vay bea fifada cogunlukla aldıgım takım gelmıs ;)BU KIYAĞIMI DA UNUTMA ;D ŞAKA LA KURA USULÜ YAPTIM
abi irlanda cumhuriyeti :D ne şans bendeki..sen dua et yunan gelemdi ;D hamzaya yunan geldi puhhahhaa ;D ;D ;D
oda doru ama ne bilim hedef şampiyonluk ;D ;Dhaladaha çekmedinmii ;D
abi irlanda cumhuriyeti :D ne şans bendeki..
hırvatistan :( 8) :D
Furkan mahsus mu yaptin bunu bana ;Dhee garezim var sana ;D dua et hırvatistan falan vermedim ;D
yunanistan gelmiş ya :(
Furkan mahsus mu yaptin bunu bana ;Dhee garezim var sana ;D dua et hırvatistan falan vermedim ;D
yunanistan gelmiş ya :(
tkm değiştirme yok hamza bu turnuva kuralalrını furkanla ben koydum sanada bilerek yunanı werdik ;D ;D ;D ;D
şaka be ama yunan banada türkiye gelmiş sen bittin olm karşıma çıkma :)
tkm değiştirme yok hamza bu turnuva kuralalrını furkanla ben koydum sanada bilerek yunanı werdik ;D ;D ;D ;Dhe la yunanistan eğlence konusu oldu tam takımları belirliyom yunanistan hamzaya çıktı msn de izmirliye dedim yunan sana çıktı die ölüyodu korkudan ne küfürler etti sora türkiye dedim çok sevindi gariban ;D
tkm değiştirme yok hamza bu turnuva kuralalrını furkanla ben koydum sanada bilerek yunanı werdik ;D ;D ;D ;Dhe la yunanistan eğlence konusu oldu tam takımları belirliyom yunanistan hamzaya çıktı msn de izmirliye dedim yunan sana çıktı die ölüyodu korkudan ne küfürler etti sora türkiye dedim çok sevindi gariban ;D
nası ölmüyeyim olm 07 turnuvası wardı gene euro bana yunan gelmişti herkes dışlıodu yunanım die ;D ;Dtkm değiştirme yok hamza bu turnuva kuralalrını furkanla ben koydum sanada bilerek yunanı werdik ;D ;D ;D ;Dhe la yunanistan eğlence konusu oldu tam takımları belirliyom yunanistan hamzaya çıktı msn de izmirliye dedim yunan sana çıktı die ölüyodu korkudan ne küfürler etti sora türkiye dedim çok sevindi gariban ;D