık: ManU'da hedef Anelka
Gönderen: LeGeND-MæN - 01 Haziran 2007, 20:50:20
ManU'da hedef Anelka
Transfere hızlı giren M.United şimdi de eski Fenerbahçeli Anelka'nın peşinde...  Portekizli Nani, Brezilyalı Anderson, İngiltere Milli Takımı'nın yeni yıldızı Owen Hargreaves'i kadrosuna katarak Avrupa'da deprem yaratan Ada ekibi transfere doymayacak gibi gözüküyor.

Sir Alex Ferguson'un Kırmızıları gelecek sezon için tüm planlarını yapıyor ve büyük düşünüyor. Manchester United'da yeni hedef takıma yeni bir soluk getirebilece ve forvette Rooney'e destek olabilecek bir golcü. Bunun için adaylar ise kapalı kapılar arkasında konuşulmaya devam ediyor.

Forvet için düşünülen isimlerden biri ise eski F.Bahçeli Bolton Wanderers forması giyen Fransız golcü Nicolas Anelka. Ferguson'un Anelka'nın yanı sıra bu sezon Hollanda'da Ajax'ı sırtlayan, 34 maçta 23 gol atan yıldız golcü Klaas-Jan Huntelaar. Ada basınında yapılan dedikodulara göre ise Ferguson'un kafasında Barça'nın Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o, Tottenham'ın formda ismi Dimitar Berbatov da var...

M.United'ın Nani-Anderson ikilisine 47 milyon avro, Owen Hargreaves için ise 25 milyon avro gibi bir bonservis ödeyecek olması ise ortaya çıkan bu adayların transferinin istenildiği takdirde gerçekleşebileceği olasılığını arttırıyor. İngiliz ekibinin 28 yaşındaki tecrübeli isim Anelka'ya yönelmesi ise futbol otoriteleri tarafından sürpriz bir karar olarak yorumlanıyor.
Başlık: ManU'da hedef Anelka
Gönderen: Diego - 28 Haziran 2007, 16:22:56
HABER İÇİN TEŞEKKÜRLER
Başlık: ManU'da hedef Anelka
Gönderen: Hamza - 25 Temmuz 2007, 00:28:20
Haber için saol