Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => İTALYA LİGİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: FabregaS - 13 Temmuz 2007, 15:52:01

Başlık: Chivu kalıyor
Gönderen: FabregaS - 13 Temmuz 2007, 15:52:01
Roma Sportif Direktörü Daniele Prade, Chivu'nun takımda kalacağını bildirdi.

Roma Sportif Direktörü Daniele Prade başkent ekibinin Romen savunma oyuncusu Cristian Chivu'nun takımda kalacağını açıkladı. Inter'le yapılan görüşmelerde ilerleme kaydedilemedi, Real Madrid'in teklifiniyse oyuncu kabul etmedi.

"Sezon sonuna kadar Roma'da kalacak. Sonrasında zaten serbest kalıyor, istediğini yapabilir. Oyuncunun menajerleri Becali Kardeşler ve kulübümüzün düşündüğü fiyatlar arasında uçurum var. Ayrıca bu olayda Roma kulübü 20 milyon Euro nakit para ve Real Madrid'le yapılacak bir hazırlık maçının gişe hasılatını kaybetmiştir."

Roma Sportif Direktörü Daniele Prade başkent ekibinin Romen savunma oyuncusu Cristian Chivu'nun takımda kalacağını açıkladı.

Daha önce Serie A'da kalmak ve Inter'de oynamak istediğini dile getiren Chivu, Real Madrid'in teklifini geri çevirmişti. Romen yıldızın menajerleri Becali Kardeşler'le görüşen Roma Sportif Direktörü Daniele Prade fiyat konusunda anlaşma sağlayamayınca Chivu'nun kontratının sona ereceği 2007/08 Sezonu sonuna kadar takımında kalacağını açıkladı.
Başlık: Chivu kalıyor
Gönderen: LeGeND-MæN - 13 Temmuz 2007, 16:55:45
sağol kardeş...