Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: HaLiLL - 13 Mayıs 2008, 18:58:53
-
Arkadaşlar site çok berbat olmuş gerçekten ve düzeltmenizi bekledim düzeltmediniz
Kapandı site açıldığında konular felan karışmıştı
diyim ben site bebe gibi olmuş herşey eskisi gibi olmassa bence güzel olmaz
açıkçası şuan zevk almıyorum siteden
-
aynen bende eski tadı yok site sanki üye topluyo yani şuan 500 kişilik forumlar gibi
-
Halil bile zevk alamıyorsa ;D artık ne diyim bir düzen lazım siteye
-
Beyler Siteye Çeki Düzen Vermemiz İçin Bana Yapmamız Gereken Somut Örnekler Verin..Sadece çeki düzen verin demekle olmaz
-
:-*
-
Düzeni dedim, eski hali dedim ;)
-
eski hali derken halil kapanmadan önceki hali gibimi ??? ???
-
;D
-
;D
nie sırıttın şimdi ???
-
evet siz bize söyleyin nasıl olcağını mesela temamı değişsin logomu değişsin
-
temayla logoyla olcak iş deil bu
-
aynen mesut sitedeki eski tat yok ben hatırlıyorum ffclere sitedeyken yetişemediğim günlere 8 kişinin 10 saniyede dolduğunu
ama şimdi 16 kişilik turnuva 2 gün sürüyo kayıtlar birazdaha online yüeler bulalım birde nasıl diyeyim biraz daha tecrübe hamza..
-
yaw online üye sayısı az bnce saat 16.00 da açıom okuldan gelince a<q bi bakıom en fazla 5 üye var :-X
-
Saçma sapan kişileri admin yapıyosunuz yok private admin fln can sıkıyo... Bide sıktı artık hamza Yok o onla kavga ediyo yok başkasıyla ediyo Böyle durumdan da zevk alınmıyo ;)
-
evet
-
evet
kategori düzeni diyo halil sanırım
-
evet
kategori düzeni diyo halil sanırım
Peki Katagori Düzenini ayarlarız hemen
-
Beyler suanda site çok aktif deil cunku oyunsitenizin mevsimi deil 20 gun sonra yaza girecegiz.
Ozm eski gorunusune kavusacak.
-
bncede
-
aynen bencede
-
Bunun mevsimimi var apo ;D
okullar bitince de şuna ;D
-
okullar bitince daha kötü herkes tatile gidecek bu sefer daha kötü olur en iyi mevsim kış ara tatil arası ;)
-
arkadaşlar eski üyeleri toplıorum eski kadro olcak yani
-
perfect ;)
-
;D SAOL KANKAM SİZDE YARDIMCI OLURSANIZ DAHA GÜZEL OLCAKTA
-
beni dinleyen olsa çağırırım dinlemeyenleride kınıyorum ;D
-
normal yaw ne oldu siteye
-
;)
-
@JinnaJinnor
bu kim?
rap yükselmiş hemen
a+q repin M.qodunuz
-
tolga o rep ne lan öle 65 bin repin var maşallah :o :o anladın sen onu ;D ;D
-
;D
-
seninde ondan aşagı bir yönün yok bakıyorum ;D ;D insan şu köşelerde bir gariban vardır 5-10 bin repte ona atalım demezmi ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* ( ben ) :D :D
-
Beyler Kimse Kendisine Rep vermiyor.Otomatik olarak oluyor bu..Birazdan düzelteceğim.Banada olabilir tepki göstermeyin :) :)