BAŞARILAR BEYLER
EYWBAŞARILAR BEYLER
saol klavuz sana da başarilar
ben müsaidim gel yapalım hemen şimdi
bende müsaidim hamza abi ;)
Tamam bu gece yapacağim hepinizleya deneme aga onla hayli hayli hayli yenilirsin
yeni kolluk aldim onu deniyorum
azcik bekleyin beyler
Tamam bu gece yapacağim hepinizleya deneme aga onla hayli hayli hayli yenilirsin
azcik bekleyin beyler
ben cenabetim bgn kaçırma bu fırsatı derim sana ;D
azcik bekleyin beyler
ben cenabetim bgn kaçırma bu fırsatı derim sana ;D
1-2 saat mi ooo hadi yapalım bitsin şu iş ;D
melih sana mesaj yazdim hamachiden baksanaaga hamana rest at düşmüşsün
melih sana mesaj yazdim hamachiden baksanaaga hamana rest at düşmüşsün
hamza hani kornerden direğe çarptırma bug olcaktı ... adamlar kornerden dayıyolar daha sakın bug yapma bu turnuvada artık bende full buglu oynıcam 3 tane bug öğrendim herkesle görüşçez suçu olmayan arkadaşlarada özür diliyorum sinirlerim üst noktada buglarla maçta görüşmek üzeregörüşürüz ;)
hamza hani kornerden direğe çarptırma bug olcaktı ... adamlar kornerden dayıyolar daha sakın bug yapma bu turnuvada artık bende full buglu oynıcam 3 tane bug öğrendim herkesle görüşçez suçu olmayan arkadaşlarada özür diliyorum sinirlerim üst noktada buglarla maçta görüşmek üzere
hamza hani kornerden direğe çarptırma bug olcaktı ... adamlar kornerden dayıyolar daha sakın bug yapma bu turnuvada artık bende full buglu oynıcam 3 tane bug öğrendim herkesle görüşçez suçu olmayan arkadaşlarada özür diliyorum sinirlerim üst noktada buglarla maçta görüşmek üzere
ok saçma hazma kenidleri bilmior die kaldırmaya çalışıorlar o kalkarrsa q.w de kalkar o zmn ;)hamza hani kornerden direğe çarptırma bug olcaktı ... adamlar kornerden dayıyolar daha sakın bug yapma bu turnuvada artık bende full buglu oynıcam 3 tane bug öğrendim herkesle görüşçez suçu olmayan arkadaşlarada özür diliyorum sinirlerim üst noktada buglarla maçta görüşmek üzere
Ben karişmiyorum bu işe . siz gidin bi anket açin isterseniz.Çoğunluk kaldirilsin derse kaldiririz
ok saçma hazma kenidleri bilmior die kaldırmaya çalışıorlar o kalkarrs.w de kalkar o zmn ;)hamza hani kornerden direğe çarptırma bug olcaktı ... adamlar kornerden dayıyolar daha sakın bug yapma bu turnuvada artık bende full buglu oynıcam 3 tane bug öğrendim herkesle görüşçez suçu olmayan arkadaşlarada özür diliyorum sinirlerim üst noktada buglarla maçta görüşmek üzere
Ben karişmiyorum bu işe . siz gidin bi anket açin isterseniz.Çoğunluk kaldirilsin derse kaldiririz
hamza hadı gel hamachıye cıkcam vaktım yok 2 macımız var !!
snn bilçdğin kdarıyla q+w kaldırmaya grk yok diosun öğrenmişler qw yu her top atışında kalecişyle karşı karşıy kalınıor oda bug o zmnok saçma hazma kenidleri bilmior die kaldırmaya çalışıorlar o kalkarrs.w de kalkar o zmn ;)hamza hani kornerden direğe çarptırma bug olcaktı ... adamlar kornerden dayıyolar daha sakın bug yapma bu turnuvada artık bende full buglu oynıcam 3 tane bug öğrendim herkesle görüşçez suçu olmayan arkadaşlarada özür diliyorum sinirlerim üst noktada buglarla maçta görüşmek üzere
bu oyunda. q+ w yi kaldirmaya gerek yok ama kornerden henüz bu şekilde gol yemedim yani tam bug mu değil mi bi fikrim yok.Bug olsa da olmasa da ben karişmayacağim buna.Israrla kaldirilsin diyenler olursa az önce de söylediğim gibi gidip bi anket açsinlar
Biz Cemalle giriyoruz.ok sorada ben bekliorum seni :D
Ballack 2 - 0 Melihtbrkler hamza ;)
Ellerine sağlik melih.Güzel maç oldu.Uzun zamandir fifa oynamiyordum.ilk maçimdan 3 puan çıkarmak iyi oldu.
Ballack 1 - 4 cemaltbrkler cemal
Ballack 2 - 0 Melihtbrkler hamza ;)
Ellerine sağlik melih.Güzel maç oldu.Uzun zamandir fifa oynamiyordum.ilk maçimdan 3 puan çıkarmak iyi oldu.
Hamza gel bızde yapalım maçımızı beklıyorum hem hamacı hem msn .. ;)
Ballack 1 - 4 cemal
Ballack 1 - 4 cemal
tbrx cemal
hadi hamza yapalım bitsin artk ;)Ballack 1 - 4 cemal
tbrx cemal
klavuz hamachiye gelsene biz de yapalim
Ballack 1 - 4 cemal
tbrx cemal
hamzaya yenil len yoksa şampiyon olcan :DBallack 1 - 4 cemal
tbrx cemal
YOK OLDUN BİRDEN HAMZA :)
NERDESİN. 5DK İÇİNDE GELDE BİTİRELİM ŞUNU
Ballack 1 - 4 cemal
tbrx cemal
Ballack 1 - 4 cemal
tbrx cemal
Acil çıkmam gerekti.k.bakma .hemen yapabiliriz istersen şimdi
hamza ilk 5 e girme sansın varmı ??? ??? :) :) :)
hamza yapalım mı
yoksun halen
tebrikler hamza iyi gidiyorsun inş. gidersin ilk 5 e
yoksun halen
valla vardım msj atıodum sana cvpvermiodun sonra çıktın :S
basarilar
BALLACK 1 - 0 İZMİRLİtbr şu son maçımı almayı çok istiordum gerçektende çünkü cemali geçip belkide 1. oalcaktım ense ne yapalım kaderde warmış keder
Çok çekişmeli maç oldu. ikimizde bol pozisyon kaçirdik. ama 3 puani daha çok hak ettiğimi düşünüyorum. son 10 dakikada 2 topum direkten döndü.Yinede bu zorlu maçi kayipsiz atlattiğim için mutluyum
BALLACK 1 - 0 İZMİRLİtbr şu son maçımı almayı çok istiordum gerçektende çünkü cemali geçip belkide 1. oalcaktım ense ne yapalım kaderde warmış keder
Çok çekişmeli maç oldu. ikimizde bol pozisyon kaçirdik. ama 3 puani daha çok hak ettiğimi düşünüyorum. son 10 dakikada 2 topum direkten döndü.Yinede bu zorlu maçi kayipsiz atlattiğim için mutluyum
hadi hamza yapalım
BALLACK 1 - 1 TTTÜRK
Önemli bir puan aldim.Zor maç oldu gerçekten.eline sağlik TTTÜRK
BALLACK 1 - 1 TTTÜRK
Önemli bir puan aldim.Zor maç oldu gerçekten.eline sağlik TTTÜRK
$eninde karde$im ;)
ben yemeğe gidip geliyorm
BALLACK 1 - 0 İZMİRLİ
BALLACK 1 - 0 İZMİRLİ
ehe ;D hala 1. lık umudum var
ewtBALLACK 1 - 0 İZMİRLİ
senin puanin 32 miydi
ewtBALLACK 1 - 0 İZMİRLİ
senin puanin 32 miydi
yenmeseydin ben oalcaktım ama :)ewtBALLACK 1 - 0 İZMİRLİ
senin puanin 32 miydi
hmm.cemalden daha yüksek puan toplayan yok değil mi şu anda
tbrx
Beyler durum çok kritik..
İlk 5 ;
7 Kişi arasında...
1.CEMALAKKO (İLK 5 TE ZATEN)
2.İZMİRLİ (İLK 5 TE ZATEN)
3.PUSAT (İLK 5 TE ZATEN)
4.HAMZA (BÜYÜK İHTİMAL İLK 5 TE)
5.KARTAL EMRE (KRİTİK)
6.BYKILAVUZ(KRİTİK)
7.TTTURK (SANIRIM TTTURK GİRECEK)
ARASINDA
İlk 5 ;
7 Kişi arasında...
3.PUSAT (İLK 5 TE ZATEN)
5.KARTAL EMRE (KRİTİK)
6.BYKILAVUZ(KRİTİK)
ARASINDA
Kartal Emrenin puani kaçti ibrahim
İlk 5 ;
7 Kişi arasında...
3.PUSAT (İLK 5 TE ZATEN)
5.KARTAL EMRE (KRİTİK)
6.BYKILAVUZ(KRİTİK)
ARASINDA
22 senle maçı var heralde
İlk 5 ;
7 Kişi arasında...
3.PUSAT (İLK 5 TE ZATEN)
5.KARTAL EMRE (KRİTİK)
6.BYKILAVUZ(KRİTİK)
ARASINDA
22 senle maçı var heralde
evet çok kritik bi maç olacak benim puanimda 23 çünki
gerçi daha 4 maçim eksik ama belli olmaz genede.ilk 5 garanti değil
ben bi puan durumu hazırladım ama ölesine biraz kabaca oldu :) :) :)
waaaoww hamza yakaladın beniben bi puan durumu hazırladım ama ölesine biraz kabaca oldu :) :) :)
olsun iyi olmuş .eline sağlik
waaaoww hamza yakaladın beniben bi puan durumu hazırladım ama ölesine biraz kabaca oldu :) :) :)
olsun iyi olmuş .eline sağlik