TTURK 1-0 CEMALAKKO
:D ulan turk 1. olcan bu gıdısle benıde yendın ızmırlıyıde bakalım nolcak :Dben yendim olm admı
:D ulan turk 1. olcan bu gıdısle benıde yendın ızmırlıyıde bakalım nolcak :Dben yendim olm admı
WAY BE BİR TEK BEN YENMİŞİM ARAKDAŞI 8) 8) 8) :D(http://img210.imageshack.us/img210/3629/stelerarasiqm6.jpg)OYUNSİTENİZ SEÇMELERİNDE YARIŞMAKTA OLAN "TTURK"ÜN FİKSTÜRÜ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. MAÇLARIN OYNANMASI İÇİN VERİLEN SON TARİH 15 KASIM PERŞEMBE GÜNÜDÜR.
BAŞARILAR
TTURK 1-0 CEMALAKKO
TTURK - HAMZA
TTURK 0-1 İZMİRLİ
TTURK - PESİMİST
TTURK 3-1 PUSAT
TTURK 1-0 KARTAL EMRE
TTURK- SİNOPLU
TTURK 3-0 NİGHTMARE
TTURK - MELİH
TTURK 2-1 XSİDEBOY
TTURK - UGUR
TTURK- EKO
TTURK - BYKILAVUZ
TTURK 3-0 DEMON_TR
Tttürk ,mactaydik bilader kusura bakma $imdi gel yapaq bekliorum
mesaj alimini kapatmişsin sanirim . ismine sağ tıklayinca sohbet seçeneği aktif görünmüyor online olduğun halde
onu bi açar misin oynayalim maçimizi
Tttürk ,mactaydik bilader kusura bakma $imdi gel yap. bekliorum
mesaj alimini kapatmişsin sanirim . ismine sağ tıklayinca sohbet seçeneği aktif görünmüyor online olduğun halde
est.problem değil
yemek yiyip geliyorum oke
est.problem değil
yemek yiyip geliyorum oke
ok affiyet olsun krdsm bu arada tbrk
TTURK 1-1 HAMZA
tbrk ederim kardsimi iyi oynadi !! ;)
TTURK 5-4 BYKILAVUZ
TTURK 5-4 BYKILAVUZ
tbrkler
tşklr tturk
PESİMİST 2-0 TTURK
tbrk ederim krd$m
YARİN AKŞAM OSC MÜSABAKALARİNİN TAMAMLANMASİ İÇİN VERİLEN SÜRE DOLMUŞ OLACAKTİR
BİLGİNİZE..!
BİLGİNİZE..!
hamza kard$m aha söyliyim sana saat su an 14.30 ben saat 24 kadar ONLINEM !!!sonra 2nizide puan verilmicek vln demeyin adam gelmese agima o saate kadar beni baglamaz !!!!
BİLGİNİZE..!
hamza kard$m aha söyliyim sana saat su an 14.30 ben saat 24 kadar ONLINEM !!!sonra 2nizide puan verilmicek vln demeyin adam gelmese agima o saate kadar beni baglamaz !!!!
NASI BAGLAMAZ ? BURDA TURNUVAYI BEN YONETIYORUM SENDE ILK BASLARDA 4-5 GUN YOKTUN ORTALIKLARDA AMA MELIH VARDI ;)
COK BASIT BUGUNE KADAR MACLARI YAPMAMIZ ICIN ZAMAN MI VERILMIS VERILMIS KIMIN TAFAINDAN SENIN TAFINDAN VERILMIS BU SÜRE YÖNETIYORUSUN YA ONDAN YANE O YÜZDEN ADAM GELME MECBUIYETINDE BUGUN GELMESE 3-0 BUKADAR BASIT
HAMZA KARDESIM SITE SENIN ADALETLI KARARIN VERILECGINDEN EMINIM SEN BI BAKARMISIN BURAYA !!!
lan klavuz sana noluyo lan :D
HEHE TURK OKADAR BASIT DEMEKKI HA OKEY OZMN MELIH SENDEN 6 SAAT 34 DK 22 SANIYE DAHA FAZLA ONLINE OLDUGU ICIN 3 PUANI O HAK ETTI KONU KAPANMISTIR ;) :-*
;) ;)eyw yiğenim ;D
ağzına sağlık :D Gökhan
;) ;)eyw yiğenim ;D
ağzına sağlık :D Gökhan
;D KESİLMİŞİ VAR DESEMMI ACABAbendede war istiosan :D
Quaresma hakli beylernası ya adma ilk günler gelmedi son zmda melih yok nolcak bu melihe haksızlık olur bence
turnuvanın başinda fazla online olmadi ama son 4-5 gündür sürekli sitede.melih zaten çok nadir giriyor.
Bu gece içinde Melih buraya mesaj atmaz ise hükmen galip geleceksin kardeş
Quaresma hakli beylernası ya adma ilk günler gelmedi son zmda melih yok nolcak bu melihe haksızlık olur bence
turnuvanın başinda fazla online olmadi ama son 4-5 gündür sürekli sitede.melih zaten çok nadir giriyor.
ama basamak fark edecek ;)Quaresma hakli beylernası ya adma ilk günler gelmedi son zmda melih yok nolcak bu melihe haksızlık olur bence
Melihin zaten iddasi yok ilk 5 için .dolayisiyla kimseye haksizlik yapilmasi da söz konusu olamaz.eğer Bu maç İlk 5 e girme mücadelesi verecek olan 2 Kişiyi ilgilendirseydi o zaman Kendilerine bi kaç gün ek süre verirdim.ama dediğim gibi melihin zaten bi iddiasi yok.quaresma da ilk 5 i garantiledi.Yani hükmen yazsa da yazmasa da değişen bir şey olmayacak.Bunu niye bu kadar büyüttünüzki şimdi
NE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
o zmn benni 1. yap aga :)NE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
Senin Hakkın neden yensinki
1.ya da 2.olman neyi değiştirecek?
Önemli olan Oyunsiteniz.com'u temsil etmek değil mi ?
o zmn benni 1. yap aga :)NE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
NE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
tmm kanka saolasın cemla avcunu yala ;D ;D ;D ;D ;Do zmn benni 1. yap aga :)NE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
tamam sen birincisin aga :-*
tmm kanka saolasın cemla avcunu yala ;D ;D ;D ;D ;Do zmn benni 1. yap aga :)NE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
1.lik repimi hala göremedim ;) :)o zmn benni 1. yap aga :)NE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
NIYE HEM TEMSIL EDIP HEM 1. OLMAK OLMAK ISTEMIYIM ?
1.lik repimi hala göremedim ;) :)o zmn benni 1. yap aga :)NE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
tmm la atsana replerimi birde omffc şampi oldum ;DNE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
1.Olmak istemek en doğal şey ama quaresmanin rakibi gelmedi diye hükmen yazmasina müsade etmemen yanliş
neyse tartişmaya gerek yok 1.gokhan zaten ;D
olm 2 aya kim öle kim sağ kala ;D1.lik repimi hala göremedim ;) :)o zmn benni 1. yap aga :)NE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
En kısa zamanda yollarim :-*
1.Olmak istemek en doğal şey ama quaresmanin rakibi gelmedi diye hükmen yazmasina müsade etmemen yanliş
O ŞAM 1.Sİ :D OZMN QUARESMA VE MELIHE 1 PUAN VERELIM BUDAHA MANTIKLI IKISIDE PEK FAZLA ONLINE OLMADI ? BU DURUMD.UARESMAYLA 1. LIGI PAYLASIRIZ GOKHANDA 3. OLCAGINA 2. OLUR FAZLA REP ALIR :D [ GOKHAN BAK ARADA SENDE KAYNADIN LAN ] :) :D
saolda ben ztn 1. yim koçum :-* :-* ;DNE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
O ŞAM 1.Sİ :D BENCE QUARESMA VE MELIHE 1 PUAN VERELIM BUDAHA MANTIKLI IKISIDE PEK FAZLA ONLINE OLMADI ? BU DURUMDA <QUARESMAYLA 1. LIGI PAYLASIRIZ GOKHANDA 3. OLCAGINA 2. OLUR FAZLA REP ALIR :D [ GOKHAN BAK ARADA SENDE KAYNADIN LAN ] :) :D
saolda ben ztn 1. yim koçum :-* :-* ;DNE DIYON HAMZA ? CIDDMISIN BU SOZLERINDE BEN MELIHI TTURKTEN DAHA COK ONLINE GORUYORUM ONUN IDDASI KALMAMIS OLABILIR AMA BELKI BI HEDEFI VAR ? HADI ONU GEC BENIM HAKKIM YENCEK ..! NESE UZUN LAFIN KISASI BUGUN BU MAC OYNANILMAZSA IKI KATILIMCIDA PUAN ALMICAKTIR ! ;)
O ŞAM 1.Sİ :D BENCE QUARESMA VE MELIHE 1 PUAN VERELIM BUDAHA MANTIKLI IKISIDE PEK FAZLA ONLINE OLMADI ? BU DURUMDA <QUARESMAYLA 1. LIGI PAYLASIRIZ GOKHANDA 3. OLCAGINA 2. OLUR FAZLA REP ALIR :D [ GOKHAN BAK ARADA SENDE KAYNADIN LAN ] :) :D
II OK OZMN GOKHAN NE BOK YERSE YESIN ;Dyok la şaka bir yana bnm sonlarda olmam daha ii 1. olsam daha güçlü rakipler glicek ve puan kaybedicem ;) :)
II OK OZMN GOKHAN NE BOK YERSE YESIN ;Dyok la şaka bir yana bnm sonlarda olmam daha ii 1. olsam daha güçlü rakipler glicek ve puan kaybedicem ;) :)
;D NESE BEN KENDI 2000 REPIMIN ATIYORUM HAMZA ;)
;D NESE BEN KENDI 2000 REPIMIN ATIYORUM HAMZA ;)çakala bak :D
YA HAMZA YAPTIGIN AYIP AMA HA NE 500 YA DILENCEIYE VERSEN ALMAZ ;D GECEN SENE 2500 DU BU SENE 2000 500ER DUSUYOZ ISTE HER TURNUVADA ;D OKE ?bence 500 olsun ;D ;D yoksa işin bir espirisi kalmıor herkeste binli rep olduğu zmn :D :D
YA HAMZA YAPTIGIN AYIP AMA HA NE 500 YA DILENCEIYE VERSEN ALMAZ ;D GECEN SENE 2500 DU BU SENE 2000 500ER DUSUYOZ ISTE HER TURNUVADA ;D OKE ?
1000 OLSUN OZMN ?
1000 OLSUN OZMN ?501 de anlaşalım :D
999 OLSUN OZMNbence hamza rep werme buna çok konuştu hatta - 50 werde bir daha sesi çıkıor mu :D
BAK DAHA FAZLA INMEM ;D
999 OLSUN OZMNbence hamza rep werme buna çok konuştu hatta - 50 werde bir daha sesi çıkıor mu :D
BAK DAHA FAZLA INMEM ;D
;D KES LAN SEN BATIRDIN ZATEN HER SEYI HAMZA 1000 ATIYOM KENDIME SOLIM OK
ya bu cemal warya çakalın önde gideni ondan hep onla parnter oluom partner cup larda ;D;D KES LAN SEN BATIRDIN ZATEN HER SEYI HAMZA 1000 ATIYOM KENDIME SOLIM OK
2000 atmişsin bile
önceden 4000 küsur repin vardi sanki
indiriyorum eski haline
ya bu cemal warya çakalın önde gideni ondan hep onla parnter oluom partner cup larda ;D;D KES LAN SEN BATIRDIN ZATEN HER SEYI HAMZA 1000 ATIYOM KENDIME SOLIM OK
2000 atmişsin bile
önceden 4000 küsur repin vardi sanki
indiriyorum eski haline
hyr atmadım hamza :S ındırme sakın atmadım valla
VALLAHİ ATMADIM !tmm la :D
VALLAHİ ATMADIM !
ahhh kilavuz yigenim canim cigerim sen katilamiormusun siteler arsindaki turnavaya ayyy cok üzügünüm senin adina :-*