Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 08 CUPS => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OSC SEÇMELERİ => Konuyu başlatan: ManSpider111 - 14 Kasım 2007, 16:35:31
-
1-)CEMALAKKO 32 PUAN
2-)TTÜRK 31 PUAN
3-)İZMİRLİ 30 PUAN
4-)HAMZA 27 PUAN
5-)PUSAT 26 PUAN
6-)PESİMİST 26 PUAN
7-)KILAVUZ 25 PUAN
8-)KARTAL 22 PUAN
9-)XSİDEBOY 18 PUAN
10-)MELİH123 8 PUAN
11-)EKO 0 PUAN
12-)SİNOPLU 0 PUAN
13-)UGUR 0 PUAN
BEYLER KENDİ PUANLARINIZI HESAPLAYIN Bİ YANLIŞLIK OLABİLİR BELKİ BİZDE İNSANIZ YANLIŞ YAPABİLİRİZ ;)
-
Benim puanim 27 oldu.onu değiştiriyorum
-
BEN DEGİSTİRDİM ŞİMDİ :) ;)
-
BEN DEGİSTİRDİM ŞİMDİ :) ;)
eyw saol zeynel
-
hamza ilk 5 belli oldu kardeşim hayırlı olsun ;D
-
hamza ilk 5 belli oldu kardeşim hayırlı olsun ;D
evet.artik ilk 5 değişmez sanirim. 6,7 Ve 8.Sıradakiler maçlarini tamamlamişlar.
Güzel bi beşli olduk bence.Oyunsitenizi çok iyi bir şekilde temsil edeceğimize inaniyorum
-
tturkun melihle olan maçına göre 1. değişebilir yenerse kardeşimiz 1. olacak yenilirse canı sağolsun 2.kalcak
-
ben 4. oalcam ya hay q...a :'( :'(
-
tturkun melihle olan maçına göre 1. değişebilir yenerse kardeşimiz 1. olacak yenilirse canı sağolsun 2.kalcak
Benimde 2 maçim eksik.Kalan 2 maçimdan 6 puan çıkartirsam 33 puan oluyorum
1.lik şansim var halen ama bunun pek bi önemi yok benim için.Önemli olan Oyunsitenizi temsil etmeye hak kazanmakti.Bunu başardiğim için mutluyum
-
hamza pesimist ile aynı puandayız 26 - 26 ikimizinde 1 maçı var ;D
-
hamza pesimist ile aynı puandayız 26 - 26 ikimizinde 1 maçı var ;D
hmm.o zaman sen kesin ilk 5 te değilsn
son maçin benleydi demi
pesimist kimle oynayacak peki son maçini
-
melih ile bu arada hamza bugün girdik girdik yoksa cumaya ben çıkacam 15 dk ya kadar ona göre girelim
-
bu arada seninde kesin değil galiba kardeşim girmen yada girmemen
-
bu arada seninde kesin değil galiba kardeşim girmen yada girmemen
Evet doğru
Pesimist melihi yenerse 29 puan olacak
Gerçi benim 2 maçim eksik ama bu iki maçtan 2 puanin altinda puan çıkartirsam 6.olurum
-
girelim mi hamza ???
-
girelim mi hamza ???
yemek yiyip geliyorum.yapalim hemen sonra oke
hamachide kal sen
-
ben kaçtım kardeşim cuma günü yapalım kesinlikle beyler son gün cuma olsun
-
ben kaçtım kardeşim cuma günü yapalım kesinlikle beyler son gün cuma olsun
Son gün perşembeydi ama cuma yapariz biz senle
-
BUGUN SON GUN BEYLER CUMA SABAHI SITE KAYITLARINI ACICAM ;)
-
ilk 5 e girenlere siteler arası turnuvasında başarılar dilerim...
-
eyw
-
ilk 5 e girenlere siteler arası turnuvasında başarılar dilerim...
saol enes
-
liderlik benim beyler melih ile macim var daha arzu ederse yapariz yapmam derse 3-0 hükmen demektir böylelikle 34 puan a ulasmis oluyorum bilgirinize
bu arada nickimi QUARESMA OLARAK degistirse sevinirim !
-
liderlik benim beyler melih ile macim var daha arzu ederse yapariz yapmam derse 3-0 hükmen demektir böylelikle 34 puan a ulasmis oluyorum bilgirinize
valla bugun ıcınde yapamazsanız 2 nızede puan verılmıcek
-
valla bugun ıcınde yapamazsanız 2 nızede puan verılmıcek
yoq krd$m ben 3 gün oluyour bekliom melihi adam yoq bugun geldi geldi eger gelmicek olursa 3-0 hükmen alirim :-*
-
3-0 DIYE BISI YOK SENIDE BEKLEMISTIK ILK ZAMANLARDA 4-5 GUN YOKTUN OZMNDA MELIH VARDI OKEY BUGUN ADAMI BULDUN BULDUN BULAMADIN IKINIZEDE YOK PUAN ;)
-
3-0 DIYE BISI YOK SENIDE BEKLEMISTIK ILK ZAMANLARDA 4-5 GUN YOKTUN OZMNDA MELIH VARDI OKEY BUGUN ADAMI BULDUN BULDUN BULAMADIN IKINIZEDE YOK PUAN ;)
BILIP BILMEDEN KONU$MA YA HEM SANA NE BEN YOKSAM YOKTUM O GÜNLER ALLA ALLAAA!!
CUMAYA KADAR ZAMAN VAR SANA MI SORCAM MACI NE ZAMAN YAPARSAM YAPARIM DEDIGIM GIBI BU GECE 24 DE KADAR BURDAYIM GELIRSE YAPARIZ HIC PROBLEM DEGIL YANE AMA GELMESE HÜKMEN ALIRIM MACI
-
LAN KITMISINN OLM DEMEK ISTEDIGIM SEN ILK ZAMANLARDA ONLINE OLUP MACLARINI YAPMAYA BASLASAYDIN BUGUNE MAC BIRAKMAZDIN MELIH SENDEN DAHA COK ONLINE OLDU SON GUNUN SON DK SINDE ONLINE OLMADI DIYE ONU 3-0 MAGLUP EDEMEM ..!
-
MACLARINI YAPMAK ZORUNDA MELIH ISTERSE SON GÜN OLSUN NE AGLAKA SENDEKI SENIN ZATEN KORKUN BENIM 1 OLMAM DEMI BEBQQQ :-* :-*
-
NE KORKCAMLA ZATEN MAÇLARINA SONRADAN BASLADIGIN ICIN KAZANDIN CUNKU MILLET ILK 5E GIRME SANSINI KAYBETMISTI MACI FORMALITE ICABI OYNADILAR.. MORUK ;)
-
GITTI İLK 5... :'(
-
CEMAL TTTURKE IYI PATLATMISSSIN HA :D
-
KRAL BENIM TABIRI CAIS ISE BEBQLER ;)
-
KES BEE :)
-
AZINI BOZMA BANA KARSIII ILK BI RICA EDERIM SONRA GELIP BULURUM SENI OTORUDUGUN YERDE ONA GÖRE SAKA YAPMIOM KARDESIM KABULLENIN ISTE KRAL BENIM 1 OLDUM BEBEQ
-
AZINI BOZMA BANA KARSIII ILK BI RICA EDERIM SONRA GELIP BULURUM SENI OTORUDUGUN YERDE ONA GÖRE SAKA YAPMIOM KARDESIM KABULLENIN ISTE KRAL BENIM 1 OLDUM BEBEQ
SEN GIT KRALIN GELSIN.AGZIMA ACMA LAN
SENİN GİBİLERİ
KUTU KUTU PENSE OYNARAKEN BEN KUTU KUTU EFES ICIYORDUM ;)
AYAGINI DENK AL BAK DAHA YENISIN SITEDE SENI RENCIDE ETMEK ISTEMIYORUM
-
SEN GIT KRALIN GELSIN.AGZIMA ACMA LAN
SENİN GİBİLERİ
KUTU KUTU PENSE OYNARAKEN BEN KUTU KUTU EFES ICIYORDUM ;)
AYAGINI DENK AL BAK DAHA YENISIN SITEDE SENI RENCIDE ETMEK ISTEMIYORUM
SEN BANA OTURUDUGUN ADRESSI VERSENE SANA ZAHMET KIM KIMI RECINDE EDIYOR BAKALIM GÖRELIM COK CIDDIYIM VERIRMISIN BEN BURSADA KALIYORUM YAZIN GELCEM ISTANBULA GÖRÜRÜSÜÜRÜZ OZAMAN OK MI ???
-
beyler tartışma sona ermesse araya girmek zorunda kalacağım lütfen devam etmeyin bu konuda bir tane daha tartışma msjı görmek istemiyorum ;)
-
İlk 5 teki Arkadaşlarıma Başarılar diliyorum
-
klavuz salla bu malı ya sansa bala 4-5 mac kazandı kendını kral zannedıyo aldıgı maçların yarısndan cogu hukmen zaten bıraz daha devam ederse atıcam sıteden ;)
-
;) ;)
-
kartal kardeşim imzan çok şekil
-
:) :)
-
klavuz salla bu malı ya sansa bala 4-5 mac kazandı kendını kral zannedıyo aldıgı maçların yarısndan cogu hukmen zaten bıraz daha devam ederse atıcam sıteden ;)
ADAMA BAK YAW MELİH BURADA TAMAMMI.3-0 I HAVADA GÖRÜRSÜN TMM MI BEN BU SİTEDE OLDUKÇA O 3-0 OLMUCAK TMM MI!!!....ADAM GELMEZZSE İKİNİZDE PUAN ALAMIYACAKSINIZ KURALI KRALA ÖĞRETME TMM MI >:(
-
:) :)
OFFF EMRE İMZAN ETRAFI YIKIP SAVURUYOR :D
-
EMRE IMZAN COK FANTASTIK ;D
-
yaw benim hamza ile maçım var cemal onu yapmadan neden belirledin melihlede pesimistin var bu gece son du daha bitmemişti ben hamza ile yapçam pesimist melihle kartal emre hamza ile yapçak
-
EMRE IMZAN COK FANTASTIK ;D
;D
ACABA SUREYI 1 HAFTADAN AŞAĞIMI İNDİRSEM YAW :D
HMMM....
YOK YAW KALSIN KUSURA BAKMA EMRE :D
-
İİ YAPIN EDITLERIM BEN OZMN AMA KOLAY YOLDAN PESIMISTLE YAPSAN DAHA RAHAT ;)
-
yok kardeşim şimdi pesimist başlarda maç yapmadı melih o kardeşi çok aradı haksızlık olur yapmazlarsa bugün ikisinede puan vermeyecez daha dorusu en doğrusu öle olcak ikisinede vermemek bende hamza ile yapçam hamza kartalla yapacak bu maçları bekleyelim akşam 9-10 gini kaparsın olayı kimse yapmassa bende 1 saate kadar çıkçam ben pesimist ile yaparım
-
BEYLER BEN BASKA SITE ILE KATILSAM SORUN CIKMAZ DIMI ?
-
çıkmaz kardeşim site bulursan gir ;D
-
yok kardeşim şimdi pesimist başlarda maç yapmadı melih o kardeşi çok aradı haksızlık olur yapmazlarsa bugün ikisinede puan vermeyecez daha dorusu en doğrusu öle olcak ikisinede vermemek bende hamza ile yapçam hamza kartalla yapacak bu maçları bekleyelim akşam 9-10 gini kaparsın olayı kimse yapmassa bende 1 saate kadar çıkçam ben pesimist ile yaparım
ZATEN OYLE OLCAK HAZER ADAM SON GUNU GELMEDI DIYE ONU MAGLUP EDEMEM
-
aynen o zaman pesimistin tam puanı 26 dır yazabiliriz benim hamza ile olan maçımın sonucuna göre skor değişecek
-
SORUN YOK SİTE KONUSUNDA
-
iyi başarılar
-
SORUN YOK SİTE KONUSUNDA
klavuza site mi yok :D
-
SORUN YOK SİTE KONUSUNDA
klavuza site mi yok :D
;D
-
;D
-
elını sallasa havada kaparlar herkes parmakla gosterıyo zaten onu ;D :D :D
-
orta parmakla ama :)
-
orta parmakla ama :)
OLABILIR KOLLA GOSTERMESINLERDE :)
-
OLM ATLARIM HA SIZE :D
SIZIDE BEL AŞAĞI BİR HAREKETLE GÖSTERİYORLAR...;D
-
HOOP ORDA KAL MORUK SADECE BEL USTU OLABILIR BEL ALTINA INERSEN BIDA BANNED...! ;D
-
;D
-
;D
-
gulmeyın laynn ;D
-
tamam abi >:(
-
;D ;D ;D zuhahahahha
-
;D ehe