ohaaaaaaaaaaaaaaaaa
hee ok oza
man
Son 8 Kişi Beyler Acele Edin.
Turnuwa 16 Kişilik şuanda 10 KAYIT Olduk.
Turnuwa En Kisa Sürede Başliyacaktir.
Son 6 Kaydi Bekliyoruz !
Takimlar Kura İle Belirticem..!!
Herkeze Başarilar Diliyorum...
ya arakadaşlar adam çağıralım böleeeeee gelmesler_??? ??? ??? ??? ???Turnuwa 16 Kişilik şuanda 10 KAYIT Olduk.
Turnuwa En Kisa Sürede Başliyacaktir.
Son 6 Kaydi Bekliyoruz !
Takimlar Kura İle Belirticem..!!
Herkeze Başarilar Diliyorum...
tamam demon.saol ilgilendiğin için
bn maclarımı hafta sonu yapmak sartıyla katılabılırım kabul edıyorsanız ok...ztn genelde öle olucak
Ka2n
[email protected]
ya hadi allah rızası için gelin sabahtan belli beqliozaga msj sayın yükselsin die böle düşürme kendini sen söleyince hmn gelmior
aga napım 3000 mesajı ben si.....sen yazaman :D :;Dya hadi allah rızası için gelin sabahtan belli beqliozaga msj sayın yükselsin die böle düşürme kendini sen söleyince hmn gelmior
iide konuyu kirletmene ndn deil buaga napım 3000 mesajı ben si.....sen yazaman :D :;Dya hadi allah rızası için gelin sabahtan belli beqliozaga msj sayın yükselsin die böle düşürme kendini sen söleyince hmn gelmior
okiide konuyu kirletmene ndn deil buaga napım 3000 mesajı ben si.....sen yazaman :D :;Dya hadi allah rızası için gelin sabahtan belli beqliozaga msj sayın yükselsin die böle düşürme kendini sen söleyince hmn gelmior
(http://img514.imageshack.us/img514/1760/1111ss1.jpg)
LAN BURSAN MALI SEN HANGI YUZLE HALA BU SITEYE GIRIYOSUN GERIZEKALI MISIN NESIN ?
BUKADAR YUZSUZ BI INSAN GORMEDIM BEN YA NE MALLAR VAR A<<Q
son kayıt !MELİH KAYITLARIMIZ DOLDU KURALARI BEKLİYORUZ
ben cekıyorum tmm