BAŞARILAR BEYLER
Başarilar
Başarilar
HAMZA HAMACHİ AĞINDA YOKSUN BİR AN ÖNCE GEL HAMACHİYEDE YAPALIM MAÇLARIMIZI
CEMALAKKO 3 - 2 PESİMİST
CEMALAKKO 3 - 2 PESİMİST
GELSENE HADI HAMZA MSJ YAZDIM YAPALIM MACI
hamza hadı gel hamachıye cıkcam vaktım yok 2 macımız var !!
1. cemalokko gibibencede
CEMALAKKO 2 - 0 SİNOPLU:-\ :-\ :D :D tbr kanka artk şampiyon oldun
bakıyorum aranızdan su sızmıyor :) :) :) :)CEMALAKKO 2 - 0 SİNOPLU:-\ :-\ :D :D tbr kanka artk şampiyon oldun
bir tek sen sızıorsun ;Dbakıyorum aranızdan su sızmıyor :) :) :) :)CEMALAKKO 2 - 0 SİNOPLU:-\ :-\ :D :D tbr kanka artk şampiyon oldun
evet tbrk kardeşim
nası deil lan :Devet tbrk kardeşim
daha 2 macım var beyler izmirliyle aramızda 2 puan fark var bakarsın yenılırım bı macı gecer benı bellı deıl daha tam ;)
belkı melıhe yenılcem ne malum ?aramızda kaç puan war
2 galıbabnm hala şansım war ama %20 ;D ;D
bana kaybetmeseydın 1.cıydın bılıon dımı ;Dewt snn yüzünden seni yenemedim :D :D :D
;D OLSUN BENDE KLAVUZA KAYBETTIM AMA SANA YENILSEYDIM HIRSLANIP O MAÇIDA LABILIRDIM ;Dsenaryolar başladı hanzerde 2. olmaya çalışıor ;D
olamam ama 2. veya 3. olabilirim2.de oalmıcan olm BEN MAÇALRIMI SATIN ALICAM ;D
1. olsun ben siteyi bırakırım ;D ;D
;D
;D
imzanda tam süper
;D
beyler yarın bıtırek ıstersenız ?
hamza gibi :) :D ;D ;D ;Dbeyler yarın bıtırek ıstersenız ?
Bir kaç gün daha devam etsin bence .herkes maçlarini oynar böylece rahatlikla
helal olsun maçalrını tamamladın ben bi hamzayı bulamıom nese sınavım ar yrn hamza gelirsen bana p.m at yapalım
helal olsun maçalrını tamamladın ben bi hamzayı bulamıom nese sınavım ar yrn hamza gelirsen bana p.m at yapalım
Bende hamza abiyi arıom bi tek onla kaldı macım :D ((())) HAMZA ABİ ARANIYOR ! ((()))
Valla benimde 25 puanım var Hamza'dan alırsam maçı 28 puanım olacak ve ilk 5 e girme şansımda olacak :)
Valla benimde 25 puanım var Hamza'dan alırsam maçı 28 puanım olacak ve ilk 5 e girme şansımda olacak :)
Ben müsaidim şimdi yapabiliriz ibrahim
Ben müsaidim şimdi yapabiliriz ibrahim
tbrk aldın maçı 2-1
HADI HAMZAAAA ;D
HADI HAMZAAAA ;D
spanish cupa mi gircez
HADI HAMZAAAA ;D
spanish cupa mi gircez
YAAAANIIII ;)
tbr cemal ilk 5 desin sanırım ;) ;)
SİTE KAYITLARINI ACIM ISTERSEN SIMDI BELLI OLDU ZATEN HEMEN HEMEN _?