slm Hamza abi ben MeTe_DiNHo görüşmeyeli nasılsın
iznin varsa turnuvaya katılıorm pek 07 gibi oynayamasamda yinede idare eder
[email protected]
saolasın logo vsvs. site çok değişmiş hayırlı olsun dışlanacagımı biliorm bazıları tarafından ama sitenin admini bişe demedikten sonra kimmse bişe diyemez hamza abi abim gil son zmnlarda murat la siteyi çok çökertmişlr duydudguma göreslm Hamza abi ben MeTe_DiNHo görüşmeyeli nasılsın
iznin varsa turnuvaya katılıorm pek 07 gibi oynayamasamda yinede idare eder
[email protected]
Hoşgeldin Metehan
vay vay ilk defa buraya mesaj yazan üyeler var hoşgeldiniz efendim :D
ben dedim ilk önce >:(
hepiniz hoşgeldiniz beyler sitemize
valla bravo bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı kayıtlar doldu hemen hemen sitenizin büyüklüğü tartışılamaz...! ::) ::)
rica ederim kardeşim....!valla bravo bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı kayıtlar doldu hemen hemen sitenizin büyüklüğü tartışılamaz...! ::) ::)
Eywallah Kardeşim.Bunu Duyduğumuza Çok sevindik
rica ederim kardeşim....!valla bravo bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı kayıtlar doldu hemen hemen sitenizin büyüklüğü tartışılamaz...! ::) ::)
Eywallah Kardeşim.Bunu Duyduğumuza Çok sevindik
Son 3 kayıt gerçekten çabuk bitti kuralar yarın çekilir mi?
Son 3 kayıt gerçekten çabuk bitti kuralar yarın çekilir mi?
SON 2kanka kesin bi saat bilionmu yhaf sölede pisikopat ağaç oldu hamacide siteye giremioo ne oldu anlamadık bende haber beklio bi saat sölesen 01.00 02.00 veya 03.00 gibi mesela....! ;)
SON 2kanka kesin bi saat bilionmu yhaf sölede pisikopat ağaç oldu hamacide siteye giremioo ne oldu anlamadık bende haber beklio bi saat sölesen 01.00 02.00 veya 03.00 gibi mesela....! ;)
100 KONTÜRÜ DUYAN GELDİ ;D ;D
Crime
[email protected]
Desperado Kardeş Bu arkadaşlar maçlarini daha sonra oynasinlar.Mesut Şu an Kuralari hazirliyorda,64 kişiyi birden bekletmeyelim istiyoruz
Desperado Kardeş Bu arkadaşlar maçlarini daha sonra oynasinlar.Mesut Şu an Kuralari hazirliyorda,64 kişiyi birden bekletmeyelim istiyoruz
ok€ kardeşim o zmn ben söliyim o adam 03.00 a kadar msn de ok€ wolf da olursa yaparlar....! ;) yarın ve öteki gün yapamazlar yarın asker uğurlamaya gitçez öteki günde fb-gs maçı var istanbul yolcusuyuz...! ;)
neresi komik agam
rica ederim kardeşim ne demek....!bu arada o pisikopat fb li ben gs li ilk maç ben gs li olarak gfb liler le izlicem maçı kale arkasından 2.maçta o uA lar la izlicek kale arkasında...! ;DSON 2kanka kesin bi saat bilionmu yhaf sölede pisikopat ağaç oldu hamacide siteye giremioo ne oldu anlamadık bende haber beklio bi saat sölesen 01.00 02.00 veya 03.00 gibi mesela....! ;)
ok€ kardeşim o zmn ben söliyim o adam 03.00 a kadar msn de ok€ wolf da olursa yaparlar....! ;) yarın ve öteki gün yapamazlar yarın asker uğurlamaya gitçez öteki günde fb-gs maçı var istanbul yolcusuyuz...! ;)
anlayişin için teşekkür ederim kardeşim
AGA APO YU SAYMASAYDIN DAHA SON KAYIT VAR !
ibrahim
[email protected]
böle turnuwalarda yuzde yüz oynamayan cıkar rahatım aslında ;D :D
neresi komik agam
aga sen fifa turnuwalarına katılmıosunda fifa 08 de yook sende bildiğim..
ibrahim
[email protected]
Hoşgeldin Kardeşim..
AS KAYITLARIMIZ DOLMUŞTUR..
YEDEK KAYIT ALMIYOORUZ.
ibrahim
[email protected]
Hoşgeldin Kardeşim..
AS KAYITLARIMIZ DOLMUŞTUR..
YEDEK KAYIT ALMIYOORUZ.
YEDEK KAYİT ALMAZ OLUR MUYUZ HİÇ TOLGA :)
64 KİŞİ ARASİNDAN MAÇLARİNİ OYNAMAYAN MUTLAKA ÇIKACAKTİR
...KURALAR EN GEÇ YARIN BELİRLENCEKTİR İZLEMEDE KALIN BEYLER EĞER OLURSA DAHA BUGÜN İÇERSİNDE EŞLEŞMELER HAZIR OLUCAK...
...KURALAR EN GEÇ YARIN BELİRLENCEKTİR İZLEMEDE KALIN BEYLER EĞER OLURSA DAHA BUGÜN İÇERSİNDE EŞLEŞMELER HAZIR OLUCAK...
WOLF ŞU ANDA KURALARİ ÇEKİYOR
EŞLEŞMELER EN GEÇ 1 SAAT İÇERİSİNDE BELLİ OLACAK
WOLF ŞU ANDA KURALARİ ÇEKİYOR
EŞLEŞMELER EN GEÇ 1 SAAT İÇERİSİNDE BELLİ OLACAK
CNM BENİM AĞLATICAN :'( :'(
!...OYUNSİTENİZ.COM TURNUVA REKORLARINA GİRDİ BEYLER...SANİYELER,DAKKİKALAR,SAATLER,GÜNLER,HAFTALAR,AYLAR GEÇTİKCE
GİT GİDE FAZLASIYLA BÜYÜYOORUZ HEDEFLERİMİZ ÇOOK ŞUAN HEPSİ ÇOOK İYİ
GİDİYOOR TABİKİDEE SİZ BÖLE OLDUK SÜRECE TÜM KATILIMCILARIMIZA BUNDAN DOLAYI
YÜREKTEN BAŞARILAR DİLERİM...!
Hawk38
[email protected]
yarın sabah onaylıcak!
benide ağlatacaksınız lan (http://img88.imageshack.us/img88/3639/sad10qu9.gif)CNM BENİM AĞLATICAN :'( :'(
SAKİN AGAM SEN AĞLARSAN, BENDE AĞLARIM.. :'(
BİRİ KADIMI SİLMİŞ !!! >:(
BEN KAYDIMI YAPTIM....HATTA HERKEZ ŞAHİT MESUT CEMİL HAMZA BİG :@
BU TURNUVADA BENDE OALCAM YOKSA BU TURUNUVAYI HARAM EDERİM !!
Yedek Kayıt olarak gelebilirim
D3wR1M17
[email protected]
turnuva ne zaman başlar
Yedek Kayıt olarak gelebilirim
D3wR1M17
[email protected]