Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 08 CUPS => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => KNOCKOUT CUP => Konuyu başlatan: C3MALAKKo - 02 Kasım 2007, 13:47:22
-
(http://img104.imageshack.us/img104/371/321323zl1.jpg)
BELA07 - TTURK
MAÇLARIN OYNANMASI İÇİN VERİLEN SON TARİH 06.11.08 SALI GUNUDUR !!!
-
tur atlamisim. :D ;D
-
bklım nıght yeneceğiz
-
yazı turayla belırledım bı macı yapamadınız kac gunde
-
oke ugur hamachiye gir.
-
ii bari
-
CEMALAKKO 4 - 0 PUSAT
ARKADAS MACIN 60. DK LERINDE FLN KACTI 2 GOLU CORNERDEN ATMISIM DIYE ;) HALBIKI KENDISIDE ULTRA CUPTA YENDIGIM MACTA TEK GOLUNU CORNERDEN ATMISTI BI ANLAM VEREMIYORUM BEN BUNUN YAPTIGINA ;)...
-
ben böle güzel siteye böle bir adamı yakıştıramıyorum adam kornerden direğe çarptırıyo atıyo bir türlü taktiğini bvulmuş dönen topu %99 bir adam tamamlıyo gol oluyo sora yendim fark eattım vs. bueralarda ötüo bu cemal bozuntusunun olduğu bir turnuvaya bir daha girmicem ta ki hamza sitede bug olarak cemalin yaptığını gösterene kadar hamza şu konuya bir bak
-
Başarilar Beyler
-
oke ugur hamachiye gir.
Demon şu anda online sın
hemen hamachiye gelmezsen Uğurla ben oynayacağim.
My team cup turnuvasi ağindayim
-
VALLA İLGİNÇ NASIL GOLOLUYORKİ TAM ARINTILI ANLATIRSANIZ :)
-
Uğuru kim daha önce bulursa o oynayacak
Yazi turayla tur mu atlanir
-
ben böle güzel siteye böle bir adamı yakıştıramıyorum adam kornerden direğe çarptırıyo atıyo bir türlü taktiğini bvulmuş dönen topu %99 bir adam tamamlıyo gol oluyo sora yendim fark eattım vs. bueralarda ötüo bu cemal bozuntusunun olduğu bir turnuvaya bir daha girmicem ta ki hamza sitede bug olarak cemalin yaptığını gösterene kadar hamza şu konuya bir bak
knkaa yüzdeee yüzzz haklısın bendede öle yapıorr
-
Peki Al Turnuwa Senin Olsun.
Ben Çekiliyorum...
-
knkaa yüzdeee yüzzz haklısın bendede öle yapıorr
+ ;)
-
bu buglar kalkmassa bir daha hiç bir fifa 08 turnuvasına kayılmıyacağım size bol şanslar hamza hiç buralı değilsin bir baksan şu işe
-
hamza maçtaydı benimle knka
ugur 4-2 hamza maç için saol hamza
-
İlk defa duyuyorum kornerden bu kadar kolay gol atildiğini.Şu ana kadar fifa 08 oyununda fazla bug görmemiştim ama zamanla yeni bir şeyler bulursak geçen seneki gibi Hepsini yasaklariz.Merak etmeyin
-
Ballack 2 - 2 Uğur
( 90 dakika sonucu )
120 dakika sonucu : ballack 2-4 uğur
89.Dakikada yediğim golle 2-1 galip iken Skor beraberliğe taşindi.Uzatma dakikalarinda da uğurun attiği iki gol maçin skorunu tayin etti
Eline sağlik Uğur.
İstatistikler ;
(http://img66.yukle.tc/images/6262ww.JPG) (http://www.yukle.tc)
-
hamza yasaklarız diosun adam o kadar kolay gol atıyor yeniliyorum şimdi o maç geçerli mi olacak sana ne kadar kolay attğını anlatamam korneri atıyo üst direğe çarpıyo adamının önüne düşüyo ne hikmetse sora gol yapçek bişi yen %99 yok 2 maçtada
-
saol seninde eline sağlık knka
-
hamza yasaklarız diosun adam o kadar kolay gol atıyor yeniliyorum şimdi o maç geçerli mi olacak sana ne kadar kolay attğını anlatamam korneri atıyo üst direğe çarpıyo adamının önüne düşüyo ne hikmetse sora gol yapçek bişi yen %99 yok 2 maçtada
aynen katılıorum knka çok kolaya atıo ben sırf o yüzden yeniorr
-
Hmm.Vala önce kendim görmem lazim Hanzer yasaklayabilmem için.
-
hamza yenildiğimden değil Yemin Ederim İsterse 10-0 yensin hiç gıkımı çıkarmam ama adam gibi bugsuz gelsin yok bug değil dio bide ;D
-
hehehe süper bişi valla hamza 2 tane adam var buglanmış yetmiomu 2 mizde yalanmı atıyoruz yani 4 tane yememe değil bug lu yememe yediremiyorum
-
hyr önlemek için bişeler yapabilirsin ama onun elinde çoğunlukla 2 tane adamız yalan mı sölicez
-
işte benimde dediğim bug işte bu demon bunu yasaklıyalım diyordum
-
hamza bende easo dan maç yaparken görmüştüm ordan bazıları yapıyor cemalde kapmış hemen yasakla %90 gol oluyo çünkü
-
Tamam o zaman .Yasaklayalim Bunu
-
hamza 3 kişi olduk bu bugu yasaklıyormusun yoksa kendi bildiğine devam mı
-
ee hamza şimdi cemalle yaptğım maçlar geçerli mi ? buglu gol ?
-
hamza bende easo dan maç yaparken görmüştüm ordan bazıları yapıyor cemalde kapmış hemen yasakla %90 gol oluyo çünkü
Korneri direğe çarptirarark mi kullaniyorlar
Hangi Korner Gollerini yasaklayacağiz şimdi ?
-
Cemalle oynamadan evvel Buglar yasak değildi Pusat.Skoru Geçersiz Kılarsak doğru olmaz.
-
ya hamza sen sadece direğe vurdurup gol atmak kornerde yasak de ama direk direğe
-
ya hamza sen sadece direğe vurdurup gol atmak kornerde yasak de ama direk direğe
Tamam o zaman
Korner Kullanirken Topu Direğe Çarptirip Gol atmayi Yasakliyoruz..
-
hmm yani buglu gol yiyen son kurban ben oldum hamza o zaman buglarını yasaklama >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( yasaklamada bizde kullanalım cemal yeterince kullandı
-
hmm yani buglu gol yiyen son kurban ben oldum hamza o zaman buglarını yasaklama >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( yasaklamada bizde kullanalım cemal yeterince kullandı
Hanzer öyle çok konuştunki , uğuru yenip yari finale adımı yazdirsaydim yerimi sana verecektim gerçekten.Alti üstü bi turnuvadan elendin ne kadar büyütüosn bunu böyle .Son kurban sen oldun demek :) :)
-
tmm yaz kural vs. diye
-
1 Gün Ban cezasi aldin Bu Mesajindan ötürü
-
tmm yaz kural vs. diye
Birazdan duyurular bölümüne yazacağim ;)
-
Hanzer bu laflari yakiştiramadim sana . Kendi sitendeki turnuvaya laf atiyorsun.Konuşmalarina dikkat et lütfen bundan sonra
-
tamam hamza özür dilerim çizik üye olayını kaldırırmısın bir daha olmıcak ama sinirlerim son noktaya geldi dediğim gibi 10 tane yiyeyim ama adam gibi yiyeyim
-
tamam hamza özür dilerim çizik üye olayını kaldırırmısın bir daha olmıcak ama sinirlerim son noktaya geldi dediğim gibi 10 tane yiyeyim ama adam gibi yiyeyim
tamam hanzer kaldiriyorum.Üye banlamayi kesinlikle sevmiyorum ama Oyunsitenize ve turnuvalarina kim laf ederse dayanamiyorum.Neyse olur böyle şeyler arada.Önemli olan özür dilemendi.
Bundan sonra Bu şekilde gol yenilmeyecek zaten.Birazdan duyurular Bölümünde de duyuracağim yeni kuralimizi
-
beyler bugları yasaklamayın sadece kornerden atılan o saçma sapan golü kaldırın
-
beyler bugları yasaklamayın sadece kornerden atılan o saçma sapan golü kaldırın
Evet sadece o yasaklanacak zaten uğur
-
ok ben maça ;D ;D ßß
-
ne dıyon lan sen hamza sadece son 2 golu cornerden attım hem yasak fln deıldı ben attıgımda mac
BU MAC GECERSIZ OLURSA SITEDEN UYELIGIMI SILERIM BASKADA BISI DEMIYORUM ;)
-
ne dıyon lan sen hamza sadece son 2 golu cornerden attım hem yasak fln deıldı ben attıgımda mac
Cemalle oynamadan evvel Buglar yasak değildi Pusat.Skoru Geçersiz Kılarsak doğru olmaz.
-
Tmm dır herkez maçını ypsın
-
Kaç maç kaldi oynanilmayan
-
İki maç gzüme çarptı ama cemalin maçı birde sizin maç Hamza
-
İki maç gzüme çarptı ama cemalin maçı birde sizin maç Hamza
hmm oke
-
ne dıyon lan sen hamza sadece son 2 golu bugdan attım hem yasak fln deıldı ben attıgımda mac
Hamza Ayenen şunu yap hanzer üzülme ama maçı iptal olamaz başka bir turnuvada başarılı olursun inş. kusura bakma ama o zaman yasak olan bir durum değildi örn fifa 07 de ilk zamanlardaki bugları say kaç yüz kişi o buglardan kaç maç kaybetti boşver ;)
-
Tamam o zaman .Yasaklayalim Bunu
hey allahım ya neyını yasaklıyosun hamza gormeden valla abartıyolar yok 100&99 mus yok 100%90 mıs valla hazerle oynarken en az 6-7 vorner kullandım ve 2 golu anca attım dedıgım gııb geregınden fazla abartıyolar o ısı yapmakta kolay bırsey deıl once topun yonunu hızını ayarlıcaksında top senın adama gelıcekte kafayı vurcaksın .. ustelık engellıyenler var ben senceruyla yaparken tanırsınız onu bıtane bıle atamıyorum nerdeyse kafa topunu hep alıyo bence gormeden yasaklman sacmalık olur hamza adamlar yenıldıklerı ıcın yedıremıyolar ..!! hatırlarsan fifa 07 dede mert 961 ve xsideboy paso corner olunca aha ıste gol oldu dıye oynuyoduk kendılerıne gore bı taktıklerı vardı 3 cornerden bırını mutlaka gole cevırıyolardı .!! o halde 07 de neden yasklamadınız buda aynen ole bısı gorundugu kadar kolay deıl cok abartmıslar senı kandırmak ıcın !!!!...
-
Hanzer öyle çok konuştunki , uğuru yenip yari finale adımı yazdirsaydim yerimi sana verecektim gerçekten.Alti üstü bi turnuvadan elendin ne kadar büyütüosn bunu böyle .Son kurban sen oldun demek :) :)
AL ISTE HAMZA BOYLE SACMA SAPAN KONUSAN ADAMIN SOZUNE KANIP BUGLARI KALDIRMAYA KALKIYOSUN HALBIKI ONLA MACIMIZDA CORNERLERI GEC GENE 2-0 ALIYODUM ADAM KENDINE PAY CIKARMAK ICIN ELINDEN GELENI YAPIYO AMA A BUNU DIYORUM ODA BU TAKTIGI BILSEYDI EGER YEMIN EDERIMKI BOYLE KONUSMICAKTI !!! UGURA GELINCE SENDE BILIYOSUNKI 2 MEYDAN OKUMA MACINDA YENEREK REZIL ETTIGIM ICIN BANA KARSI DURUMDA ;) HALA ONLARI DINLIYOSAN YAPICAK BISI YOK !
-
;D ;D ;D
-
;D ;D ;D
ımzana guluyo olmalısın garibim :D :D :D :D
-
ADAM MAC SKORUNUN SAYILCAGINI ANLAYINCA GORDUGUNUZ GIBI 190 DERECE DONMUS :D NE DEDIGINI KENDI BILE BILMIYO
-
boş boş konuşuorsun cemall kimse dinlemior :D :D
-
NE DINLEMIYO MALLOZ DAHA KIMSE GOREMDIKI YAZILARI ;D
-
ya hamza ne kaldırması ya oooo öle şeymi olur ben denedim pratice ten 100 kere 5 gol attım %60 gol oluor ztn korner bu duran top gol olma şansı %50 sdce %10 luk için yasakşlanmasına inanamıorum ve sdce cemalle ben biliordum hiç biriniz bilmior die yaskalamak istiorsunuz çok saçma 07 de bi sürür gol attınız kornerden onda kaçtı gol atmna şansı hanzer %90 lardaydı kimsenin seis çıkmadı taa 07 sonlarına doru yasaklandı ztn zor gol atılıor yasaklayın oz mn onu yasaklarsanız q+w yasaklayın rakip sahada %70 tutuo >:( >:(
-
YANI ;)
-
bencede yasaklanmasi cok sacma. atabilen arkadaslara kimsenin karisma hakki yok bence. hem benim icin o bir bug degildir cünkü adamlar kendileri yapmis oyuna demek falsolu kornerden gol atabilelim diye hem herzaman girmiyor.
-
evet kardesım burda 2 tane uye hamzanında kanına gırdı kınıyorum onları sıddetle :P ;D ;D
-
ya hamza ne kaldırması ya oooo öle şeymi olur ben denedim pratice ten 100 kere 5 gol attım %60 gol oluor ztn korner bu duran top gol olma şansı %50 sdce %10 luk için yasakşlanmasına inanamıorum ve sdce cemalle ben biliordum hiç biriniz bilmior die yaskalamak istiorsunuz çok saçma 07 de bi sürür gol attınız kornerden onda kaçtı gol atmna şansı hanzer %90 lardaydı kimsenin seis çıkmadı taa 07 sonlarına doru yasaklandı ztn zor gol atılıor yasaklayın oz mn onu yasaklarsanız q+w yasaklayın rakip sahada %70 tutuo >:( >:(
İNGİLTRE LİGİ MAÇINDA BANADA AYNI GOLDEN BİR TANE ATTI AMA BENCENE BYLE ŞEYLER GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDA OLAN ŞEYLER BENCENE Q-W DEN BAŞLAYAR TMM ROKET ŞUT HARİÇ DİĞER BUGLARIN KALDIRILMASI KÖTÜ :'( :'(
-
Beyler ben karişmiyorum .İsterseniz bir anket açin . Herkes yorumunu yapsin orada
-
ankete gerek yok hamza ben dahıl 4 kısı kaldırılmasın dedı hatta pusatta kaldırlmasın dedı bızde kullanalım dedı onla bırlıkte 5 zaten gunumuz futboldada olan sey bunlar tugayında dedıgı gıbı ;) ;)
-
nıght 0-1 tugay
Rakibimi öncellikle kutluyorum tur onun hakkıydı diyebiliriz 84 dk da robihonunn ayaığından bulduğumuz golle yarı finalle çkayoruz burdan fair play çerçevesi içinde geçen maç sonuçu rakibi mi kutluyorum
-
;D tebrıks
-
tebrikler tugay
-
ya kimse knockout aginda yok. nasi rakibimle macimi yapcam. wolf seninle bi macimiz var. ona göre gir su aga artik.
-
ya kimse knockout aginda yok. nasi rakibimle macimi yapcam. wolf seninle bi macimiz var. ona göre gir su aga artik.
Hükmen kazandin sen bu maçi kardeş
Cemal yari finalleri bekliyoruz
-
tmm
-
Kolay gelsin
-
yaiyide kimse yok agda haketmeden mac kazaniyoruz. insallah bidaha rakibimle oynarim.
-
yaiyide kimse yok agda haketmeden mac kazaniyoruz. insallah bidaha rakibimle oynarim.
Sen rakibininin msnini ekle kardeşim.Herkes ağa katilmayabilir
-
beyler hamza kaldırılsın yaa bende oynamam turnuvalarda
-
haklisinda hamachi tam bu isler icin aslinda. msn de tek arkadaslari filan eklemek istiyom. neyse yari finalleri bekleyelim bakalim.
-
HAMZA TMM DA 3 GUN DAHA VAR SURENIN DOLMASINA DUN ACMSIM DAHA NE KURASI BENDE SANA KANDIM ;D
-
ARKADAŞLAR BY_WOLF MAÇINI OYNAMIYACAKMIŞ ADMİNİMİZE KIRKINMIŞ ULTRA LİG B DEN DOLAYI KİRVE YİNE MAÇ OYNAMADAN YARI FİNALE ÇIKAN İSİM OLMUŞTUR ONA YARI FİNALDE BAŞARILAR DİLERİM
-
oynama ;)
-
oynama ;)
sanane sanamı dedim bu arada seninde imzan süperr ;D ;D
-
haklisinda hamachi tam bu isler icin aslinda. msn de tek arkadaslari filan eklemek istiyom. neyse yari finalleri bekleyelim bakalim.
Hamachide beklersin önce.baktinki gelmedi 1-2 gün sonra msnine ekle.Maçinizi oynadiktan sonra silersin istersen kişi listenden
-
HAMZA TMM DA 3 GUN DAHA VAR SURENIN DOLMASINA DUN ACMSIM DAHA NE KURASI BENDE SANA KANDIM ;D
Ama oynandi tüm maçlar işte.Boşuna beklemeyelim diye söyledim
-
oynama ;)
Beyler ben bu işe karişmiyorum.Siz gidin bi anket açin isterseniz.Çoğunluk ne derse o geçerli olsun.
-
oynama ;)
Beyler ben bu işe karişmiyorum.Siz gidin bi anket açin isterseniz.Çoğunluk ne derse o geçerli olsun.
ANKET EN İYİSİ BU BYLE OLMAZ AMA BENCENE ROKET ŞUTTAN BŞKA BUG KAPANMASIN CORNERDEN DİREK GOLDE OLSUN BNCENNE ZATEN 1000 DE 1 ATILIYOO ;) :)
-
evet ;)
-
YARIFINALI BELIRLIYORUM !! ;)
-
harbiden yaw demekki biz dewame delim cemal ;D ;D