Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
DEMO OYUN - FULL OYUN DOWNLOAD - OYUN HABERLERİ - OYUN ÇÖZÜMLERİ => CD - SERIAL KEY => PROGRAM CD SERİAL KEYLERİ => Konuyu başlatan: MeGA - 10 Haziran 2006, 23:26:52
-
Arkadaşlar her serial sitesinden cd key veya şifre öğrenmek için girmeyin bu sitelerin çoğunda virüs bulunmaktadır bizim burdaki yaptığımız iş daha güvenlidir ;)
-
uyardığın için saol kardeş bizim siteden öyle virüs neyin bulunmaz ??? ???
-
uyardığın için saol kardeş bizim siteden öyle virüs neyin bulunmaz ??? ???
ewt arkadaşlar forumlarda ne gezer virüs
-
ya arkadaşlar ne diorsunuz siz ;D ;D alah alah :-\ meganin demek istediği şu : piyasadaki seriall sitelerinin yüzde 90 i trojen , virüs içerior .. yani hiç güvenli deyil ama bizim sitemizde aradiğiniz tüm oyunlarin , programlarin serialini gönül rahatliği ile bulabilirsiniz ;)
-
özellikle warez sitelerine dikkat.aman diyim sakata gelmeyin.
-
ok kardeş bir dahakinde dikkatli oluruz ;) ;) ;) ;) ;) ;)
-
evet kardeş ben mesela call of duty 2 cd keye bir bakıyım dedim bilgisayarıma dünyanın en büyük virüsü bulaştı
-
aman kardeşim ne gerek var öyle abuk sabuk ne olduğu belirsiz sitelere girmeye hangi seriale ihtiyaç duyarsaniz direk bize söyleyin bizim hazirladiğimiz bir arşiv var oradan bakip size söyleriz ;)
-
Arkadaşlar her serial sitesinden cd key veya şifre öğrenmek için girmeyin bu sitelerin çoğunda virüs bulunmaktadır bizim burdaki yaptığımız iş daha güvenlidir ;)
Hayır arkadaşımız doğru söylüyo.Yabancı sitenin birine girdim.Pc Çöktü.Bencede burası daha güvenli ;).Tşkler dostum
-
uyarı için tskler
-
BANA MEDAL OF HONNER PASİFİC SERİAL BULABİLİRMİSİNİZ ????
-
abi catır catır gırıyorum vallah sitelere benım avast hepsini goruyo siliyo bende serialı alıp cıkıyorum :D ama butun serial sitelerinde virus oldugu dogrudur :D
-
saol aga uyardığın için ...
-
bilgilendirme için saol
-
çok çok çok çok çok çok çok çok saol sao lsao l saol sao l
-
BİLGİLENDİRME İÇİN THX :D
-
EVT BEYLER SİZ İSTEK SÖYLEYİN BİZ PCLERİMİZİ TEHLİKEYE ATIP BULURUZ ;)
-
gözlerim yaşardı benim yardımsever kardeşim ;D gerekirse canımız bile feda ederiz size bişey olmasın ;D
-
gözlerim yaşardı benim yardımsever kardeşim ;D gerekirse canımız bile feda ederiz size bişey olmasın ;D
:D :D :D
-
harikasınız ya ;) :D
-
-
;D ;D
-
paylasim icin saol ;)