Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: melih123 - 30 Ekim 2007, 17:15:16
-
Sizce Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin sonucu ne olur?
Fenerbahçe kazanır
-
beşiktaş alır ama hakem faktörü etkili olmazsa ;)
-
Derbi sonuçlarini önceden kestirmek çok zor elbette ama Fenerbahçe ligde istikrar yakayabilmek için bu maçi kazanmak zorunda
1-0 olsun bizim olsun
-
Bjk 2-1 alır diorum
-
Fenerbahçemiz 2 : 0 Alir Diyorum.
-
1-1 biter
-
2-1 bjk alır
-
;)
-
;)
-
ya berabere biter yada Beşiktaş alır die dşünüyorum ;)
-
bnce seyircimiz onunde aliri<z
-
bnce seyircimiz onunde aliri<z
yani beşiktaş alır diorsun :D
şaka bir yana biz bu maçı alırız 1-0 we ya 2-1
-
son 15 mactır fenerbahce yenilmiyro bjkye
-
son 15 mactır fenerbahce yenilmiyro bjkye
sallama be o fenerin son 15 maçı yani ligte ş.liginde fln son 15 resmi maçta yenilmemiş hiç bizle alakası yok
-
Turkcell Süper Lig'de, yarın derbi maçta Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, son 15 resmi maçında yenilgi yüzü görmedi.
hmm ok
awatarım nasl la :D
-
Fenerli olduğumdan değil ama FENERBAHÇE kazanır ;)
-
Turkcell Süper Lig'de, yarın derbi maçta Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, son 15 resmi maçında yenilgi yüzü görmedi.
hmm ok
ne moronsun yazdığınıda okumuomusun ;D ;D nası yaptın la awatar sorunu avrdı en son ;D ;D ;D
-
besikats alacak :) :) :)
-
BERABERE BITMESINI ISTERIM.
AMA FENER ALICAK GIBIME GELIYO
-
fenerbahce:4-2besiktas(jımlastık kulubu)
-
fenerbahce:4-2besiktas(jımlastık kulubu)
komik bi tahmin son yıllarda tkmlar çok çekingen oynuorlar bu skor bence gerçekleşmez hayallerini yazmasaydın keşke
-
ıcımden geldı yazdım beıllı mı olur
-
ıcımden geldı yazdım beıllı mı olur
tabii snn düşüncen bu ndn olmasın allahın işine belli olmaz
-
hmm ok
ne moronsun yazdığınıda okumuomusun ;D ;D nası yaptın la awatar sorunu avrdı en son ;D ;D ;D
yoo ben sürekli awatar deisiyom
-
YAAWWW GOL ATTİKKKK
>:( >:(VERMEDİ HAKEM GOLÜMÜZÜ
> > >:( >:( >:(
-
;) ;) ;) ;)
-
F5 ller hep etki altına aldı hakemi hakem de salak salak kararlar verdi ;)
-
F5 ller hep etki altına aldı hakemi hakem de salak salak kararlar verdi ;)
Maç öncesindeki açıklamalarıyla
-
maç sonucu : fb 2-1 bjk
-
maç sonucu : fb 2-1 bjk
:'( :'(
-
hakem saolsun :D
-
hakem saolsun :D
O hakemi tenhada kıstırcam >:(
-
bjk ligden çekiliyo en hayırlısı küfür ettircek bu hakemler buz gibi gol nie vermez anlamam
-
bjk ligden çekiliyo en hayırlısı küfür ettircek bu hakemler buz gibi gol nie vermez anlamam
Çekiliyor mu ???
-
ewt paf team ile oynıcak, champ. liginde oynıcak
-
gol buz gibi goldü ama öncesinde faul varmış.diyecek birşey yok
-
BJK LİGDEN ÇEKİLDİ. DEDİ BJK BAŞKANI BUNDAN SONRA PAF DEVAM EDECEK FİFA YA BİLDİRCEZ DEDİ KABUL EDERLERSE
BENCE SANMAM O BİR ANLIK SİNİRLE SÖYLENMİŞ BİŞEY YANİ ÇAKİLEMEZ. ONCA FUTBOLCU NE OLACAK ?
-
Golden önce hakem faul çalmiş işte.oyuncular halen topla oynamaya devam ediyorlar.sonra pozisyonun devaminda gol oldu.Hakem doğal olarak vermedi golü.beşiktaşlı yöneticiler niye bu kadar bağirip çağiriyorlar anlamiyorum
-
iyi de o pozisyonun faul le alakası yok
-
öyle ya da böyle hakem düdüğü çalmış bi spor programında duydum olay hakkaten konudan uzaklaştırılıyo hakemi tartışıyolar onun bile bi adabı vardır adamlar hakemi eleştirirken düdük böle mi üflenir ismet diyolar ya ne alaka a......q adam çalmış düdüüü
-
yönetim istifa ;D
-
bncede Yönetim İstifa :D
-
bncede Yönetim İstifa :D
yönetim deil ulusoy istifa
-
öyle ya da böyle hakem düdüğü çalmış bi spor programında duydum olay hakkaten konudan uzaklaştırılıyo hakemi tartışıyolar onun bile bi adabı vardır adamlar hakemi eleştirirken düdük böle mi üflenir ismet diyolar ya ne alaka a......q adam çalmış düdüüü
evet izlemiştim bende ;D