Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => RAPOR EDİLME BÖLÜMÜ => Konuyu başlatan: Hamza - 28 Eylül 2007, 21:52:39
-
ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ OLAN İZMİRLİ'NİN İKİNCİ HAFTASİNDA YAZMİŞ OLDUĞU MESAJ SAYİSİ İLE AÇTİĞİ KONULAR BU KONU ALTİNDAN TARAFIMCA RAPOR EDİLECEKTİR
-
hmnde topici açar hiç düşünmüon izmirli2 uygun mu die ;D nese yrn vktimi başlat ;)
-
29.09.07
Total Posts: 14.827 mesaj
Total Topics Started: 2.204 konu
6.10.07 De ulaşmasi gereken mesaj ve konu sayilari ;
Total Posts: 17.321 mesaj
Total Topics Started: 2.404 konu
-
hmnde topici açar hiç düşünmüon izmirli2 uygun mu die ;D nese yrn vktimi başlat ;)
tamam süren yarin başliyor gökhan . bu gün atacağin mesajlarda geçerli olacak tabi
Kolay gelsin
-
hamza benim işe de bi sakal atıver bakim :-*
-
tamam süren yarin başliyor gökhan . bu gün atacağin mesajlarda geçerli olacak tabi
Kolay gelsin
tmm hamza eyw
-
kolay gele
hamza -benim mesajları görmezden mi gelion
-
kolay gele
hamza -benim mesajları görmezden mi gelion
saol :)
-
Başvuruda bulun önce :-*
-
ya ordaki konuların yarısı benim bişi olmaz sen açadur ben başvuruom
-
ya ordaki konuların yarısı benim bişi olmaz sen açadur ben başvuruom
tamam başvur açacam ben
-
:P :P
-
Buraya bakmayi unutmuşum ben tamamen .
Görevin başarisizlikla sonuçlanmiş aslinda ama rütbeni elinden almayacağim gökhan
Bana turnuvalarda çok yardimci oldun . Özellikle şu son 5-6 günde omffc ve ffc leri hep sen düzenledin .
Diğer yetkililer gibi sadece kayitlari açip bırakmadin turnuvayla ilgilenmeyi , Şampiyon belirleninceye kadar ortadan kaybolmadin . Katilimcilarin maçlarini oynamasi için gerekirse msnden onlari uyardin .
Ben senin bu haftanin başariyla tamamlandiğini farzediyorum
Ama önümüzdeki haftalik rapor yerinde Lütfen Mesaj Ve konularini zamanında tamamla .
-
Görevin başarisizlikla sonuçlanmiş aslinda ama rütbeni elinden almayacağim gökhan
Bana turnuvalarda çok yardimci oldun . Özellikle şu son 5-6 günde omffc ve ffc leri hep sen düzenledin .
Diğer yetkililer gibi sadece kayitlari açip bırakmadin turnuvayla ilgilenmeyi , Şampiyon belirleninceye kadar ortadan kaybolmadin . Katilimcilarin maçlarini oynamasi için gerekirse msnden onlari uyardin .
Ama önümüzdeki haftalik rapor yerinde Lütfen Mesaj Ve konularini zamanında tamamla .
saol hamza ya bayram fln unutmuşum walla çok saol diğer haftayı tmmlacağıma dair şüphen olmasaın ;)
-
saol hamza ya bayram fln unutmuşum walla çok saol diğer haftayı tmmlacağıma dair şüphen olmasaın ;)
eyw kardeşim .
Rapor yerini açacağim Birazdan
Yarin başlatirim süreni