Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => ÜÇÜNCÜ YEPYENİ WORLD CUP 2006 TURNUVASİ => Konuyu başlatan: gamerbk - 22 Temmuz 2006, 15:44:04
-
Arkadaşlar turnuvadan herhangi bir nedenle ihraç edilen arkadaş olursa yerine yedek kayıtlar girecektir.
Yedek kayıtlara takım yazmayınız.
nick:
msn:
olarak yedek kayıtları yapabilirsiniz.
-
metedinho
[email protected]
-
metedinho
[email protected]
kardeş kayıtlar devam ediyor yedek olacağına as olsan daha iyi olmazmıydı yinede işine karışmayim başarılar:)
-
metedinho
[email protected]
kardeş kayıtlar devam ediyor yedek olacağına as olsan daha iyi olmazmıydı yinede işine karışmayim başarılar:)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ÇOCUK İŞTE NAAPSIN ABİSİ ÖĞRETİN ONA ÖĞRETİN ;D ;D ;D
HALA DAHA BENLE UĞRAŞIYO İTİBAR -8 DEVAMI GELCEKMİ BUNUN ;D ;D ;D
-
nasıl senle uğraşıyo anlamadım ayrıca nie uğraşıyo???
-
yaw çocuk kardeşim bu ş.ligi sonuç bölümüne falan saçma sapan şeyler yazıyo spor haberleri falan veriyo bölüm böleim 1dk. bir msj atıyom boşu boşuna uyarıyon anlamıyo illa dalga geçilmesini istiyo kendinle yane sorab enle uğrşamaya başladı işte ;) ;)
-
bende anlamadım adamın attıgı mesaj zamanına bakıyorum 10sn 1 dk aralarla atılmış :S
-
Malatyasporlu
[email protected]
Benim de kaydım olsun.Eğer oynamayan olursa formamı giyer çıkarım sahaya :D
-
ben oynamıcam sen gir benim yerimeee ;D ;D bundan çekiliyom ben
-
ben oynamıcam sen gir benim yerimeee ;D ;D bundan çekiliyom ben
SAĞOL KARDEŞİM.:D
-
BEN YEDEK KAYIT YAPMAK İSTİORUM ÇEKİLEN FALAN KİM VARSA YERİNE BEN GEÇEBİLİRİM SAYGILARIMLA ..
-
BEN YEDEK KAYIT YAPMAK İSTİORUM ÇEKİLEN FALAN KİM VARSA YERİNE BEN GEÇEBİLİRİM SAYGILARIMLA ..
kardeşim Tugkan Arkadaş çekildi istersen sen girebilirsin buraya onay mesajı atman yeterli
-
"E" GRUBUNDA TUGKAN ARKADAŞIMIZ ÇEKİLDİ...
bende o gruptayım ve herkesin TUGKAN arkadaşla maçı kalmıştı ve o çekildi 3 kişi şuan BİR KİŞİNİN gelmesini bekliyoruz DUYURULUR...
-
tamam kardeş bu grup bitti artık siz bi sonraki turu bekliceniz ;)
-
"E" grubundaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim hepsiyle güzel maçlar yaptık benim 2.tura çıktığım için sevinçliyim herkes sağolsun