tmm ben oldum furkanbende tam onu dicektim ok
izmirli2
gokhan_3591@@hotmail.com
Ballack
[email protected]
başarılar ;)
fifayı geri verdim sildimde suan böyle iyiyim :)başarılar ;)
Saol zeynel . sende katilsana
sen modluk yerinde yöneticilik topicini okumadın sanırım daha >:( ;D :D :D :)ben mi ;D
fifayı geri verdim sildimde suan böyle iyiyim :)başarılar ;)
Saol zeynel . sende katilsana
a-q size soruyorum rusya-ingiltere maçını kim alır >:( ??? ??? ??? ???
İngiltereye oyna . tutmazsa + 1000 rep vereceğim sanahahahahah tamam hamza 1000 rep ver bana ;D ;D ;D ;Da-q size soruyorum rusya-ingiltere maçını kim alır >:( ??? ??? ??? ???
[email protected] nick:vivalabam
İngiltereye oyna . tutmazsa + 1000 rep vereceğim sanahahahahah tamam hamza 1000 rep ver bana ;D ;D ;D ;Da-q size soruyorum rusya-ingiltere maçını kim alır >:( ??? ??? ??? ???
paranın üstüne 1000 rep almak varmış ssoguk su gibi bişey buda :D ;D ;D ;Dİngiltereye oyna . tutmazsa + 1000 rep vereceğim sanahahahahah tamam hamza 1000 rep ver bana ;D ;D ;D ;Da-q size soruyorum rusya-ingiltere maçını kim alır >:( ??? ??? ??? ???
yok öle ama maç başlamamış olsaydı bişemi deişcekti sanki aga yapmaİngiltereye oyna . tutmazsa + 1000 rep vereceğim sanahahahahah tamam hamza 1000 rep ver bana ;D ;D ;D ;Da-q size soruyorum rusya-ingiltere maçını kim alır >:( ??? ??? ??? ???
maçin başladiğini bilmiodm ama :=)
hamza bende yama var problem olur mu????ne yaması ???
nordic yamasıo ne la türkçe karsılıgı yokm uonun a-q :D ;D ;D ;D
ya resmi yama işte nieö yükledin aga ya yüklemicektin onu yapması kolaymış kadroalrı resetlicekmişin hamza detaylı oalrak anlatır sana kardeşnordic yamasıo ne la türkçe karsılıgı yokm uonun a-q :D ;D ;D ;D
Team Management içerisindeki Reset My squad seçeneğine tıklayip Orjinal Squads 'i seç . Resmi yamayi geri yüklemek istersen Updated Squads'a tıklaman yeterli olacaktirhahha omffc 12 aldın deme :D
hamzanın anlatımı buyur :)
;D ;D ;D ;D ;DTeam Management içerisindeki Reset My squad seçeneğine tıklayip Orjinal Squads 'i seç . Resmi yamayi geri yüklemek istersen Updated Squads'a tıklaman yeterli olacaktirhahha omffc 12 aldın deme :D
site nick: kirve1-9-8-8SON 8
hamachi nick: Canpolat1988
msn: [email protected]
FURKAN la ligada 20-21 tkm war bence 20 kişilikten yaparız 1 play off usulü sora 5 er 5er ayırırız gruplara ilk 3 çıkar çeyrek finalden dewam ederiz işte play offasite nick: kirve1-9-8-8SON 8
hamachi nick: Canpolat1988
msn: [email protected]
son 6oke oda olur ;D
16 kişi olcak hepsi play off ;)
Team Management içerisindeki Reset My squad seçeneğine tıklayip Orjinal Squads 'i seç . Resmi yamayi geri yüklemek istersen Updated Squads'a tıklaman yeterli olacaktir
son 6
16 kişi olcak hepsi play off ;)
Selo36
[email protected]
Beyler herkes indirsin b nordic i ;) bence.. ;)
Niqht
[email protected]
Bendede war çünkü :)
nick:3ceytmm akrdeşim yedeksin maçını yapmıon olursa gireceksin
msn:[email protected]