hamza turnuvayı ben yönetebilir miyim?
amett
[email protected]
noktalar kaldırıldığı zaman ne anlama geldiğini görebilirsiniz ;D nese önemli olan o değilde yha hamza barem şunu kaldır çok zorluk çekiyom msnimi yazarken :D ;D
not: arkadaşlar msnimi yazarken noktaları kaldırın ok :) genelde msn açmam turnuvanın ağında olurum
a.s selam senin mesajın benden once geldi ozm bnim yerime sen gir msn ve nickini yazçok örnek bi davranış biçimi tebrik ederim apocum :-* :-* :-*
apo 1. yedeksin bence kaydını silme nası olsa maçını yapmayan biri olur sen girersin onun yerine nası olsa maksat eğlenmek :)a.s selam senin mesajın benden once geldi ozm bnim yerime sen gir msn ve nickini yazçok örnek bi davranış biçimi tebrik ederim apocum :-* :-* :-*
a.s selam senin mesajın benden once geldi ozm bnim yerime sen gir msn ve nickini yazçok örnek bi davranış biçimi tebrik ederim apocum :-* :-* :-*
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTURsen bana cd leri postalamadın hala ;D
BUNDAN SONRA YAPTİRİLACAK OLAN TÜM KAYİTLAR " YEDEK " OLARAK NİTELENDİRİLECEKTİR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ ..!!
AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTURsen bana cd leri postalamadın hala ;D
BUNDAN SONRA YAPTİRİLACAK OLAN TÜM KAYİTLAR " YEDEK " OLARAK NİTELENDİRİLECEKTİR
batugs1
[email protected] 1.yedeim hamza izlemedeyim ;D
bi arkadaş vercek yarın gene beleşe gelioAS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTURsen bana cd leri postalamadın hala ;D
;D sen halen almadin mi cdleri
almayi düşünüyor musun peki :)
bi arkadaş vercek yarın gene beleşe gelioAS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTURsen bana cd leri postalamadın hala ;D
;D sen halen almadin mi cdleri
almayi düşünüyor musun peki :)
Lan turnuvadan çekilen flan yoqmu ;D
Lan turnuvadan çekilen flan yoqmu ;Deyw. tmm giriyorum ;)
D Grubundaki İsviçreden ses yok hiç . sen gir istersen yerine
Lan turnuvadan çekilen flan yoqmu ;Deyw. tmm giriyorum ;)
D Grubundaki İsviçreden ses yok hiç . sen gir istersen yerine
yedek olayım baree....2. yedeksin
F@C!A_42
[email protected]
:o vay anasını nası hesapladın ? ;Dyedek olayım baree....2. yedeksin
F@C!A_42
[email protected]
ben sayısalım koçum aklına yaz bunu :D:o vay anasını nası hesapladın ? ;Dyedek olayım baree....2. yedeksin
F@C!A_42
[email protected]
sayısal olmadan bulamazmıyız bunu__ :oben sayısalım koçum aklına yaz bunu :D:o vay anasını nası hesapladın ? ;Dyedek olayım baree....2. yedeksin
F@C!A_42
[email protected]
yedek olayım baree....
F@C!A_42
[email protected]
hamzayada aynısını desene olm ;Dyedek olayım baree....
F@C!A_42
[email protected]
2.yedeksin kardeşim . İzlemede kal
vay anasını tek başına mı hesapladın bunuyedek olayım baree....
F@C!A_42
[email protected]
2.yedeksin kardeşim . İzlemede kal
1. yedeksin hanzer batu girdi
zaten yedeke gerek yok turn. vada
bullet323
[email protected]