Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => 14.WORLD CUP TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: grkm - 02 Eylül 2006, 22:07:17
-
(http://www.imgpaylas.com/uploads/2544791a6a.jpg)
arkadaşlar 1. Tur maçlarınızı
en geç yarın (pazar) akşam saat 24.00 a kadar tamamlayın...
maç sonuçları için ayrı bi topic açılacaktır
herkese başarılar...
EŞLEŞMELERİ BURADAN TAKİP EDEBİLRİSİNİZ!!!
-
;D ;D ;D BANA BİZİM KUZEN ÇIKMIŞ YAW. ;D ;D ;D
-
bugün son günmüş turnuvadan bugün haberim oldu ve benim bugün maç yapma imkanım yok maçı yarın erken saatlerde yapmak istiyorum yarın öğlen 12yekadar bu maçı bitirmiş oluruz ve sonucu iletiriz... yok illa bugün sonuçlancak diyorsanız beni hükmen malüp sayabilirsiniz problem benden kaynaklı
-
imkanın yoksa yarına kadar uzatırız ;)
-
teşekkürler :)
-
çok güzel olmuş fixtür
-
çok güzel olmuş fixtür
teşekkür ederim ;)
-
kardes ben boyle ısı mıkerım bne bugun ddım admıne adam yok msn gırmedı benle mac yapmadı dıye o adam cıkmıs adama kac tane maıl attım boyle serefsızlık yapmayın bee adam sıkıne takmadı benı ama o cıkmıs nasıl olcak sızınyapcagınız ben turnuvanı a.q beaa benı kufur ettırıyosunuz a.q adam gelsın mac yapalımı adam maıl de attım adam her gun msn deyı bugun nedne se hıc acmadı ama o xıktı ben admınle konustugumda o dedı tamam adam yoksa cıkarsın a.q o nasıl cıktıanlamadım sıteye sonucuda yazmamıs a.q boyle sıtenın adam olun yaa kafanıza gore uydsurmayın ln
-
kardeş tur atlayanlara hamzayla beraber karar verdik
00.00 itibariyle çeyrek final kuralarını çekmemiz gerekiyordu
siteye de bişey yazılmamıştı rakibim yok ya da msnden cevap vermiyo diye.
hal böyle olunca biz de hamzayla konuştuk ve
kalan çeyrek finalistleri birlikte belirledik.
sanırım hamza kardeş unutmuş senin söylediğini.
keşke sitede belirtseydin rakibinin olmadığını
ama sen yine de yarın tekrar konuş adminle...
-
bukadr sinirlenip sanal alemde küfürün artistliğin alemi yok arkadaşlar rakibi gelmeyen mail atıp cevap alamayan arakadaşlara sölüyorum bunu sitemize yada turnuvayı düzenleyen moda veya admine bildirin baktınız aleyhinize göre bi sonuç varsa adminle konuşun bi sonuca varın uyarın kardeşim böle böle diye eğer böle bi kapasiteniz yoksa bu sizin sorununuz hakkını arıcaksın ama böle değil forumda küfür ederek biyere varamazsınız herşy konuşarak halledilebilir küfür edip artistlik yapmaya gerek yok >:( >:(
-
ARKADAŞLAR BİR MAÇ İÇİN BU KADAR KENDİNİZİ KIRMAYA GEREK YOK.ALT ÜSTÜ BİR MAÇ.KAZANINCA PARAMI ALACAKSIN HAYIR BU KADAR STRESE GİRMEYİN.MAÇ HER ZAMAN OYNANIR.AMA DOSTLUK HER ZAMAN BULUNMAZ. :)
-
ARKADAŞLAR BİR MAÇ İÇİN BU KADAR KENDİNİZİ KIRMAYA GEREK YOK.ALT ÜSTÜ BİR MAÇ.KAZANINCA PARAMI ALACAKSIN HAYIR BU KADAR STRESE GİRMEYİN.MAÇ HER ZAMAN OYNANIR.AMA DOSTLUK HER ZAMAN BULUNMAZ. :)
tebrik ediyorum kardeşim seni keşke herkes senin gibi düşüne bilse ama bazı insnalr buraya katılanların eğlenmek için katılıcaklarını bilmiyolar biz burda rekabet içindeysek tatlı ve dostça bi rekabet içindeyiz benim aksimi düşünen varsa sesini çıkarmadan turnuvaları bıraksın veya kayıt yapmasın bişey daha diim fifanın bi eğlence olduğunu bilmeyen varsa fifa oynamayı bıraksınlar bu tür etkinliklere katılmasınlar evinde kendi çapında eylensinler. >:( >:(
-
TEBRİK EDİYORUM KARDEŞİM SENİ.KEŞKE HERKES BÖYLE DÜŞÜNSE.ARKADAŞLAR EN GÜZEL ŞEY DOSTLUK.BİR MAÇ İÇİN KENDİNİZE ETTİĞİNİZ KÜFÜRLERE BAKIN.OYUN NE Kİ!..OYUNU MARKETTEDE SATIYORLAR AMA ARKADAŞI MARKETTE SATIYORLAR MI?BANA BİR YER GÖSTERİN SATIYORLAR DİYE.AMA GÖSTEREMEZSİNİZ SATMIYORLAR.ARKADAŞLAR BİRBİRİNİZİ KIRMAYIN MAÇ İÇİN DİĞER TURNUVALAR VAR DAHA ÖNÜMÜZDE. :)
-
kardes ben boyle ısı mıkerım bne bugun ddım admıne adam yok msn gırmedı benle mac yapmadı dıye o adam cıkmıs adama kac tane maıl attım boyle serefsızlık yapmayın bee adam sıkıne takmadı benı ama o cıkmıs nasıl olcak sızınyapcagınız ben turnuvanı a.q beaa benı kufur ettırıyosunuz a.q adam gelsın mac yapalımı adam maıl de attım adam her gun msn deyı bugun nedne se hıc acmadı ama o xıktı ben admınle konustugumda o dedı tamam adam yoksa cıkarsın a.q o nasıl cıktıanlamadım sıteye sonucuda yazmamıs a.q boyle sıtenın adam olun yaa kafanıza gore uydsurmayın ln
BLUDER NİCKLİ ŞAHİS SEN KİM OLUYORSUN DA ŞAHSİMA VE SİTEMİZE KÜFREDEBİLİYORSUN BU NE CÜRET BU NE SAYGİSİZLİK SEVİYESİZLİK . SEN BANA HAMZA KARDEŞİM RAKİBİM ONLİNE OLMUYOR DEMİŞTİN ŞİMDİ HATİRLADİM . ANCAK BEN DE SONUÇTA BİR İNSANİM GÜNDE EN AZİNDAN 7-8 KİŞİ BANA AYNİ ŞEYLERİ SÖYLÜYOR . DURMADAN TURNUVA AÇİYORUZ . HANGİ BİRİNİ AKLİMDA TUTUCAĞİM . DÜN GECE BİR HATA YAPTİM . SENİN DEDİKLERİNİ UNUTTUM VE SENİ DEĞİL RAKİBİNİ BİR ÜST TURA ATLATTİM . ANCAK SEN KİMSİN Kİ BİR HATA OLMUŞ DİYE SEVİYESİZCE AHKALAKSİZCA KÜFÜRLER EDİYORSUN . EĞER SEN BURAYA ' HAMZA KARDEŞ BEN SANA RAKİBİMİN ONLİNE OLMADİĞİNİ SÖYLEMİŞTİM HERHALDE BİR YANLİŞLİK OLDU ONU DÜZELTİR MİSİNİZ DESEYDİN ŞİMDİ SEN ÇEYREK FİNALDE OLACAKTİN . YİNE ÖFKENİZ SİZİ BİTİRDİ . YİNE HIRSINIZ .. YAZİK ÇOK YAZİK . DİYECEK LAF BULAMİYORUM . BİZ BURADA FAİR PLAY DOSTLUK DİYORUZ . SİZ İYİCE AZITTINIZ . BLUDER NİCKLİ ŞAHİS ÖNCELİKLE BENDEN VE TÜM SİTEDEKİ ARKADAŞLARİMİZDAN BURADA HUZURUMUZDA ÖZÜR DİLEYECEK ARDİNDAN SİTEMİZDEN SÜRESİZ OLARAK BANLANACAKTİR. TEKRAR SÖYLÜYORUM . BİZİM SİTEMİZDE KÜFÜRE , ÖFKEYE , SİNİRE YER YOKTUR . BİZİM SİTEMİZDE SEVGİYE , KARDEŞLİĞE , DOSTLUĞA VE SADECE FAİR PLAYE YER VARDİR . DOLAYİSİYLA BLUDER NİCKLİ ADİ ŞEREFSİZ SEVİYESİZ ŞAHİS SİTEMİZDEN HERKESİN HUZURUNDA ÖZÜR DİLEDİKTEN SONRA ADINA YAKİŞİR ŞEKİLDE BANLANACAKTİR.
-
maçımı dün yapamayacağımı burda yazdım grkm de uzatırız dedi fakat sonradan fikir değişildi sanırım masumtilkiyi maç yapmadan bi üst tura taşıdınız :) neyse sağlık olsun... çeyrek finaldeki arkdaşlara başarılar :)
-
maçımı dün yapamayacağımı burda yazdım grkm de uzatırız dedi fakat sonradan fikir değişildi sanırım masumtilkiyi maç yapmadan bi üst tura taşıdınız :) neyse sağlık olsun... çeyrek finaldeki arkdaşlara başarılar :)
x53x nickli kardeşim sorundan dolayi özür dileriz . bir üst tura sen çiktin .eşleşmeleri birazdan editliyeceğiz
BU DURUM BİRİLERİNE ( BLUDERE ) İBRET OLSUN !!! VE NERDE HANGİ ÜSLÜBLA KONUŞACAĞİNİ ÖĞRENSİN !
-
masumtilkiyle yaptığımız ilk maçta 3-2 ben öndeyken oyundan çıktı tekrar maç yaptık 3-2 bu kez o öndeyken bağlantı koptu ve kendisi devam etmek istemedi ( kaldığımız yerden devam ederiz oynarsa benim için farketmez )
-
HAKLISIN HAMZA KARDEŞİM.+1 REP