PSİKOLOG 15 - 0 LeGeND-MæN
TEBRİKLER PSİKOLOG
cemil allah adı veriyo ben cemilden beklemem ayrıca hiç kimsenin çıkmasına gerek yok oyun bazen kendini adıyo
ELEYİN TURNUVADAN BENİ SATEN HEVESİM KALMADI LeGeND-MæN GİBİLER OLDUKTAN SONRA HİÇBİR TURNUVANIN TADI ÇIKMIYO ALT TARAFI OYUN OYNUYORUZ KÜFÜR ETMEYE NE GEREK VAR İHŞ DAHA İLERİ GİTMEZSİN YOKSA BENDE İLERİ GİTÇEMsuç sende diye karşıdakinde demek diildir o da suç kendinde diil diye sinirlenmiştir senin lafına
peki sen 70. dakka olduğunda ısrar ediyo musun
ELEYİN TURNUVADAN BENİ SATEN HEVESİM KALMADI LeGeND-MæN GİBİLER OLDUKTAN SONRA HİÇBİR TURNUVANIN TADI ÇIKMIYO ALT TARAFI OYUN OYNUYORUZ KÜFÜR ETMEYE NE GEREK VAR İHŞ DAHA İLERİ GİTMEZSİN YOKSA BENDE İLERİ GİTÇEMsuç sende diye karşıdakinde demek diildir o da suç kendinde diil diye sinirlenmiştir senin lafına
suç sende diilsen onda da olmayabilir sen direk ona yüklenmişsinELEYİN TURNUVADAN BENİ SATEN HEVESİM KALMADI LeGeND-MæN GİBİLER OLDUKTAN SONRA HİÇBİR TURNUVANIN TADI ÇIKMIYO ALT TARAFI OYUN OYNUYORUZ KÜFÜR ETMEYE NE GEREK VAR İHŞ DAHA İLERİ GİTMEZSİN YOKSA BENDE İLERİ GİTÇEMsuç sende diye karşıdakinde demek diildir o da suç kendinde diil diye sinirlenmiştir senin lafına
DEDİGİNDEN BİŞEY ANLAMADIM :)
PEKİ BUNU DİYORMUSUN ALLAHIMIN ÜZERİNE ALLAH KURAN-KERİM ÇARPSIN Kİ 90.DAKİKADAYDI HATTA SEN HATALI PAS YAPTIN KORNERDE BEN ETTİM İŞTE SEN EĞER EDERSEN SANA SADECE ŞUNU DİYORUM
HELAL HOŞ OLSUN HTA BENDEYDİ GOLÜMÜDE SAYMIYORUM YARI FİNALDESİN AMA EĞER ETMEZSEN ANA DİYORUM Kİ BU SİTEYİ UNUT ;) BİLİYOR MUSUNNİYE KÜFÜR EDİYOM HAYATTA EN SEVMEDİĞİM ŞEY ŞEREFSİZLİKTE ONDAN
PEKİ BUNU DİYORMUSUN ALLAHIMIN ÜZERİNE ALLAH KURAN-KERİM ÇARPSIN Kİ 90.DAKİKADAYDI HATTA SEN HATALI PAS YAPTIN KORNERDE BEN ETTİM İŞTE SEN EĞER EDERSEN SANA SADECE ŞUNU DİYORUM
HELAL HOŞ OLSUN HTA BENDEYDİ GOLÜMÜDE SAYMIYORUM YARI FİNALDESİN AMA EĞER ETMEZSEN ANA DİYORUM Kİ BU SİTEYİ UNUT ;) BİLİYOR MUSUNNİYE KÜFÜR EDİYOM HAYATTA EN SEVMEDİĞİM ŞEY ŞEREFSİZLİKTE ONDAN
ya cemil haklı dediğim suç sende diil ama direk ona yüklenmişsin bence bilgisayar kendi attı
ya cemil haklı dediğim suç sende diil ama direk ona yüklenmişsin bence bilgisayar kendi attı
YAF OYUNDAN ATTIĞI YOK ŞİMDİ MAÇA BAŞLADIK 0 -0 GİDİYORDU 35 TE ATTI VE BAŞTAN GİRDİK 90.DAKİKADA DAHA NE YEMİN EDİM 1-0 NE GEÇTİM VE ÇIKTI DEVVAM ETCEKSE GELSİN 3 DAKİKA
desperado burlardamısın kardeşim ?
sinyordemir:0-2:desperado...!
NOT:DAKİKA 53 DE KOPTU GERİ GİRCEKTİM RAKİP messaging is off YAPTI GİREMEDİK BEKLİYORUM...! ;)
Eyw Saol da daha bitmedi...! ;Dsinyordemir:0-2:desperado...!
NOT:DAKİKA 53 DE KOPTU GERİ GİRCEKTİM RAKİP messaging is off YAPTI GİREMEDİK BEKLİYORUM...! ;)
Tebrikler desperado
ben zaten saolsuyn hamza 2 turnuvadır yapmamak için elinden geleni yapıyo sebeplerini bilemem ;D
2dir turu geçiyo
KILAVUZ 1 AZRAİL 0