-
Dragon Fifacı 3-1 Proximo
RMelihR 3-0 MyVolkan
MeTe_DiNHo 0-4 ByFoxx
Hazer 3-0 FBKanerFB
NoumaKadir 3-0 İtinayla Destan Yazılır
Pesimist - Affetmezz
The_Devil-61 - Ltf42
Byrock6 1-0 E[r]otik_İ[m]am
Delikurt - Burjuva1001
Northgate - Luiz_Van_Gaal
Kral_Pasalı - W0LF
Yusuf1993 1-3 Bela07
Ün@L 0-3 Desperado
Fear176 3-0 Yasin1905
Lunatic - D3WR1M17
Eskiya 0-2 Emirkaan
MAÇLARIN 4 HAZİRAN 2008 GECESİNE KADAR BİTMESİ GEREKMEKTEDİR. TURNUVA RÖVANŞSIZDIR
-
Başarılar Hamaci Ağını Ekledim De bu HErifin Nicki ne Yha Sitedeki...! ???
-
Ben Nerdeyım :-\a
-
en altta bende iki taneee
-
kral paşalı
kardeş msn adresini ekledim hamacihede devamlı açık olurum yapalım en kısa sürede...
sen genede şunu ekle
burjuva1001
123
-
ltf42 kardes hama agına gırmemıssın
-
TAKIMLAR NE
-
Ben nerdeym olm RMELİHR ?
-
KARDEŞ HERŞEY KARIŞTI Bİ DÜZENLERMİSN YHA
-
BİR MOD İLGİLENEBİLİRMİ BU TUNVAYLA :/ KARIŞTIDA
-
Gene Banamı Kaldı Ya :P
-
Bİ BAKI VER KARDEŞ YHA :)
-
eskiya =0 - emirkaan =2
-
tmm Bırak Bna !
-
Tbrkler Emır Kaan
-
TEBİRKLER
-
Herkese Başarilar
-
EŞLEŞMELER DOĞRU DEMİ DÜZENLENDİ
-
eskiya =0 - emirkaan =2
tebrikler emirkaan
-
MY VOLKAN HAMACHİDE YOK
-
TAKIMLAR NE
-
başarılarr
-
TAKIMLAR NE
istediğin takımı seçebilirsin kardeş
-
Bu Topic Sabit Kalsın Beyler
-
tebrikler kazananlara
-
TEBİRKLER
-
MAÇLARIN SON TARİHİNİ YAZDIM GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR ;)
-
Dragon Fifacı 3....1 Proximo
arkadaşımı tebrike ederim oda bnm gibi güzel oynadı
-
(http://www.loadtr.com/b-220486-SssSs.jpg)
-
tebrikler kardeş
-
Dragon Fifacı 3....1 Proximo
arkadaşımı tebrike ederim oda bnm gibi güzel oynadı
tebrikler kardeşim
-
ben oynamam kardesim byfoxx la adamla maça giriom adam orta saha ya gelio bir qw eto ya gol bug yapıor oynamam ben
-
saol
-
ben oynamam kardesim byfoxx la adamla maça giriom adam orta saha ya gelio bir qw eto ya gol bug yapıor oynamam ben
Ne diyosun sen yha ne bugu q+w yapıyorum gol atıyorum dk 35 4-0 yaptım oyundan çıktı :D
-
öyle bir bug tanımıorum ben sen fifayı unutmuşsun
-
Ne diyosun sen yha ne bugu q+w yapıyorum gol atıyorum dk 35 4-0 yaptım oyundan çıktı :D
haklısın kardeşim yaz skorunu
-
tabi çıkarım anca bug yapıon q+w yapıon eto ya eto hızlı oldugu için eto koşuo alıo vuruo gol oynucaksan düzgün oyna kardesim
-
iide ne varki bunda sen de onun taktiğiyle onu vur
-
evett ;D
-
tabi çıkarım anca bug yapıon q+w yapıon eto ya eto hızlı oldugu için eto koşuo alıo vuruo gol oynucaksan düzgün oyna kardesim
Onu engelleme yollari var mete.bug sayilmaz q+w .. :)
-
tbrkler fox
-
OnurKaner Msn Ni Ekledim Ok EN kısa Sürede Yapalım ! ;)
Bu ARada BALLACK nasılsın KArdeşim Ne zmn dır piyasada yoktum MAnita durumları anlarsın sanal alem den çekildim 3 ay dır..! :D ;D
-
Bu ARada BALLACK nasılsın KArdeşim Ne zmn dır piyasada yoktum MAnita durumları anlarsın sanal alem den çekildim 3 ay dır..! :D ;D
:)) hoşgeldin kardeşim . özlettin kendini vala
-
Eyw Kardeşim Saolasın Bende Sizi Özledim ÖZellikle Senin Gibi Centilmen Fİfa cıLarı ...! :)
-
Eyw Kardeşim Saolasın Bende Sizi Özledim ÖZellikle Senin Gibi Centilmen Fİfa cıLarı ...! :)
est.kardeşim.fifayi birakali çok oldu ama bir ara seninle dostluk maçi yapariz.pcmde halen duruyor :)
-
Kafanda gol atmak varsa ve takımı rakibin yarı sahasına yıkmışsan geride tabiki boşluk verirsin ve ta biki adam arkaya top düşürür.
-
RMELİHR NE BİÇİM TURNUVA DÜZENLİOSUN UĞRAŞAMAYACAKSAN BOYLE BUYUK TURNUVALARI SEN DÜZENLEME HALA BENİM ADIM EŞLEŞMELERDE YER ALMIYOR ..! >:(
-
BİLİP BİLMEDEN HERŞEYE ATLAMA EŞLEŞMELR DOĞRU WOLF A SORABİLİRSİN SEN ONAYLAMAMIŞSIN ONDAN TURNVAYA GİRMEDİN ANLADINMI ŞİMDİ GİT WOLFA SÖR NEDEN GİRMEDİĞİNİ >:( >:( >:( >:(
-
BİLİP BİLMEDEN HERŞEYE ATLAMA EŞLEŞMELR DOĞRU WOLF A SORABİLİRSİN SEN ONAYLAMAMIŞSIN ONDAN TURNVAYA GİRMEDİN ANLADINMI ŞİMDİ GİT WOLFA SÖR NEDEN GİRMEDİĞİNİ >:( >:( >:( >:(
Bİ YANLIŞLIK OLMUŞ KARDEŞİM ÖZÜR DİLERİM BEN TURNUVAYA KAYIT OLMAMIŞIM ;)
-
Ö.D İLK ÖNCE KONTROL ET ONDAN SONRA AZARLA KARDEŞ
-
;)
-
gördüm tmm cuma günü son ben her zaman açığım
-
Herkese Başarılar ;)
-
RMelihR -0 MyVolkan
ya melih geldim hadi yapalım maçımızı
-
ne lan bu kayıt yapıoz adımız yoq çağırmayın kardeşim bida turnuvanıza yapcanız turnuvadan başlatmayın >:( >:(
-
NOLUYO KARDEŞİM HERKEZ BİLİP BİLMEDEN SİTEYE SALDIRIYO
-
Rakibim hiç Açık göremiyorum Gelmezse Hükmen
-
CUMA AKŞAMI NA KADAR
-
Yusuf1993 kardes yapalım macımızı
-
bu nasıl iş ya ben yusuf1993, ile eşleştim onu yendim şimdi de onu belao7 ile eşleştirmişsiniz nasıl iş bakın kayıtlarda ismim var??????????????????
-
bu nasıl iş ya ben yusuf1993, ile eşleştim onu yendim şimdi de onu belao7 ile eşleştirmişsiniz nasıl iş bakın kayıtlarda ismim var??????????????????
düzeltilir kardeş merak etme
-
inş. ben maçımı yendim 3 1
-
inş. ben maçımı yendim 3 1
oke tebrikler
-
BENDE KAZANALARI TEBRİK EDİYORUM
-
:)
-
melih kardeş yedek almayacaksan sonra kayıt olanlara 1.yedek 2.yedek deme
-
Bnm Rakıp Yok !
-
KazaNaNlara TbRkLer..!!!
-
... Msj Editlendi By R3s0rces :)
-
AMINA KODUKLARIM SİKİM BÖYLE TURNUVAYI BEŞ PARASIZ ETMEZ BU TURNUVA RMELİHR AĞA GİRİLMİO VE SENLE DAHA MAÇ YAPMADIK SEN NASIL 3-0 YAZION HAYRET BİŞE SANA SLM DİOM SEN HEMEN MSJ I KAPION. AMAN BE KNTR VERECEKMİŞ SİKEME KADAR ..............
küfür etme ;) burası küfür mekanı değil illa küfür etçeksen git kendi anana bacına küfür et yada kendine küfür et babanın uşağı yok hiçbir üye senden küfür yemek zorunda değil.
TURNUVADAN İHRAÇ EDİLDİN
-
hazer 3-0 fbkanerfb
kardeşi msnde ekledim hamachidede on göremedim.
gelirse gireriz tabiki
-
KÜFÜR YOK HEYY SAYGIMDAN BİŞEY DEMİYORUM AKILLI KONUŞ LÜTFEN SANA UYMUYORUM AKILLI OL TURVADAN ATILDIN BİR GÖREVLİYE KÜFÜR ETMEK SINIRSIZ BANLAMA DEMEKTİR ADMİNLER GEREKENİ YAPARMISNIZ
-
AMINA KODUKLARIM SİKİM BÖYLE TURNUVAYI BEŞ PARASIZ ETMEZ BU TURNUVA RMELİHR AĞA GİRİLMİO VE SENLE DAHA MAÇ YAPMADIK SEN NASIL 3-0 YAZION HAYRET BİŞE SANA SLM DİOM SEN HEMEN MSJ I KAPION. AMAN BE KNTR VERECEKMİŞ SİKEME KADAR ..............
küfür etme ;) burası küfür mekanı değil illa küfür etçeksen git kendi anana bacına küfür et yada kendine küfür et babanın uşağı yok hiçbir üye senden küfür yemek zorunda değil.
TURNUVADAN İHRAÇ EDİLDİN
Lan Akıllılar Sizden Özür mü Dilycem A.q hazeri . seni şerefsiz >:( >:( >:(
-
OLUM BAKIN AKILLI USLU KONŞUN ADIN YAZDIĞI ZAMAN BN AZMIŞTIM ONDAN SONRA TURNUVAYI BN DÜZENLEMEDİM TAMAMI AKILLI USLU DURUN
-
Fear176 3-0 Yain1905 (Hükmen)
-
TURNUVADAN İHRAÇ EDİLDİN
adam ol lan adam doğru sölüo 1 bakıom adım yazıo bi baktım adım yazmıo yapcanız turnuvaya yandan sokiim ;) ;)
bende sana yandan sokayım ;) adam ol burdca herkes canını dişine takıp birşey yönetiyor saygılı ol yada S...E Git
-
SAĞOL KARDEŞ BENİ SAVUNDUĞUN İÇİN
-
BEYLER EYER SİTEYE MAÇ SKORUNU YAZIP TA TABLODA RAKİBİNİ ÜSTÜ ÇİZK OLMASSA TEKRAR YAZINIZ SİTEYE
-
SAĞOL KARDEŞ BENİ SAVUNDUĞUN İÇİN
İyi Olanı Savunuyoruz KArdeş Senden Değil Adam Burda Küfür EDiyor Yönetici Olanlarda Bakıyor.. Biraz Siteye İlgi Küfür Var Silinsin MEsajlar.
-
SİLEBİLSEM SİLCEMDE SADECE ADMİNLER SİLEBİLİYO
-
TURNUVANIN MAÇLARIN OYANANIŞ TARİHİ GERİ ALINMIŞTIR SON TARİH 04.06.2008 OLMUŞTUR MAÇLARINI YAPMAYANLAR DİREK DİSKALİFİYE OLACAKLARDIR
-
yyusuf1993:1-3BELA07
ADAM MACIN İLK YARIININ YARISINI OYNAMADI DURDU BENDE CENTİLMENLİK İCABI GOL ATMADIM SONRA GELDİ OYUNU OYALAYIP DURDU MAC MI YAPTIM ADAM MI KOSTURDUM FARKSIZ OLDU
-
yyusuf1993:1-3BELA07
ADAM MACIN İLK YARIININ YARISINI OYNAMADI DURDU BENDE CENTİLMENLİK İCABI GOL ATMADIM SONRA GELDİ OYUNU OYALAYIP DURDU MAC MI YAPTIM ADAM MI KOSTURDUM FARKSIZ OLDU
adam 15 dk yı yapmıo 3-1 aldım macı elıne salık
-
15 dk yapsam nolcak macın hepsini oyaladın 15 dk ne ki nyse sen kimle oynasan sorun cıkıo
-
Kazananlara tebrikler
-
tebrikler arkadaşlarım
-
15 dk yapsam nolcak macın hepsini oyaladın 15 dk ne ki nyse sen kimle oynasan sorun cıkıo
lan olum nedıon sen 15 dk yı yapcan mı dıom yapıon ne otuon malmısın nesın
-
HEY KÜFÜR YOK
-
BEYLER MAÇLARINIZI YAPIN BUGÜN SON GÜN YAPMAYANLAR TURNUVADAN ATILACAKTIR
-
BUGÜN 04.06.2008 YANLIŞ ANLAŞILMASIN ;D
-
7 KİŞİ MAÇINI YAPMAMIŞ LÜTFEN MAÇLARINIZI YAPINIZ
-
DesPEraD0 :3-0: Ün@L
GeLİrSe YapaRız Adam PiyasaDa Yoq | ;)
-
HEY KÜFÜR YOK
kufur etmıom adam salakmıdır nedır uyuz oldum
-
tamam
-
SON SAAT BUGÜN 20.00 DIR HERKEZE DUYRULUR MAÇLARINI YAPMAYANLAR TURNUVADAN ATILACAKTIR
-
Rakibini Göremeyen varsa Hükmen yazabilir
-
EWET BEYLER VAKİT DOLMUŞTUR SİTEYE YAZMAYANLAR TURNUVADAN ELENECEKTİR VE EŞLEŞMELERİ YAZIYORUM