Niqht : 3 Sinoplu : 1tbrkler night ;)
Niqht : 3 Sinoplu : 1
Niqht : 3 Pusat : 0
Niqht : 1 xsideboy:2 (eski nicki galiba şimdikini bilmiom )
Niqht : 1 xsideboy:2 (eski nicki galiba şimdikini bilmiom )
şimdide böyle
benim fikstürde göremeyince degişti sandımNiqht : 1 xsideboy:2 (eski nicki galiba şimdikini bilmiom )
şimdide böyle
BYKILAVUZ 2 NİGHTMARE 1
cemalakko 3 - 0 nıghtmare
1 gol cornerden abartma
ELEMELERDEN ÇEKİLİYORUM ARKADAŞLAR HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİM....
night yaptığın çocukça bilior musun bir maçlık adam deilim bir maçö için yalan sölemem hemde yemin ediorum yinede inanmıorsun ama bana bunu bilerek yaptın maçı yaptın hatta kaçtın her maç sorası delil toplayacak halim yok tmm diorum siliorum maçı gel yapalım diorum yine kabullenmiorsun daha fazla sana sölüceğim yok ama şunu bil bir maç için kendimi küçük düşürmemm yalanda sölemem yenildiğim maçalrıda yazdım ben şu ana kdr yada oyunsitenizden önceki sitelerimdeki üyelere sorabilirsin hiç bir maçımda olay yada kavga çıkmamıştır ve skor konuşulmamıştır yalan fln die ilk defa sen sölüorsun bizde insanız gurumuza yediremioruz bu kdr laf sölüorsun daha sorada sitede adam kalmamış diorsun halbuki bir kaç kişi dışında yine herkes bu sitede başka sitelere giden bizi satanlar gitti halbuki gerçek adamlar şimdi ortaya çıkıor .
Tmm gökhan uzatmayalım boşver..ENES UZADI ARTK DELİKANLI GİBİ DİOM YAPALIM MSJIMI EDİTLİYECEĞİM HYR DİORSUN SORA BURAYA ALAYCI BİR ŞEKİLDE MSJ ATIORSUN WE ÇEKİLİORSUN ÇEKİLMEK İSTERSEN ÇEKİL ZTN KİMSE ZORLA BİRİNİ TUTAMAZ pfffff akşam akşam yine keyfim kaçtı nesenight yaptığın çocukça bilior musun bir maçlık adam deilim bir maçö için yalan sölemem hemde yemin ediorum yinede inanmıorsun ama bana bunu bilerek yaptın maçı yaptın hatta kaçtın her maç sorası delil toplayacak halim yok tmm diorum siliorum maçı gel yapalım diorum yine kabullenmiorsun daha fazla sana sölüceğim yok ama şunu bil bir maç için kendimi küçük düşürmemm yalanda sölemem yenildiğim maçalrıda yazdım ben şu ana kdr yada oyunsitenizden önceki sitelerimdeki üyelere sorabilirsin hiç bir maçımda olay yada kavga çıkmamıştır ve skor konuşulmamıştır yalan fln die ilk defa sen sölüorsun bizde insanız gurumuza yediremioruz bu kdr laf sölüorsun daha sorada sitede adam kalmamış diorsun halbuki bir kaç kişi dışında yine herkes bu sitede başka sitelere giden bizi satanlar gitti halbuki gerçek adamlar şimdi ortaya çıkıor .
SALLA GOKHAN 10 MAC YAPSANIZ HEPSINI SEN ALIRSIN ZATEN YALAN SOYLEDIGINE KIMSE INANMAZ BI MAÇ ICIN BSWER ;)nese ya artk önüme bakıom
arkama gelicek delikanlı olmadı daha
ok doru diorsun bu zmnda herkes birbirinin sırtından vuruor ib.nelik parayla deil nese partner cupta hamzalar idaa lı konuşuor ilk turda onalrşla bizi eşleştir ok mi ;Darkama gelicek delikanlı olmadı daha
BELLI OLMAZ SEN DIKKAT ET GENEDE ZAMAN KOTU ....... :P ;)
;D ya ıs lafa gelınce herkes konusur alırz havalarını merak etme ;)ewt repelri şimdiden at bence bize :D
SALLA GOKHAN 10 MAC YAPSANIZ HEPSINI SEN ALIRSIN ZATEN YALAN SOYLEDIGINE KIMSE INANMAZ BI MAÇ ICIN BSWER ;)
ne açsın kardeş bekle yazıcazİstediğim zaman yazarımBYKILAVUZ 2 NİGHTMARE 1
ne açsın kardeş bekle yazıcazBYKILAVUZ 2 NİGHTMARE 1
adam gibi konuş....sensin !!!AÇ!!!...İstediğim zaman yazarım >:(
sitir buraya yazman kendi konuna yazkesne açsın kardeş bekle yazıcazBYKILAVUZ 2 NİGHTMARE 1
adam gibi konuş....sensin !!!AÇ!!!...İstediğim zaman yazarım >:(
sitir buraya yazman kendi konuna yazkesne açsın kardeş bekle yazıcazBYKILAVUZ 2 NİGHTMARE 1
adam gibi konuş....sensin !!!AÇ!!!...İstediğim zaman yazarım >:(