Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: El_NiNo - 17 Haziran 2007, 13:28:20

Başlık: Robson Gravesen'i istiyor
Gönderen: El_NiNo - 17 Haziran 2007, 13:28:20
Robson Gravesen'i istiyor
Bir dönem adı Galatasaray ile çok sık anılan ve Türk medyasında çok fazla hakkında transfer spekülasyonu çıkan, ardından şu sıralar Beşiktaş'ın temaslar halinde olduğu öne sürülen edilen Celtic'in Danimarkalı futbolcusu Thomas Gravesen için adaya dönüş yolu açık.

Sheffield United teknik direktörü Bryan Robson yaptığı açıklamada yaz döneminde transfer için gündemlerinde ilk ismin Gravesen olduğu açıkladı.

Robson, Gravesen'in Sheffield United'ın tekrar Premier League'e dönüşü için takıma büyük bir katkı yapabileceğine inandığını belirtti. Ada ekibi Gravesen'i Celtic'ten kiralık olarak takıma transfer etmek istiyor. Real Madrid ve Everton geçmişi bulunan 31 yaşındaki defansif orta saha oyuncusuna haftalık 30 bin poundluk bir teklif sunan Sheffield United, Celtic teknik direktörü Gordon Strachan'ın orta sahada revizyona gideceğini açıklamasıyla birlikte bu transfere daha umutlu bakıyor. Öte yandan Lig TV'de yer alan haberde ise Beşiktaş'ın İskoç ekibine Gravesen'i bonservisiyle birlikte bir teklif sunmaya hazırladığı iddia edildi.
Başlık: Robson Gravesen'i istiyor
Gönderen: Diego - 28 Haziran 2007, 16:40:22
HABER İÇİN TEŞEKKÜRLER
Başlık: Robson Gravesen'i istiyor
Gönderen: Hamza - 28 Aralık 2007, 20:32:39
Haber için saol