ya . ndnse artk hep ben ii oynayanalrla eşleşiom bundan sora ben yapıcam kurayı bende cemalle sencei eşleştricem
haha ewt öle sen napyığın anlamış deilim nese sencer gelde wereyim eline sora senlşe uğraşmak zorunda kalmayayım :Dya . ndnse artk hep ben ii oynayanalrla eşleşiom bundan sora ben yapıcam kurayı bende cemalle sencei eşleştricem
nouma kadır ıyımı sımdı :) :)
zuauhua :D bekliorm kanka :Dbende ama sürekli maç yapmamak için bahaneler ndnse 8) ;D
ya . ndnse artk hep ben ii oynayanalrla eşleşiom bundan sora ben yapıcam kurayı bende cemalle sencei eşleştricem
ne yönden iyimi aklıma kötü şeyler geliyo >:(
CEMALAKKO 3 - 0 CANPOLATtbrkler
MAÇIN 70. DK LERİNDA FLN OYUNU TERK ETTI ARKADAS
CEMALAKKO 3 - 0 CANPOLAT
MAÇIN 70. DK LERİNDA FLN OYUNU TERK ETTI ARKADAS
SEMİHWELS BEN HAMACHİDEYİM...
NE ZAMANLAR ONLINE OLURSUN!!!
5 li defansla oynuosn bende 5 li oynasam ağlarıtım karşımda seni ;) maçlar paso berabere biter yada... ;)aga sen 3 lü forwet oynarken bana mı soruosun bende sana sorayım 5 li defans oyanrken sen 3 lü forwet oynuon bende 5 li defans dengelior hem eurodada öle oynadım ama sen yendin sesin çıkmamıştı sanırım :)
5 li defansla oynuosn bende 5 li oynasam ağlarıtım karşımda seni ;) maçlar paso berabere biter yada... ;)
;D5 li defansla oynuosn bende 5 li oynasam ağlarıtım karşımda seni ;) maçlar paso berabere biter yada... ;)
sencer dun geceyı hatırlatırım sana 3-1 one gectıkten hemen sonra 5 lı defans taktıgı uyguladın !
AMA NAFILE GENEDE AFFETMEDIM MACIN SKORUNU SOLEMIM SIMDI BURDA :)
ben burda dewreye girim cemal 4-3 taktı :D5 li defansla oynuosn bende 5 li oynasam ağlarıtım karşımda seni ;) maçlar paso berabere biter yada... ;)
sencer dun geceyı hatırlatırım sana 3-1 one gectıkten hemen sonra 5 lı defans taktıgı uyguladın !
AMA NAFILE GENEDE AFFETMEDIM MACIN SKORUNU SOLEMIM SIMDI BURDA :)
3-1 de deil 3-2 de yaptım taktiği ;)