Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
DEMO OYUN - FULL OYUN DOWNLOAD - OYUN HABERLERİ - OYUN ÇÖZÜMLERİ => FULL OYUNLAR => Konuyu başlatan: Hamza - 22 Haziran 2006, 00:03:38
-
arkadaşlar kuru kuru olmuor hiç bi bölüm buraya da bi muhabbet yeri açalim dedim .D hayırlı olsun .d
-
beyler bi şey soracağim emre kardeş buraya 2 tane gta yamasi yollamişti onlari kim sildi acaba tamam kizmiyacağim ancak uyarmam gerekior benden habersiz hiç bir mesaj silmeyin yetkli arkadaşlar oke ;)
-
emre gel buraya kardeş açacağimiz bölümün ayrintilarini konuşalim ;)
-
hamza abi onları ben sildim yaw istersen bidaha yolluyayim
-
hamza abi onları ben sildim yaw istersen bidaha yolluyayim
sen mi sildin ya :) .D neyse sorun deil kardeş şimdi açacağimiz bölümü şu şekilde yapmayi düşünüorm
OYUN YAMALARİ KATOGORİSİNİN İÇERİSİNE -- DİĞER OYUNLAR die bi bölüm açalim içerisine de GTA - NEEDFORSPEED - ve -DİĞER OYUNLAR die 3 adet alt bölüm açalim GTA bölümünü sana verelim emreceğim ;) diğerleri de ilgilenen arkadaşlara duyurulur 8)
-
abi msn yi aç konuşalım
-
burasi iyi ya ;) :) zaten bu konuyu bunun için açtik arkadaşlar ;)
-
nası istersen abi
-
tamam kardeşim saol 2 dakkaya içinde hazirdir bölüm sıkı durun 8)
-
epey bi yama mod felan yüklerim iyi bildiğim siteler var gta hakkında need for speed ede bi bakarım
-
ve açtim sonunda emre kardeşim yeni modluğun hayırlı olsun inş oralari gta yamalariyla donatirsin ;) kolay gelsin şimdiden 8)
-
epey bi yama mod felan yüklerim iyi bildiğim siteler var gta hakkında need for speed ede bi bakarım
istersen need for sped i de sana vereyim yapabileceksen ;)
-
abi bi bakıyım yeterli dökümanı yapabilirsem alırım
-
tamam o zaman senden haber bekliorm ;)
-
YA ABİ SEN YİNEDE MODERANTÖR YAPMA BENİ Ç0K AĞIR OLUR DAHA FAZLA YAMA BULMAM LAZIM
-
tmm emreciğim ne zaman o bölümün modluğunu yapmak için kendini hazir hissedersen o zaman bana haber ver yapayim oke kolay gelsin.. ;)
-
s.a arkadaşlar cumaniz mubarek olsun 8)
-
ve aleyküm selam kardeş seninde cuman mübarek olsun ;)
-
arkadaşlar istek varsa söleyin diğer arkadaşların yokluğunu aratmamaya çalışırım
-
ya beyler sniper elite oynayan varsa gelsin surda bı sohbet edek onla ya takıldım soracaklarım olacak tabi profesyonel oyuncu olsun yoksa ben ona sorayım derken o bana sormasın :D :P
-
ya su xrtx gelse de bi el atsa ya ben her şeye yetişemiyom...
-
arkadaslar bu konuyu kitliyorum hamza abini dediği gibi zaten oyunlar içinde sohbet ediyoruz onun için konuyu kitliyorum
-
saolasın kardeşim
-
paylaşım için saol