knka 2 tane ünal war bzm gruptaki kim son gruptaki kim ???
Bi yanlişlik olmuş . kusura bakma. hemen düzeltiyorum
n demek htasız kuL oLmaz ;)
n demek htasız kuL oLmaz ;)
eyw
rica ederimay gözlerim yaşardı bu ne kibarlık ;D o diilde son grupta gördüm kendimi o oynamazsa cd bulunca ben girerim di mi?
rica ederimay gözlerim yaşardı bu ne kibarlık ;D o diilde son grupta gördüm kendimi o oynamazsa cd bulunca ben girerim di mi?
sen bana postalasana cd leri adres atım pm ile olur mu :Drica ederimay gözlerim yaşardı bu ne kibarlık ;D o diilde son grupta gördüm kendimi o oynamazsa cd bulunca ben girerim di mi?
:) yedek kayit yaptir . oynamayan olursa alırız seni hemen
;Dsen bana postalasana cd leri adres atım pm ile olur mu :Drica ederimay gözlerim yaşardı bu ne kibarlık ;D o diilde son grupta gördüm kendimi o oynamazsa cd bulunca ben girerim di mi?
al bana postala nası plan;Dsen bana postalasana cd leri adres atım pm ile olur mu :Drica ederimay gözlerim yaşardı bu ne kibarlık ;D o diilde son grupta gördüm kendimi o oynamazsa cd bulunca ben girerim di mi?
bende daha almadim . yarin apodan alacağim cdleri
al bana postala nası plan;Dsen bana postalasana cd leri adres atım pm ile olur mu :Drica ederimay gözlerim yaşardı bu ne kibarlık ;D o diilde son grupta gördüm kendimi o oynamazsa cd bulunca ben girerim di mi?
en son 2002 ec ye para verdim bidaha vermem :Dal bana postala nası plan;Dsen bana postalasana cd leri adres atım pm ile olur mu :Drica ederimay gözlerim yaşardı bu ne kibarlık ;D o diilde son grupta gördüm kendimi o oynamazsa cd bulunca ben girerim di mi?
sen gidip alsana cd ciden . her yerde satiyorlarmiş :)
en son 2002 ec ye para verdim bidaha vermem :Dal bana postala nası plan;Dsen bana postalasana cd leri adres atım pm ile olur mu :Drica ederimay gözlerim yaşardı bu ne kibarlık ;D o diilde son grupta gördüm kendimi o oynamazsa cd bulunca ben girerim di mi?
israf :Den son 2002 ec ye para verdim bidaha vermem :Dal bana postala nası plan;Dsen bana postalasana cd leri adres atım pm ile olur mu :Drica ederimay gözlerim yaşardı bu ne kibarlık ;D o diilde son grupta gördüm kendimi o oynamazsa cd bulunca ben girerim di mi?
neden :)