-
(http://img504.imageshack.us/img504/9487/alemgenclikkmltmey8.jpg)
-
Her iki siteye de başarilar
-
kaka_leite 3:0 semihwels saol maç için
-
Tebrikler Uğur.iyi gidiyorsun sende
-
SİTEMİZ SUNUCU DEĞİŞİKLİĞİNDEN ÖTÜRÜ 1 SAAT KADAR GERİYE ALİNMİŞTİR.YAZMİŞ OLDUĞUNUZ MESAJLAR VEYA MAÇ SONUÇLARİ SİLİNMİŞ İSE LÜTFEN YENİDEN YAZİNİZ..
-
YUKARIDAKI MÜSABAKALAR İÇİN SKOR TAHMİN KONULARI HAZIRLANMIŞTIR
http://www.oyunsiteniz.com/forum/sat-tahmin-kosesi-b1907.0/
TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUZ
DOĞRU BİLDİĞİNİZ HER SKOR BAŞINA + 25 REP PUAN KAZANACAKSINIZ ..
-
LEJYONER 0 - 1 APPIAH.03
-
LEJYONER 0 - 1 APPIAH.03
Kardeş biraz daha sakin ol lütfen
mesaj edit
-
Lejyoner kardeşim Lütfen biraz daha sakin ol.rakibin defalarca arkadan kaymiş ise Bunu bize şikayet et.
bak genel kurallarda ne yaziyor
-
3.Maddeyi Oku kardeşim
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=83261.0
-
Eğer gerçekten Çok faul yapilmiş ise kurallara göre maç tekrar edilir.Ama lütfen bunu biraz daha sakin bir şekilde söyle.terbiye sınırlarini aşmadan
-
Eğer gerçekten Çok faul yapilmiş ise kurallara göre maç tekrar edilir.Ama lütfen bunu biraz daha sakin bir şekilde söyle.terbiye sınırlarini aşmadan
tmm kusura bakma...
ama bn diym böyLe rzLLik qrmedim ymin edrm hemn çıkmasaydı resm çkcktm bnm saydıqm kdryLa fauLLr 9a 1di...
qrisni sz dşünn artk...
tam top ayqma qLiyo hemn dönüp son sürat basp qtcm. top ayqıma qLir qLmz kayıyo adm
-
Tamam kardeş Kasitli bir şekilde Sürekli sürekli faul yapilmiş ise Maçinizi tekrar edin o zaman
-
BEYLER BEN SORDUM APPİAH.03'E KASITLI OLARAK DİĞİL GOL ATMASINI ENGELLEMEK İÇİN FAUL YAPMIŞ BUNDAN NORMAL BİŞEY YOK BENCE :-\
-
BEYLER BEN SORDUM APPİAH.03'E KASITLI OLARAK DİĞİL GOL ATMASINI ENGELLEMEK İÇİN FAUL YAPMIŞ BUNDAN NORMAL BİŞEY YOK BENCE :-\
yuhhh beea Lafa bak çay demLe kastLı oLrak deil GOL ATMASINI ENGELLEMEK İÇİN YANİ AÇIKÇA İTİRAF ETMEK BU HERALDE NEYSE ADMNLER BU LAFTAN DAHA AÇIK BİŞEY OLMAS HERALDE SON KARARI VERİN ONA GÖRE BEN TEKRARINI İSTİYOM
-
Kemal Kardeş Katilimcilarin Kendi ağzıyla buradan konuşursa daha iyi olur.Onlara üye olmalarini söyler misin
-
Kemal Kardeş Katilimcilarin Kendi ağzıyla buradan konuşursa daha iyi olur.Onlara üye olmalarini söyler misin
TAMAM SÖYLERİM ;)
-
KAKA_LEİTE 3 - 0 SEMİHWELS
APPİAH.03 1 - 0 LEJYONER
OYNANAN MAÇLARIMIZ ;)
-
TAMAM SÖYLERİM ;)
Sağol
-
GRUP MÜSABAKALARİNİN TAMAMLANMASİ İÇİN VERİLEN SON SÜRE 1 ŞUBAT TARİHİNDEN 29 OCAK TARİHİNE ALİNMİŞTİR
SON SÜRE YARIN AKŞAM'DIR
BİLGİNİZE
-
ben çok faul yapmadım sadece 2 kere yaptım.. bu durumda neden tekrar yapılsın ki ???
-
BEYLER BENİM RAKİP MESAJ BİLE ATMAMIŞ BURAYA GELDE YAPALIM DİYE MSNDEDE GÖREMİYORUM AĞDADA YOK :-\
-
buda hic girmior öbürlerle yaptim bu hic girmior
öbürüde giriom hemen cikior
-
beyler sizde süre dolmadan bir gün önce gelip rakibimiz yok diyorsunuz olmadi şimdi ama :(
-
KARDEŞ AMA YOK RAKİBLERİMİZ YARINDA BEKLERİM GELMESSE BİLEMEM ARTIK :-\
-
GRUP MÜSABAKALARİ İÇİN VERİLEN SÜRE DOLMUŞTUR.İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER !
-
TOPIC TURNUVANIN İÇİNE TAŞİNMİŞTİR..!
-
İKİ SİTE ARASİNDA YAPILAN MAÇLARDAN ,
HER İKİ SİTE DE 3 ER PUAN ALMİŞTİR