Tüm Katılımcılarımıza Başarılar Dilerim
ustalar hangi aga gircez ya. artik baslayalim surdan bi ag acsin yetkili birisi.
Herkes her rakibiyle birer maç yapıcak...
hadin baslayalim artik
başarılar
portekiz:2
engleand:1
ingiltre:1
yunanistan:0yha tek kale oynadım ikinci yarı 83 te attım golü hamza çok şanslıydın kçtane kaleciyle krşı karşıya kldım atmadım
hmza sen bu takımla final oynarsın kardeşim de pas ypta az passıs olmuyo SANADA BAŞARILAR
YHA AMA HAMZA SENDE TATDİR EDERSİNKİ İKİNCİ YARININ BİR BÖLÜMÜ BNDİM YANİ ÖYLE DEYİLMİ
ama sen şimdi ayıp yaptın hamza ben takıldım sana senin nsl iyi ve düzgün insan olduğunu biliyorum ve zaten nsl bir fifacısın onu tüm site biliyr ben sadece gır gır olsun diye syledim kardeşim bozulduysan HEMEN ÖZÜR DİLİYORUM SENDEN KARDEŞİM ÇOK ÖZÜR DLERİM :-*
ustalar ben kime karsi oynicaktim simdi.
turnuyvanın ağ ne bn o cocucğun dediği ağı ekledim kabul etmedi ;)yeni olana bak ben açtım ona gell ;)
turnuyvanın ağ ne bn o cocucğun dediği ağı ekledim kabul etmedi ;)yeni olana bak ben açtım ona gell ;)
atayımda gelmişin herhalturnuyvanın ağ ne bn o cocucğun dediği ağı ekledim kabul etmedi ;)yeni olana bak ben açtım ona gell ;)
BEN NİYE GÖREMİYORUM NERDE LİNK ATARSAN SEVİNİRİM GÖKHAN
hollanda:5oha o kdr çok golü nası atıonuz ya ben 1 tane zor atıorum :)
portekiz:6
hollanda:5
hollanda:5oha o kdr çok golü nası atıonuz ya ben 1 tane zor atıorum :)
hayir mact sonucu usta. hem senle bi macimiz var daha. ;D
ballack mac yapicaktikk daha.kardeş ben seni msnime ekledim dün.kabul etmeni bekliyorum
ben tamam demistim. bende sen görünmüyosun ama yinede. olsun ssen hamachi ye gelcen.
hollanda:0
iyi maç oldu kirve ama gruptan çkmam için yunanistanın yenmesi lazım yunanistanda yenecek ne olsa ingiltrenin sömürgesi sayılır. ;D
hollanda:0
iyi maç oldu kirve ama gruptan çkmam için yunanistanın yenmesi lazım yunanistanda yenecek ne olsa ingiltrenin sömürgesi sayılır. ;D
beyler yavaş yavaş toparlayalım
portekiz 2maç 6puan
ingiltere 3maç 6 puan
yunanistan 1maç 0 puan
hollanda 2maç 0 puan
portekiz-yunanistan
yunanistan-hollanda maçlarını bekliyoruz
Kirve Ve Kurtoko
İkinizi de msnime ekledim . Genelde bu saatlerde on oluyorum . maçimizi yapalim lütfen süre dolmadan
Kirve Ve Kurtoko
İkinizi de msnime ekledim . Genelde bu saatlerde on oluyorum . maçimizi yapalim lütfen süre dolmadan
kanka dün saat 12 den 8 e kadar bekledim hem hhamachide hem msn de gelmedin yaw
;) yunanistanın tüm maçlarını yen tbrkler için teşekkürler
hamza su msn ne bak bı !!!!!!!!!!! neden cvp vermıyosnnnn
yazıyorm neden gıtmıyo anlamıyorum :-X
suraya baksana bı
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=72308.msg576290#new
ve benım yonetıcılık rutbemı verirsen ii olur ;)
Hamza portekizi yen benden sana rep weririm ;D puan werin üstüne tıklarım ama yen
ancak portekizi sen yenersen gruptan çkarım tabi birde senin için gruptan çkarsam beni yenme şansında olur ;)
ama ben seni yendim potekize yenildim yani sen portekizi yenersen 1-0 ben çkıyorum ama yenilirsen de hollandayada yenilmn gerekiyo bnim turu geçmem için ;)
hea o zaman tmm o zman bir şey diyemiyecm olsun bn elenim sen çık
birazdan biticek ilk tur ona göre
oke
hamza sana zahmet şu puanlara bi el atsana
ballack nerdesin haber vermeden off olmusun. niye bekletiyon adami. oynicaz diyor sonra yok ortada.
ballack nerdesin haber vermeden off olmusun. niye bekletiyon adami. oynicaz diyor sonra yok ortada.
Maçimizi oynamanin bi anlamı kalmadi . Daha sonra dostluk maçi yapariz seninle . Birazdan çeyrek finaller belirlenecek
Maçimizi oynamanin bi anlamı kalmadi . Daha sonra dostluk maçi yapariz seninle . Birazdan çeyrek finaller belirlenecek
tmm kardes sadece bi msn de söyleseydin gerek kalmadi diye. hadi bidahaki turnuvalarda basarilar.