bende pesımıstınkını alım hamza sen hukmen yenılsende olur ;D ;D;D ;D YOK LA 3TE 3 YAPRIZ İLK TURDA
CEMALAKKO 1 - 0 PESIMIST
COK IYI MUCADELE ETTIN VALLA DAYI TEBRIK ;)
lan yeter kim cekti bu eslesmeyi habire ballack la bu 4.macimiz
Hamza msn ye glsene senle konuşcmda birde t.y bşvurusu yptım bkarsan
CEMALAKKO 1 - 0 PESIMISTtbr kanka hamza sende yende ben hiç yapmayayım maçı ;D
COK IYI MUCADELE ETTIN VALLA DAYI TEBRIK ;)
lan yeter kim cekti bu eslesmeyi habire ballack la bu 4.macimiz
;D Demon Yarin 17.00 ila 23.30 arasi online olacağim.Bu süre zarfinda Knock Out cup turnuvasi ve buradaki maçlari yapalim mutlaka oke
Finalleri başka zaman oynariz .Bu ikisine öncelik verelim
izmirli2:2
hanzer:1
tbrk kardeşim şans senin yanındaydı
hamza benim çiziklik daha ne kadar kalcak
saolun beyler ztn hamza bilerek senden önce ben yapmadın seni finale saklıoruz :Dizmirli2:2
Tebrikler Gokhan
benm oynamama gerek bile kalmadi :)
saolun beyler ztn hamza bilerek senden önce ben yapmadın seni finale saklıoruz :Dizmirli2:2
Tebrikler Gokhan
oke aga açıorum hmn hemde rapor yerimden düşer dicektim nese salla ;Dsaolun beyler ztn hamza bilerek senden önce ben yapmadın seni finale saklıoruz :Dizmirli2:2
Tebrikler Gokhan
;D
aga bu arada ffc açar misin şimdi sana zahmet
oke aga açıorum hmn hemde rapor yerimdensaolun beyler ztn hamza bilerek senden önce ben yapmadın seni finale saklıoruz :Dizmirli2:2
Tebrikler Gokhan
;D
aga bu arada ffc açar misin şimdi sana zahmet
bu ne ya benim haberim yok nightmare ben miyim
bu ne ya benim haberim yok nightmare ben miyim
Uğurun kurduğu takımda senin adın vardi
ilk defa duyuyorum neyse ugursa olurbu ne ya benim haberim yok nightmare ben miyim
Uğurun kurduğu takımda senin adın vardi
BALLACH HADI YAPALIM !şaka mısın olms en snn galibiyetin 2 lik mi sayılacak hadi sen yenmiş ol 2-1 olsun biz çıaklım genede ;D
BALLACH HADI YAPALIM !şaka mısın olms en snn galibiyetin 2 lik mi sayılacak hadi sen yenmiş ol 2-1 olsun biz çıaklım genede ;D
o zmn okuma la zorlamı okutuom adama bak işin gücün boş işler yensen nolcak lan 2-1 olcakBALLACH HADI YAPALIM !şaka mısın olms en snn galibiyetin 2 lik mi sayılacak hadi sen yenmiş ol 2-1 olsun biz çıaklım genede ;D
IZMIRLI NE OLURSA OLSUN BANA KARSI DAWRANIYORSUN HER KONUDA YETTI ARTIK SESIMI CIKARMADIM AZCIK KENDI ISINE BAK HER BENIM MESAJIMA KONUMA YANIT WERMEN LAZIM
DEIL SENIN YORUMLARINI OKUMAK ISTEMIYORUM YETTI BE.... >:( >:( >:( >:(
BALLACH HADI YAPALIM !
CRAZY FİFACILAR - THE TAKIM İSMİ YAKINDA
KARTAL EMRE 3 - 0 UGUR
EMRE ÇUHADAR 3 - 0 WOLF
MASTAK 3 - 0 NIGHTMARE
RAKİPLERİMİZ MAÇLARINI OYNAMAYACAKLARMIŞ (HÜKMEN)