Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 08 CUPS => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => GELENEKSEL SİTELER ARASI FİFA 08 TURNUVASI => Konuyu başlatan: Hamza - 27 Haziran 2008, 15:00:19

Başlık: Crazyturko.com - Fifaturqa.Net
Gönderen: Hamza - 27 Haziran 2008, 15:00:19
(http://img371.imageshack.us/img371/5970/ppli9.jpg)

CRAZYTURKO.COM V.s FIFATURQA.NET

EŞLEŞMELER

BY FOXX - BİLGİNLER

BLADE - CASPER EMRE

BORDO_BERETS - HASAN

HOLYMAN - SERCANOERT

FABREGAS - LEVENTDOĞAN
Başlık: Ynt: Crazyturko.com - Fifaturqa.Net
Gönderen: Hamza - 27 Haziran 2008, 15:02:07
Her İki Siteye De Başarilar Diliyorum
Gönderen: erdemeryilmaz - 27 Haziran 2008, 15:02:55
iyi oynayan kazansın.inş biz iyi oynarız :D
Gönderen: casperemre - 27 Haziran 2008, 15:11:41
özel hamachi ağları verirseniz sevinirz.yoksa zor oluyor  diğer oyuncuları bulmamız....
Gönderen: blade_woltra_10 - 27 Haziran 2008, 17:43:05
ßaşarılar...!
Gönderen: blade_woltra_10 - 27 Haziran 2008, 18:06:06
ßL@D€ 4-2 CASPER EMRE
Gönderen: casperemre - 27 Haziran 2008, 18:07:57
blade adlı oyuncu beni 4-3 yendi ama şikayet etmek istiyorum sürekli q+w yapıyor önceki çeyrek final eşleşmelindede bir arkadaş şikayet etmiş.çocuğu haksız bulmuşsunuz.ama bence haklı.çünkü tutuamıyorsun.zaten başka hiçbirşey yapmıyor.sürekli q+w.pas felan bile yapmıyor q+w     q+w    q+w habire habire bence turnuvadan çıakrtılmalı....
Gönderen: Winner Team - 27 Haziran 2008, 18:40:22
blade adlı oyuncu beni 4-3 yendi ama şikayet etmek istiyorum sürekli q+w yapıyor önceki çeyrek final eşleşmelindede bir arkadaş şikayet etmiş.çocuğu haksız bulmuşsunuz.ama bence haklı.çünkü tutuamıyorsun.zaten başka hiçbirşey yapmıyor.sürekli q+w.pas felan bile yapmıyor q+w     q+w    q+w habire habire bence turnuvadan çıakrtılmalı....
o da marifet sen onu yap.sen yapsan acaba böLe mi dicektin sen yap sen kazan ;) bLade yi herkes tanır %99 kazanma oranı vaRdır iddaa da ona 1.o2 weRiRLer ;D
Gönderen: gamer - 27 Haziran 2008, 19:09:06
blade adlı oyuncu beni 4-3 yendi ama şikayet etmek istiyorum sürekli q+w yapıyor önceki çeyrek final eşleşmelindede bir arkadaş şikayet etmiş.çocuğu haksız bulmuşsunuz.ama bence haklı.çünkü tutuamıyorsun.zaten başka hiçbirşey yapmıyor.sürekli q+w.pas felan bile yapmıyor q+w     q+w    q+w habire habire bence turnuvadan çıakrtılmalı....
o da marifet sen onu yap.sen yapsan acaba böLe mi dicektin sen yap sen kazan ;) bLade yi herkes tanır %99 kazanma oranı vaRdır iddaa da ona 1.o2 weRiRLer ;D

Çok Komiksin...

Emre tamam boşver usta ...  ;)
Gönderen: ByfoXxX - 27 Haziran 2008, 20:13:57
özel hamachi ağları verirseniz sevinirz.yoksa zor oluyor  diğer oyuncuları bulmamız....

bence de bulamıyoruz adamları bi ağ açsaydınız
Gönderen: Winner Team - 27 Haziran 2008, 22:59:53
blade adlı oyuncu beni 4-3 yendi ama şikayet etmek istiyorum sürekli q+w yapıyor önceki çeyrek final eşleşmelindede bir arkadaş şikayet etmiş.çocuğu haksız bulmuşsunuz.ama bence haklı.çünkü tutuamıyorsun.zaten başka hiçbirşey yapmıyor.sürekli q+w.pas felan bile yapmıyor q+w     q+w    q+w habire habire bence turnuvadan çıakrtılmalı....

Çok Komiksin...

Neyi Komik Bunun..BöyLe Dediğine Göre Senin Mizah AnLayışın Da Komik...Nse Tartışma Yok!
Gönderen: Hamza - 27 Haziran 2008, 23:18:03

Tabi Hemen Ayarliyoruz.İzlemede Kalın
Gönderen: gamer - 28 Haziran 2008, 11:09:08
blade adlı oyuncu beni 4-3 yendi ama şikayet etmek istiyorum sürekli q+w yapıyor önceki çeyrek final eşleşmelindede bir arkadaş şikayet etmiş.çocuğu haksız bulmuşsunuz.ama bence haklı.çünkü tutuamıyorsun.zaten başka hiçbirşey yapmıyor.sürekli q+w.pas felan bile yapmıyor q+w     q+w    q+w habire habire bence turnuvadan çıakrtılmalı....

Çok Komiksin...

Neyi Komik Bunun..BöyLe Dediğine Göre Senin Mizah AnLayışın Da Komik...Nse Tartışma Yok!

İddaa 1.02 verirler falan demişsin de ona dedim neyse.

Ben bordo berets'in msn'i ekledim.Oda kabul etsin  [email protected]
Gönderen: leventdogan - 28 Haziran 2008, 17:22:23
fabregas 1-2 leventdoğan
Gönderen: Hamza - 28 Haziran 2008, 17:33:01
fabregas 1-2 leventdoğan

tebrik ederim levent kardeş
Gönderen: erdemeryilmaz - 28 Haziran 2008, 17:40:40
fabregas 1-2 leventdoğan

tebrikler levent. darısı diğerlerinin başına :D
Gönderen: gamer - 28 Haziran 2008, 18:41:28
Tebrikler Levent umarım 2 galibiyet daha alıp turu geçen taraf biz olurz...
Gönderen: ByfoXxX - 28 Haziran 2008, 21:23:05
Sercanoert ve bilginler dha ağı bile eklememiş adamları bulamıyoruz ki maçları yapalım :(
Gönderen: Hamza - 28 Haziran 2008, 21:26:59
Sercanoert ve bilginler dha ağı bile eklememiş adamları bulamıyoruz ki maçları yapalım :(

Yarin Gece Son Gün..O Tarihe kadar ağa gelmezlerse hükmen yazmak zorundasiniz
Gönderen: DigЯunTLeD - 28 Haziran 2008, 22:53:10
YaLan söLeme BenLe Yaptığı MaçLarda KAzanma Oranı %49 | ;D Ama Doru q+w Yapıoo Sende Yap Sende Kazan Bende Yapıorum Bu Blade dene zırtapoza Kazanıorum | ;D ;D Neyse SaygıLar | ;D
Gönderen: blade_woltra_10 - 29 Haziran 2008, 11:40:11
BORDO_BERETS 3-0 HASAN
Gönderen: blade_woltra_10 - 29 Haziran 2008, 11:41:46
blade adlı oyuncu beni 4-3 yendi ama şikayet etmek istiyorum sürekli q+w yapıyor önceki çeyrek final eşleşmelindede bir arkadaş şikayet etmiş.çocuğu haksız bulmuşsunuz.ama bence haklı.çünkü tutuamıyorsun.zaten başka hiçbirşey yapmıyor.sürekli q+w.pas felan bile yapmıyor q+w     q+w    q+w habire habire bence turnuvadan çıakrtılmalı....

ßırak kardeşim ya sen kimsinki öyle konuşuyorsun attığın iki golde kasma yüzün oldu yoksa onlarıda attırmazdım sana benim pas yapamama gelince herkez biliyor kimin  ne kadar iyi pas yaptığını..! ;) q+w gelince sende yap bak nasıl engelliyorum.sen engelleyemiyorsan o senin sorunun adamlara bak ya yeniliyorlar kabullenemiyorlar. hiç bişi bilmiyormuşum :D mademki bilmiyorum kazansaydın cocuq.
Gönderen: bilginler - 29 Haziran 2008, 12:25:59
kim diyor hamachiye girmemişiz diye kaç gündür hamachideyiz.Yüzbaşı AKIN nickiyle bilip bilmeden konuşmayalım lütfen...
Gönderen: gamer - 29 Haziran 2008, 12:41:23

ßırak kardeşim ya sen kimsinki öyle konuşuyorsun attığın iki golde kasma yüzün oldu yoksa onlarıda attırmazdım sana benim pas yapamama gelince herkez biliyor kimin  ne kadar iyi pas yaptığını..! ;) q+w gelince sende yap bak nasıl engelliyorum.sen engelleyemiyorsan o senin sorunun adamlara bak ya yeniliyorlar kabullenemiyorlar. hiç bişi bilmiyormuşum :D mademki bilmiyorum kazansaydın cocuq.

Uzatmayın hep aynı lafı ediyorsunuz herkes biliyor kimin daha iyi pas yaptığınıymış sanki sadece bu sitede fifacılar varda öyle konuşuyorsun.
Biz bu sitede turnuvalara katılmıyoruz ondan tanımıyorlar burda takılıyorsun diye seni tanımış olmaları gayet normal
Ayrıca biz yenildiğinden karşı takıma küfür eden oyunculardan değiliz başkalarıyla karıştırma bizi ;)
Gönderen: Aykut - 29 Haziran 2008, 13:54:05
fabregas 1-2 leventdoğan

tbrıkler levent abi.seri başladı yine bakıyomda.bunun üstüne sen artık yenilmezsin bilriim seni  ;D
Gönderen: ByfoXxX - 29 Haziran 2008, 15:06:03
kim diyor hamachiye girmemişiz diye kaç gündür hamachideyiz.Yüzbaşı AKIN nickiyle bilip bilmeden konuşmayalım lütfen...

şimdiye kadar hiç online goremedim seni hangi zamanlar açıksın belli bi saat söyle
Gönderen: bilginler - 29 Haziran 2008, 16:41:20
şimdi hamachideyim gel yapalım...
Gönderen: Hamza - 29 Haziran 2008, 17:31:43
Bu Gece SoN süredir
Bilginize
Gönderen: leventdogan - 29 Haziran 2008, 18:51:52
sağ ol
fabregas 1-2 leventdoğan

tebrik ederim levent kardeş

sağ ol kardeşim
Gönderen: bilginler - 29 Haziran 2008, 19:12:16
[email protected] msn adresim ama hamachide açığım gel de yapak..
Gönderen: leventdogan - 29 Haziran 2008, 19:12:36
fabregas 1-2 leventdoğan

tbrıkler levent abi.seri başladı yine bakıyomda.bunun üstüne sen artık yenilmezsin bilriim seni  ;D

şu konuşanlaında sırası gelecek.des blade
Gönderen: ByfoXxX - 29 Haziran 2008, 19:58:29
ByfoXxX           3-1        Bilginler

Bu oyun da burda biter
Gönderen: VoLKaN - 29 Haziran 2008, 20:02:04
tebrikler.
Gönderen: ByfoXxX - 29 Haziran 2008, 20:02:39
eyw
Gönderen: bilginler - 29 Haziran 2008, 20:05:15
yalnız burnuma hile kokuları geliyor ama tam emin olmadığım için bir şey demiyorum.Bir de Hamza bu q+w ile fifa olmaz.Bunların alayı q+w ile oynuyor futbol oynamıyoz havadan top seyrediyoruz.Biz de yapak dedik onlar kadar usta olmadığımız için yapamadık doğal olarak neysee inş. bir daha ki turnuvaya yasaklarsınız...Yinede tebrikler..
Gönderen: ByfoXxX - 29 Haziran 2008, 20:13:42
yalnız burnuma hile kokuları geliyor ama tam emin olmadığım için bir şey demiyorum.Bir de Hamza bu q+w ile fifa olmaz.Bunların alayı q+w ile oynuyor futbol oynamıyoz havadan top seyrediyoruz.Biz de yapak dedik onlar kadar usta olmadığımız için yapamadık doğal olarak neysee inş. bir daha ki turnuvaya yasaklarsınız...Yinede tebrikler..

sen rahatan bak bizi herkes tanır nasıl oynadığımızı herkes bilir die sen benden daha fazla q+w yaptın nedense sadece ben daha isabetli yapıyordum bi dahaki sefere de karşılaşırız inşallah 1 galibiyet aldınız bizden nede olsa kolay kolay kimse yenemiyor
Gönderen: Hamza - 29 Haziran 2008, 21:15:26
ByfoXxX           3-1        Bilginler

Bu oyun da burda biter

tebrikler byfox
Gönderen: Hamza - 29 Haziran 2008, 21:16:19

evet çok şikayet aldik bu q+w konusunda.önümüzdeki turnuvada yasaklayabiliriz kardeşim.bu turnuva bitti sayilir zaten.ya da anket açariz.çoğunluk nasil isterse öyle olur
Gönderen: leventdogan - 29 Haziran 2008, 22:25:15
ya q ve w serbest olmalı bence yenildinmiydi bahane aramamak lazım.becerebiliyosan sende yap.
Gönderen: Hamza - 29 Haziran 2008, 23:54:19
y. ve w serbest olmalı bence yenildinmiydi bahane aramamak lazım.becerebiliyosan sende yap.

Bir dahaki turnuvada anket açariz bunun için dediğim gibi