yinemi sen cemal ;D
hamza konuyu aç
bilmem istersen şimdi yapalım maçı ne dersin ???
konuyu aç sonra ne yapıyosan yap yaaa :'( :Dbilmem istersen şimdi yapalım maçı ne dersin ???
olur ben müsaidim şimdi
Ben msndeyim batuhamza benim mesajları görmezden mi gelion ;D
konuyu aç sonra ne yapıyosan yap yaaa :'( :Dbilmem istersen şimdi yapalım maçı ne dersin ???
olur ben müsaidim şimdi
keeees :Dkonuyu aç sonra ne yapıyosan yap yaaa :'( :Dbilmem istersen şimdi yapalım maçı ne dersin ???
olur ben müsaidim şimdi
furkan bi sus a.....__q
keeees :Dkonuyu aç sonra ne yapıyosan yap yaaa :'( :Dbilmem istersen şimdi yapalım maçı ne dersin ???
olur ben müsaidim şimdi
furkan bi sus a.....__q
cemal nerdesin knkaa beklioomm
Ben msndeyim batuhamza benim mesajları görmezden mi gelion ;D
ben hangisiyle edecem cemalokkaylamı kaka laiteylemi
ugura dun baya bım mesaj attım bakmadı bıle :S
evt bekliommmm knkaaa pm nerde attın dedim ya sana fifayı yüklüommm :o :o
İkinizde Msnde online sınız . hadi oynayin beyler
UGURLA BAGLANAMIYORUZ SEBEBI ONDAKI OYUNUN ORJINAL OLMASI HERALDE BAYA BI DENEDIK OLMADI :-\.
İkinizde Msnde online sınız . hadi oynayin beyler
;D DEDIGIMI OKUMADIN HERALDE BIDA YAZIMMI ?
UGURLA BAGLANAMIYORUZ SEBEBI ONDAKI OYUNUN ORJINAL OLMASI HERALDE BAYA BI DENEDIK OLMADI :-\.
bende sorun yok harunla yaptım ardından ugurla denedık olmadı baskasıylada denedi olmadı onda yanı sorun oda benden kaynaklanan bısı var dıyo zaten ;)
Eşleşmeleri de Düzelttim . Kurtoko ile oynayabilirsin Cemal . Başarilar(http://img255.imageshack.us/img255/7673/utyutgvk6.jpg)
OYUNSITENIZ.COM BİRİNCİ FIFA 08 TURNUVAMIZ ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MÜSABAKALAR RÖVANŞSİZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARI BU TOPIC ALTİNA YAZİLACAKTİR . KARŞILAŞMALARİN TAMAMLANMASI İÇİN VERİLEN SON TARİH 11 EKİM PERŞEMBE AKŞAMIDIR . 4 KATİLİMCİMİZA DA FİNALE YÜKSELME YOLUNDA BAŞARİLAR DİLİYORUM
BALLACK - BATU_GS
CEMALAKKO - KURTOKO
hamza 08 yükledim ilk maçımı senle yapmak istiorum msndeyim
ok snn msne gelmende sorun 30 dkka beklemem inş çbk gel :Dhamza 08 yükledim ilk maçımı senle yapmak istiorum msndeyim
Tamam gökhan yapalim . Geliyorum msne ;)
ok snn msne gelmende sorun 30 dkka beklemem inş çbk gel :Dhamza 08 yükledim ilk maçımı senle yapmak istiorum msndeyim
Tamam gökhan yapalim . Geliyorum msne ;)
sohbet etmek yerine maçları yaparsanız daha iyi olur bitsinki diğer turnuvallara geçilsin ;)
cemal gel yapalım
UGUR 5: 4 CEMALAKKO PENALTILARLA ;D ;D
lütfen fikstürü değiştirn cemal yerine KAKA_LEİTE YAZSIN ;D ;D
FİKSTÜR DÜZELTİLMİŞTİR(http://img255.imageshack.us/img255/7673/utyutgvk6.jpg)
OYUNSITENIZ.COM BİRİNCİ FIFA 08 TURNUVAMIZ ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MÜSABAKALAR RÖVANŞSİZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARI BU TOPIC ALTİNA YAZİLACAKTİR . KARŞILAŞMALARİN TAMAMLANMASI İÇİN VERİLEN SON TARİH 11 EKİM PERŞEMBE AKŞAMIDIR . 4 KATİLİMCİMİZA DA FİNALE YÜKSELME YOLUNDA BAŞARİLAR DİLİYORUM
BALLACK - BATU_GS
KAKA_LEİTE - KURTOKO
kaka_leita:0
kurtoko:1
a...q çok sinirlendim çok ii oynadııma inanıyorum 2 topum direkten döndü 2 tane karşı karşıya bomboş kaçırdım hamza maçı haketmedin ama ynede tbr. ederim ;D ;D
a...q çok sinirlendim çok ii oynadııma inanıyorum 2 topum direkten döndü 2 tane karşı karşıya bomboş kaçırdım hamza maçı haketmedin ama ynede tbr. ederim ;D ;D
saol batu . Futbol böyle işte her zaman iyi oynayan kazanmiyor
futbolun atamayana atarlar kuralı uygulandı ;)
Evet aynen öyle oldu . gerçi benimde kaçirdiğim bir kaç önemli pozisyon oldu ama seninkiler daha fazlaydi . neyse sonunda kazanan ben oldum :) Ellerine sağlik tekrardan
Evet aynen öyle oldu . gerçi benimde kaçirdiğim bir kaç önemli pozisyon oldu ama seninkiler daha fazlaydi . neyse sonunda kazanan ben oldum :) Ellerine sağlik tekrardan
saol sennde kardeşm ;)
gene gözlerim yaşardı ;Da...q çok sinirlendim çok ii oynadııma inanıyorum 2 topum direkten döndü 2 tane karşı karşıya bomboş kaçırdım hamza maçı haketmedin ama ynede tbr. ederim ;D ;D
saol sennde kardeşm ;)
Eyw ;)