Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => SUPER LİG ÖZEL => Konuyu başlatan: Hamza - 06 Şubat 2008, 16:31:38

Başlık: Arsenal'de transfer yok !
Gönderen: Hamza - 06 Şubat 2008, 16:31:38
Arsenal'de transfer yok !
Arsenal menajeri Arsene Wenger Ocak ayındaki transfer döneminde yeni oyuncu almadı.4 Şubat 2008 14:24Fransız menajer, kulübün resmi websitesinde bunun nedenlerinden ve bir transferin nasıl gerçekleştiğinden bahsetti.

Ara transferde 15 yaşındaki Luke Freeman dışında kimseyle sözleşme imzalamayan Arsenal, bilâkis,Diarra gibi bzı futbolcularını göndermekle yetindi. Bu konuyla ilgili tartışmalara açıklık getirmek isteyen Menajer Arsene Wenger, düşüncelerini, Arsenal'in resmi internet sitesine ifade etti.

Geçtiğimiz aybirtransfer gerçekleştirmeye çok yaklaştığını belirten Fransız çalıştırıcı, "Özellikle transferin son günlerinde menajerlerden telefon üstüne telefon aldım; ancak hiçbiri beni etkilemedi. Transfer dönemi açılınca herkes büyük gelişmelerin olmasını bekliyor. Ancak sonuca bakıyoruz, hiçbirşey yok. Son zamanlarda ne kadar telefon aldığımı ben bile unuttum. Bazen 10 bazen 30 telefon aldığım oluyor" dedi.

Kendisinin, oyuncusuyla ilgilendiğini bilen menajerler tarafından sürekli rahatsız edildiğine değinen Wenger, "Bu nedenle bu yıl biraz arka planda kaldım. Transfer döneminde sessiz kaldım. Ne bir oyuncu almak ne de bir oyuncu yollamak istiyordum. Tek sorun Diarra’da çıktı" diye konuştu.
Başlık: Arsenal'de transfer yok !
Gönderen: Guiza - 06 Şubat 2008, 17:03:24
Haber için Saol
Başlık: Arsenal'de transfer yok !
Gönderen: Hamza - 06 Şubat 2008, 17:28:13
eywallah