Başarılar..
eywallh
başarilar inş. yarın iftara kadar burda olursunuzda yaparız... aksi takdirde maç var onu seyretcem ;) bjk nin.
ok inş...
gruptan kaç kişi çıkıyor...
evet 21 45 de porto ile....
Başarılar herkese
ECHELON: 0 - 1 : MUJABA
HAMZA NERDESİNNN HANGİ AĞDASIN!!
90 DK LIK SONUÇ
BATU_GS: 0 - 0 : MUJABA
UZATMALAR VE MAÇ SONUCU:
BATU_GS: 2 - 4 : MUJABA
BÜYÜK İHTİMAL 90 LIK SONUÇ GEÇERLİDİR... EĞER ÖLE İSE MAÇ BEREBERE
-PuSaT- 2-0 cemalokko
-PuSaT- 1-1 kurtoko
KAKA_LEİTE 2-0 MUJABA
BALLACK : 1 - 1 : MUJABA
Ellerine sağlik mujaba . 90 + 1 De attiğim gol ile 1 puan çıkartabildim bu maçtan . açikçasi tüm umudumu kesmiştim . hiç beklemediğim bir anda geldi gol . Güzel oyunundan dolayi kutluyorum seni
Ellerine sağlik mujaba . 90 + 1 De attiğim gol ile 1 puan çıkartabildim bu maçtan . açikçasi tüm umudumu kesmiştim . hiç beklemediğim bir anda geldi gol . Güzel oyunundan dolayi kutluyorum seni
eyv.. saol ballack bende beklemediğim anda gol geldi.... ama güsel goldu ;)
Niqht : 1 Kurtoko : 0
:o :o :o yomu maç yapcak olan
CEMALAKKO 2 - 0 ZİMAP_92
cemalakko 0 - 3 mert
adamların sevınmelerını ve gollerını sureklı ızlettı hadı ıyı bısı olsa tamam dıcem benım adamdan sekıyo onune dusuyo vuruyo gol uzun toptan karsı karsıya kalıyo onu bıle ızletıyo.. nese ıyı oynyarak yenıldım hıc yoktan tbr
cemalakko 0 - 3 mert
adamların sevınmelerını ve gollerını sureklı ızlettı hadı ıyı bısı olsa tamam dıcem benım adamdan sekıyo onune dusuyo vuruyo gol uzun toptan karsı karsıya kalıyo onu bıle ızletıyo.. nese ıyı oynyarak yenıldım hıc yoktan tbr
iyimi oynadın kaleye şutun yok iyi oynuyon bide diyon önüne düşüyor bu kadar yalan orta ve gol diyon önüne düşüyor
ben musaidim knkaa msndeyimm hamadayımda hadi yapak
cemalakko 0 - 3 mert
iyimi oynadın kaleye şutun yok iyi oynuyon bide diyon önüne düşüyor bu kadar yalan orta ve gol diyon önüne düşüyor
lan adama bak ıkıncı yarı tek kale oynadım bı topum dırekten dondu 2. golun benım adama carpıp etonun onune dustu top vurdun gol oldu 3.golunu kendı sahanda zaman gecırırken anıde uzun top attın henry karsı karsıya attı yalanmı a<>q
1 maç daha almam lazım gruptan çıkmam için son gün nedir beyler
enes çok şanslıydı maçta tbrk
1 maç daha almam lazım gruptan çıkmam için son gün nedir beyler
5 ekim ccuma sanırım
cemalakko 0 - 3 mert
lan adama bak ıkıncı yarı tek kale oynadım bı topum dırekten dondu 2. golun benım adama carpıp etonun onune dustu top vurdun gol oldu 3.golunu kendı sahanda zaman gecırırken anıde uzun top attın henry karsı karsıya attı yalanmı a<>q
eueu ylaana bak lem nie yalan konşuyon tek kale oynamış onun için 2.yarı 2 tane gol yedin senin şutun yok beğ
CEMALAKKO 1-0 CCELO
hazer 1-3 ccelo tebrik ediyorum
grubumda night ve zimapla yapamadım sadece
Niqht : 5 Cemalakko : 1
CEMALAKKO 1-0 CCELO
KAKA_LEİTE (UGUR) 2-1 ECHELON
Tebrıkler ii oynadın 08 den umudu kestım ben :D
KAKA_LEİTE (UGUR) 2-1 ECHELON
BALLACK
ECHELON
XSİDEBOY
KAKA_LEİTE
beyler ben burdayım gelirseniz yazın siteye yapalım maçları
hazer 1-3 ccelo tebrik ediyorum
grubumda night ve zimapla yapamadım sadece
sen logo yapNiqht : 5 Cemalakko : 1
sen logo yapNiqht : 5 Cemalakko : 1
SANANE ?
umudu kesmenden bizinesen logo yapNiqht : 5 Cemalakko : 1
SANANE ?
SANANE ?
tmm gel hamachiye
daha önce hiç 2-1 maç kazanmadın galiba bayagı sevinmişsinKAKA_LEİTE (UGUR) 2-1 ECHELON
hamza dostumm neden çıktın maça kaldığımız yerden devam edek
hamza gel hadi ;)
tmm krdeşm bkliyorum ;)
Tmm geL ;)
hayr bende şmdi sana attım o geldimi ???
hamza 1-1 batu uLAn son dk ataklar yaptım direkten döndü deli oldum ama yinede eline sağlk kardeşim tbrkler
hamza 1-1 batu uLAn son dk ataklar yaptım direkten döndü deli oldum ama yinede eline sağlk kardeşim tbrkler
Teşekkürler batu . Gruptan çıkmayi garantiledik sanirim ikimizde
ikinizide tebrik ederim...
ikinizide tebrik ederim...
SANANE ?
ben sıze demedım "umudu kestım ben" dedım
echelon 2-3 batu ;)
üst tur maçları ne zaman belli olur ???
echelon 2-3 batu ;)
Tebrikler batu
tbrkler batu...
ARKADAŞLAR BEN ŞİMDİ PUANLARI GÜNCELLİYORUM ;) ;) ;)
Beyler kusura bakmayın maclarımı yapamadım :'( yaw rarları indirdim setup a basıyorum cd istiyo 5 gündür çözemedim kafayı yicem bugun bitirirsem maclarımı tamamlamaya çalışıcam eğer yapamazsam herkesten çok özür dilerim..
oke aga eğer yapamazsam cd leri vs kırıp atarım valla ;D bırakırım bişi oynamam :D
[/quote
ok merakla bekliyorummm...