Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

POPÜLER OYUNLAR => FIFA => FIFA 2008 => Konuyu başlatan: kobe190768 - 31 Ağustos 2007, 20:25:08

Başlık: Full oyunda olacak yeni özellikler
Gönderen: kobe190768 - 31 Ağustos 2007, 20:25:08
Be-A-Pro kooperatif sezon
* Profesyonel futbolcuyu yönet,oyuncunu yarat ve tüm sezon boyunca kendini dene
* Pozisyonunda en iyisi ol,yeteneklerini arttır ve usta oyuncu ol
* 3 arkadaşınla birlikte aynı takımda ol, kişisel becerilerini göster ve istatikteki en iyi oyuncu ol

Menajer Modu Gelişmeleri
* Sezon öncesi dostluk maçları ayarla
* Antreman planı uygula
* Yönetimin sezon içinde gelişen beklentilerini karşıla

Diziliş Yarat
* Kendi özel dizilişini ve taktiğini uygula
* Her oyuncunun mevkisini belirle
* Oyuncuların atak ve defans koşularını belirle

Manuel kontrol ve gelişmiş yapay zeka
* Paslar ve koşu yoluna yeni manuel pas sistemini kullan
* Kaleciyi teke tek kaldğında kontrol et
* Sağ analog ile defansta istediğin oyuncuyu seç

Manuel kontrol ve gelişmiş yapay zeka
* Yeni gelişmiş defansif ve pozisyon mantığı ile rakibin oyununu bozma
* Yeni gelişmiş yapay zeka doğru yerde ve doğru zamanda oyuncu koyar. Gelişmiş yıldız oyuncularla yeni hareketler.
* Yeni atmosfer ile 30 lig , 35 gerçek stad ve 12500 lisanslı oyuncu içerir.

Gönderen: YuRY - 31 Ağustos 2007, 21:04:01
full çok güzel olcak bekliyoruz bilgi için sağol
Gönderen: Hamza - 31 Ağustos 2007, 21:51:08
evet merakla bekliyoruz
Gönderen: kobe190768 - 01 Eylül 2007, 09:46:21
Bişi değil evet full güzel olacak
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 07 Eylül 2007, 20:30:25
 ;)
Gönderen: Hamza - 07 Eylül 2007, 20:35:05
 ;) ;)
Gönderen: YuRY - 08 Eylül 2007, 08:33:36
çok güzel olcak oyun zekası fifa 07 de çok saçmaydı vur gul oluyordu yürüyerek insanların içinden geçiyordu gol oluyordu kaleceler 60 m den gol yiyordu berbattı yani bu sefer zekasını iyi kullanan gol atcak yani bizi harika online maçlar bekliyor
Gönderen: YuRY - 08 Eylül 2007, 08:40:35
hamza abi sanırım fifa 08 turnuvarında tek kornerden golü yasaklarız olur tek o bugu gördüm diğerleri yok msl q+w atıyon kaleden iyi gitmiyo tac fln a ile uzu topda savunma iyi kesiyo tek onu yasaklarız olur
Gönderen: melih123 - 08 Eylül 2007, 10:32:16
ya ekran kartı full da inş. uyumdur bizimklire demoda uymadı  :-[
Gönderen: Hamza - 08 Eylül 2007, 11:44:27
çok güzel olcak oyun zekası fifa 07 de çok saçmaydı vur gul oluyordu yürüyerek insanların içinden geçiyordu gol oluyordu kaleceler 60 m den gol yiyordu berbattı yani bu sefer zekasını iyi kullanan gol atcak yani bizi harika online maçlar bekliyor

Kesinlikle katiliyorum . Buglar tamamiyla kalkmiş . artik basit goller yenilmeyecek kolay kolay .

kaleciyi kontrol edebilmemizde çok iyi oldu . frikiken gol yediğim zaman çok sinirleniyordum . göz göre göre gol oluyordu her seferinde . şimdi en azindan gol yesem suçu kalecimde ararim .

Dediğin gibi birbirinden zevkli online turnuvalar bizleri bekliyor .
Gönderen: Hamza - 08 Eylül 2007, 11:45:23
hamza abi sanırım fifa 08 turnuvarında tek kornerden golü yasaklarız olur tek o bugu gördüm diğerleri yok msl q+w atıyon kaleden iyi gitmiyo tac fln a ile uzu topda savunma iyi kesiyo tek onu yasaklarız olur

Evet . sadece Kornerden direk golü yasakliyalim . diğerlerini ea yasaklamiş zaten 08 de
Gönderen: Hamza - 08 Eylül 2007, 11:46:05
ya ekran kartı full da inş. uyumdur bizimklire demoda uymadı  :-[

sanmiyorum melih . ama sizin için mutlaka bi patch çıkartacaklardir . ümitsizliğe kapılmayin
Gönderen: melih123 - 08 Eylül 2007, 13:19:35
 :) :)
Gönderen: YuRY - 08 Eylül 2007, 17:54:06

Kesinlikle katiliyorum . Buglar tamamiyla kalkmiş . artik basit goller yenilmeyecek kolay kolay .

kaleciyi kontrol edebilmemizde çok iyi oldu . frikiken gol yediğim zaman çok sinirleniyordum . göz göre göre gol oluyordu her seferinde . şimdi en azindan gol yesem suçu kalecimde ararim .

evt abi zaten legend de golde kolay kolay olmuyo msl ben çok zorlanıyorum gol atmakta  ;) atamıyorumda :D
Gönderen: Hamza - 08 Eylül 2007, 17:56:50

evt abi zaten legend de golde kolay kolay olmuyo msl ben çok zorlanıyorum gol atmakta  ;) atamıyorumda :D

evet bende 1 kaç yari oynadiktan sonra anca atabiliyorum . fifa 07 nin en zor seviyesinde bir maçta kendimizi sıkarsak 4-5 tane rahat atardik ama bu sefer öyle kolay gol olmuyor
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 10 Eylül 2007, 02:26:34
ya bıraksınlar saçma sapan gereksiz özellikleri de şu ekran kartına çare bulsunlar  >:( oyun içi özelikleri demiyorum
Gönderen: Hamza - 10 Eylül 2007, 11:27:13
bulacaklardir elbette cüneyt . merak etmeyin
Gönderen: XeLL - 11 Eylül 2007, 18:39:36
hepinizi susturdum  ;D ;D ;D
Gönderen: Sinoplu57 - 11 Aralık 2007, 02:14:23
  pylaşım için saol