Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 25 Haziran 2007, 11:18:03

Başlık: Tuncay imzalıyor
Gönderen: LeGeND-MæN - 25 Haziran 2007, 11:18:03
Tuncay imzalıyor
Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemeyip İngiltere'nin Middlesbrough takımıyla anlaşan Tuncay Şanlı dün sağlık kontrolünden geçirildi. Milli oyuncumuzun bugün sözleşme imzalaması bekleniyor. Testlerin ardından kaldığı otele dönen Tuncay İngiltere'deki ilk açıklamalarını da yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yıldız oyuncu, "Middlesbrough'ya geldiğim için çok mutluyum. Yeteneklerimle takıma katkı sağlamak ve başarılarına ortak olmak istiyorum" diye konuştu.

GÖKDENİZ'İ DE İSTİYORLAR

İngiltere'ye gelmeden önce Emre ve Tugay ile konuştuğunu da söyleyen Tuncay, "Bende onlar gibi başarılı olmak için geldim. Onların varlıkları bana güç katacaktır" ifadesini kullandı. Tuncay takımdaki görev yeri konusunda gelen soru üzerine, "Önemli olan hocanın ve takımın oyun anlayışı. Görevim neyse onu yerine getirmek için elimden geleni yapacağım. Tabii ki gol atmak da güzel olur" dedi. Bu arada İngiliz kulübünün, Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz için de harekete geçtiği, Karadeniz ekibine bir teklifte bulunacağı öğrenildi.
Başlık: Tuncay imzalıyor
Gönderen: Diego - 28 Haziran 2007, 16:38:59
HABER İÇİN TEŞEKKÜRLER
Başlık: Tuncay imzalıyor
Gönderen: Hamza - 28 Aralık 2007, 20:32:02
Haber için saol